Megszállt országból jelentve: kimentek a tankok, bejöttek a bankok!



A magyar népre rátelepedett a gazdasági és politikai gengszterizmus



Nem eget rengetõ felfedezés, miszerint ebben a sokat szenvedett országban élõ népre rátelepedett a gazdasági és politikai gengszterizmus.


Kezdõdött Balatonõszöddel, a hazugság mocskának ránk öntésével, folytatódott legnagyobb nemzeti ünnepünket ünneplõ magyarság megverettetésével.


Ismételjünk hát egy kicsit: lovas rendõrök kardlapozása, kutyák tömegre uszítása, idegen akcentusú rendõrruhába öltöztetett, a mai napig nem azonosított rendõrnek látszó fegyveresek s a magyar rohamrendõrség kíméletlen fellépése: magyarverése, szemek kilövésével, újjak kitörésével, ártatlan nagymamák földre teperésével, papok, ártatlan tiszta tekintetû emberek, nõk-férfiak ütlegelésével- magyar zászlók megtiprásával, célzottan a tömegbe lövésével, fogdába tuszkolásával, a bíróságok mérlegelés nélküli, húsz másodperc alatt meghozott õrizetbe vételi, letartóztatási határozatával, (a PKKB-n hat tanácsot erre a feladatra jelöltek ki ), a sok vértõl áztatott Magyar Rádió udvarán meztelenre vetkõztetve, guggoltatva- elõre hajoltatva ocsmánykodtak- élvezkedtek a rendõrök, fiatal lányok nemi szervének láttán; a rendõrségi fogdákban vad keretlegények-õrök bántalmazták az õrizetbe vetteket- majd fellebbezésük után a legtöbb fiatalt-idõs embert: a jogtalan kényszerintézkedéseknek, kínzásoknak alávetetteket -148-ból 141-et egy-két hét múlva- de addig odabenn verve, megalázva- szabadlábra helyezve vádolták meg hatóság elleni erõszakkal. Sorolhatnám, de egyelõre nem teszem az ellenünk foganatosított gengszter-intézkedéseket..


Pongrátz Gergely mondta, kitûnõ meglátással: kimentek a tankok, bejöttek a bankok!


Akik csábító ajánlataikkal lépre csalva-megtévesztve eladósítottak bennünket.


Sokan, magán emberek és vállalkozók egyaránt, képtelenek hiteleiket rendszeresen törleszteni.


S ekkor lépnek elõ a gengszterek, természetesen jogra-jogszerûségre hivatkozva és lakoltatják ki a becsalt, megtévesztett, más gazdasági környezetben kockázatot vállaló embereket. Ha nem megy másként, leteperik, meg is verik, mint a lakását védõ gyõri asszonyt!


Kisvállalkozások tömege megy csõdbe, súlyos adósságterheket cipelve- kiszolgáltatva.


Védtelenné vált a megfélemlített magyar nép!


A kormány hallgat.


Szakszervezetek, érdekképviseletek tömege lapít!


Csak néhány civil szervezet, a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége a, Magyar Szociális Fórum és Kerekasztal, az Október 23. Bizottság Alapítvány - nemzetközi megfigyelõivel kiegészülve -áll melléjük helyszíni fellépésével, nyilatkozataival, figyelemfelkeltõ tevékenységével.


Mi lesz velük?


Mi lesz velünk?- kiszolgáltatott és megverettetett magyarokkal.


Íme az aktuális, ezekben a percekben zajló esemény.



Az elrettentõ példa:




„Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége



Szûcs László, tönkretett ormánsági vállalkozó társunk ma 9 órakor indul a Campona Üzletháztól utolsó kilométereit megtenni a Parlamentig. Várhatóan délután 3 órakor ér a Kossuth térre. A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége és egyben Szûcs László jogi képviselõje a rendõrségen bejelentést tett az ügyben, mellékelte az útvonaltervet, és kérte a Tisztelt Rendõrséget arra, hogy biztosítsa a demonstráció törvényes és zökkenõmentes lebonyolítását. Szûcs László célja, hogy felhívja a széles közvélemény figyelmét a vele együtt önhibájukon kívül tarthatatlan helyzetbe jutott kisvállalkozások helyzetére, egyben azonnali megoldást követeljen. Dr. Csere Péter bejelentésében hivatkozott arra, hogy szeretnék felhívni a parlamenti pártok figyelmét, hogy szociális katasztrófához vezet a kisvállalkozások tömeges csõdje, hiszen a munkahelyek több mint 60%-át õk tartják fent. Az esemény ilyen módon szorosan kapcsolódik az Európai Parlamenti választásokhoz, így a kampányidõszak miatt nincs engedélykérési kötelezettség.


Szûcs Lászlót a rendõrség képviselõje telefonon megkereste és bírsággal illetve elõállítással fenyegette meg.


Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége”



Bravó, magyar rendõrség!


Ám a magyar nép nem felejt.


Csak halaszt!



--------------------


M.Szabó Imre


Felelõs szerkesztõ, mûsorvezetõ;


Az Október 23. Bizottság Alapítvány kurátora