Rituális rongálások MAGYARORSZÁGon? Trianon elõestéjén letörték a székesfehérvári Országalma keresztjét


---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Károly Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Dátum: 2012. június 2. 21:38
Tárgy: Rituális rongálások MAGYARORSZÁGon? Trianon elõestéjén letörték a székesfehérvári Országalma keresztjét
Címzett: Vatikáni Rádió <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Magyar Kurír <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Új Ember <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Magyar Országgyûlés Elnöke <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Magyarok Világszövetsége elnök <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Sajtószolgálat MSZ <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Másolatot kap: „Kovács János” <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Házik Zoltán <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Nemzeti Internet Figyelõ <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




Rituális rongálások MAGYARORSZÁGon?

Meddig folytatódik a magyar keresztény jelképek meggyalázása?

A magyar királyok történelmi székhelyén közfelháborodást okozó rongálás történt. Az ezer évnél régebbi magyar államiságról megemlékezõ kõbe álmodott kettõs keresztjét különös kegyetlenséggel letörték az Országalma tetejérõl.

Vajon szakrális hadüzenetet hirdettek a magyaroknak?

Mitõl olyan különös ez a legutóbbi keresztgyalázás éppen a gyalázatos trianoni évforduló elõestéjén?

A gyáva tettes ebben az esetben is az éj leple alatt hajtotta végre aljas tettét.

Az Országalma nem pusztán kõbõl készült emlékmû!
Olyan emlékmû, amely a legkevesebb ezer esztendõt átvészelt magyar államiságról tesz tanuságot.
Mire egy magyar ember ezt az Országalmát egyszer körbejárja, olyan érzése kél, mintha MAGYARORSZÁG határait kerítette volna. A lelke részévé válni segít azt az érzést, ami ilyen sok éven át minket itt megtartott. Fogyatkozva, gyengülve, kisemmizve, megrabolva, ezerszer elátkozva - de megtartott Európa közepén.

E sorokkal is üzenhetjük az elvetemül keresztgyalázó(k)nak, a kettõs kereszt még meg van az eredeti, arany Országalmán a Magyar Országgyûlés épületében õrzött koronázási jelképek között.
Alig kétséges, a tettes célja a történelmi, királyi székhelyen állított emlékmûvön keresztül üzenni a magyaroknak. Elõször a Szent Korona híres dõlt keresztjének derékba törése volt a cél. Másodjára az államiságot jelképezõ kettõs kereszt eltüntetésével üzentek nekünk.

Mi jöhet még?

Mi kell ahhoz, hogy a két hét alatt rendet ígérõk (sajnos volt, aki elhitte) végre megtegyék azt, amire a mi adónkból el és kitartva szerzõdtek? Elegendõ magyarázat lehet-e, hogy a tettes ismeretlen és egy hónap múlva sóhajtással kísérve lezárják a nem túl szorgalmas nyomozást?

A magyaroknak elegük van a folytonos megalázkodásból! Elég volt a sunyi vigyorból, amikor nemzeti és történelmi jelképeink sorsáról szólunk!




Isten bocsásson meg a tetteseknek!


Ferencváros, 2012. június 2.

Lengyel Károly


*************************************************************************************


Meggyalázták az egyik Szent Korona-díszt a fölújított Margit hídon

2011-09-04. 16:11
http://kuruc.info/r/26/84517/#ixzz1wf9dgVdT



Nemzetellenes génhulladékok letörték a Margitszigetre vezetõ bejáróhíd egyik Szent Korona-díszének keresztjét. A gyalázatos cselekmény érdekessége nem csak az, hogy a hazai sajtó egy árva szóval nem tudósított róla, hanem az is, hogy a tett színhelyét õrzõ-védõ cégek éjjel-nappal vigyázzák.

A Szent Koronáról letörték a keresztet (Fotó: Hering)
szentkorona letort kereszt.JPG

Még át sem adták a fölújított Margit hidat, génhulladékok máris letörték az egyik újrafaragott Szent Korona keresztjét. A Margit hídon és a Margitszigetre vezetõ bejárón legalább egy tucat Szent Koronát faragtak újjá a címerrel együtt, úgy ahogyan az a híd 1945-ös fölrobbantásáig volt. Nemzetellenes családi hátterû, csámpás ifjú génhulladékok azonban nem sokáig nézték jó szemmel a magyarság egyik legszentebb nemzeti és vallási jelképét: szeptember elsõ napjainak egyik éjszakáján letörték a ferde keresztet a Szent Koronáról a margitszigeti bejáróhíd jobb oldalán.

A gyalázatos eset furcsasága az, hogy a Margit hídon és környékén éjjel-nappal õrség vigyázza a munkagépeket és a fölújításhoz szükséges építõanyagokat, ám érdekes módon senki nem vette észre a génhulladékok minden valószínûség szerint nem kis zajjal járó kereszttörését. A fölújított Margit hídon és a Margitszigetre bevezetõ hídon mindegyik Szent Korona érintés közelben van, ezért nem elképzelhetetlen, hogy a végbéllények a jövõben is meggyalázzák õket.


Hering József - Kuruc.info


*************************************************************************


Brutális magyarellenes
rasszista támadás Székesfehérváron


2012. június 02. 16:59
Hunhír.info

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=54376


Brutális antimagyar bûncselekmény történt Székesfehérváron. Magyargyûlölõ rasszisták letörték az Országalma keresztjét Székesfehérváron, a város jelképének számító mûemlék megrongálását kora délután jelezte a városgondnokság.

(Az Országalma Székesfehérvárott)

Az Országalmát - Ohmann Béla alkotását - 1943-ban avatták fel. A vörös márványból készült gömb körbefutó felirata egy 1237-ben kelt oklevélbõl való, amely szerint Fehérvár szabadságjogait Szent István adományozta.

Miután az izraeli nagykövet szerint a zsidók zsidó vallású magyarok, követeljük, hogy az összes zsidó szervezet ítélje el a rasszista támadást és magyargyûlölet-keltést, illetve nemzetközi fórumokon tiltakozzon a megszaporodó magyarellenes rasszista támadások, rongálások, és más bûncselekmények ellen.