EGY CSODÁLATRA MÉLTÓ ÖRÖKSÉG FOLYTATÓDIK


Kedves keresõ, figyelõ, gondolkodó, és emlékezõ Magyarok!



Jó Barátom figyelmeztetett, ideje megnézni Teddy/Boci oldalát.


Éltek és élnek köztünk olyan emberek, akik csendben dolgoznak.


Teszik, amit a szívük diktál - hosszú éveken keresztül. Semmiért.


Semmiért?


Azért a semmiségért, amit úgy hívnak lélek, ráció, kitartás, hûség.


Hûség egy nemzethez!



Tisztelettel ajánlom magam is az oldalt!


Lengyel Károly



Alább a bemutatkozó levél:



***



http://tdyweb.wbteam.com/Boci.htm




Kedves Látogatóim!



Engedjék meg, hogy bemutatkozzam. Beck Andrásnak hívnak, Teddy fia vagyok. Amint azt már sokan tudják, amíg Édesapám gyengélkedett, vagy kórházban volt, én segítettem neki az oldal folytatását és fejlesztését.


Kicsit kétkedve, de bátorkodtam a "Boci" becenevet használni. Igazából bennem volt a kisördög is, hogy ki hogyan reagálja le - kaptam is pár választ rá -, de a legfõbb ok az az volt, hogy Teddy így hívott engem amióta megszülettem. Így jutottam el arra, hogy mivel már senki nem fog így nevezni, itt az Õ második otthonában megmaradok e név alatt. Természetesen nem várom el senkitõl, hogy így nevezzen, csak aki szeretne.


Magamról csak annyit, hogy 32 éves vagyok, sajnos eddig az évig nem folytam bele a magyar politikába és semmibe, ami ezzel kapcsolatos. Ahogy Teddy is mindig piszkált, olyan ember voltam, aki ha eltakarta a szemét, akkor biztos volt benne, hogy semmi baj nem történhet vele, meg õszintén nem hittem volna, hogy egy olyan kis ember mint én is tehet valamit, ami megváltoztatna bármit is. Ebben pont önök, az oldal olvasói cáfoltak rá, amikor elismertek engem, amint folytattam az oldalt, amikor Édesapám kórházban volt. Ekkor jöttem rá és láthattam, hogy egy fecske is csinálhat nyarat, csak a megfelelõ helyen és idõben kell repülnie.


Azt hiszem azok közé tartozom, akik bele tudják magukat élni a külföldön élõ Magyarok helyzetébe, mert magam is éltem az egyesült Államokban is és per pillanat Angliában élek. Ez alatt az idõ alatt megtapasztalhattam a "Magyar Örökséget" és mindazt ami ezzel együtt jár, de legfõképpen megtanultam hiányolni mindent, ami elõtte alap volt. Ez késztetett némi változtatásra, amit a "Hogyan tovább..." link alatt olvashatnak.


Mivel nem vagyok nyugdíjas és van 2 fõállásom mint férj és mint beosztott egy multinacionális cégnél, ezért lesznek olyan esetek, amikor kicsit késésben leszek, de biztosíthatok mindenkit, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ezeket a helyzeteket megelõzzem vagy megoldjam.


Még egyszer köszöntök mindenkit, minden igaz magyar embert, és sok erõt mindannyiunknak, akik távol vagyunk a hazánktól bármilyen okból is.


Szeretettel üdvözlöm Önöket
Beck András alias Boci




***



http://tdyweb.wbteam.com/Tovabb.htm




Kedves Látogatóim!



Be kell valljam, hogy az elmúlt két hétben, amióta Teddy elhunyt, több dolog is foglalkoztatott az oldallal kapcsolatban. Azt már tudtam, hogy tovább szeretném vinni az örökségét - ezt meg is beszéltük együtt, hogy Õ mit tartott fontosnak -, viszont amióta én is külföldön élõ Magyarnak számítok, azóta átrendezõdött az életem, a felfogásom. Egy valamit azonban megtanultam, hogy jobban értékeljem, azt hogy Magyar vagyok és ezt a világ minden kincséért sem szeretném másképpen tudni. Kerestem valamit, ami méltóvá tesz arra, hogy Édesapám oldalát folytathassam, mert ugye ahhoz sem az életkor, sem a felmenõi ág nem jogosít fel. Végül arra jutottam, hogy nem fogom újra feltalálni a kereket, csak hozzáteszek valamit.


Bõvülni fog az oldal egy "Magyar Hagyományok" és egy "Magyar Ételek Receptjei" lappal, mindezek mellett pedig a fõoldalon lehet majd látni, hogy mik kerültek frissítésre utoljára. Továbbá lehetõség lesz filmeket kérni, amit eddig páran meg is tettek, viszont most nyilvános lesz egy jelöléssel, hogy melyik film kerül fel kérésre. Itt muszáj megjegyeznem, hogy ez természetesen csak abban az esetben fogom tudni teljesíteni, ha nem ütközik más mûsorral és nem sérti az oldal "személyiségét". Természetesen, ha nem kerülhet fel az oldalra egy film, de nem ütközik semmivel, akkor fel fogom venni, és az adott személy kap egy linket e-mailben, amin keresztül elérheti.


Természetesen bárkitõl elfogadok építõ jellegû ötletet, de amit fontos itt leszögeznem, hogy az oldal semmilyen körülmények között nem lesz szélsõséges! Sem cikkek, sem viccek, sem felvételek formájában nem fog eltérni egyik szélsõség felé.


Szeretettel üdvözlöm Önöket
Beck András alias Boci




***



És a csodálatos örökség honlapcíme:
http://tdyweb.wbteam.com/Utolag.php