Michael  Haynes:

A halálkultúra torz logikája?
Az eutanáziát (asszisztált öngyilkosságot) akaró betegeket Covid-oltásokra kötelezik!

Németországban az úgynevezett „halálhoz való jog” jelenleg azoknak van fenntartva, akik az abortusztól szennyezett COVID-oltásokat felveszik.
 
image.png
 
 

Miközben a világ már most belefullad a COVID-19-hez kapcsolódó törvényjavaslatokba, jogszabályokba és megbízásokba, amelyeknek egyáltalán nincs értelme, egy németországi hír az elmúlt évek egyik legnevetségesebb és legtragikusabb hírévé vált vált az elmúlt 22 hónapban: ahhoz, hogy az embereket elaltathassák, igazolniuk kell, hogy megkapták a COVID-19 elleni injekciót.

A hír egyszerre ironikus és mélyen felkavaró.  

A hamburgi és zürichi székhelyű Verein Sterbehilfe  („Eutanázia Szövetség”) a közelmúltban új iránymutatást adott ki , amely kimondja, hogy „az asszisztált öngyilkosság követelményei” mostantól magukban foglalják a „teljes Covid-19 elleni oltásról vagy felépülésről szóló igazolást”.
(...)
 Tehát az idő előtti halálhoz az embernek injekciót kell bevennie, amelyet a kormány és a média szorgalmaz, hogy megakadályozza a kórházi kezelést és a légúti betegség okozta halált.
(...)
A halál kultúrája, amelyben a Planned Parenthood évente százezer meg nem született csecsemőt – gyilkol meg,  annyira elvetemült és mindent magába foglaló, hogy az öngyilkosságot manapság a családok számára fenntartott kiváltságos jognak tekintik a társadalom „oltott” osztályában.
(...) 

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/blogs/culture-of-death/  2021.11.26. Részletek a cikkből.)*B.Kiss-Tóth László