ÁLLAMI TOLVAJLÁS?, avagy mit is rejthet a bivalybõr 2012-re?



ÁLLAMI TOLVAJLÁS?,
avagy mit is rejthet a bivalybõr 2012-re?

Nem, nem tolvajlás. Rosszabb!!! Gerinctelen térdig behajlás a rabló, hazátlan bitangoknak, a nemzetközi mammoncsürhének.
Ezt húzást 1989 decemberében Német Miklós és tettes/tévedéstársai is elkövették. Ez tisztán büntetõjogi tényállás, hiszen a társadalombiztosítás magánpénz, ami a kormánynak coki. Ugyanis jaffáék azt ígérték a magány nyugdíjpénztári alapok elhappolásakor, majd utána az átirányított összegek nevesített számlákon lesznek vezetve. Igen, megtették, valóban magánszámlákon landoltak a keserves összegek, csak azt a jöttmentek kívánják saját hasznukra mozgatni, további nemzetközi kamatcsalásokkal, vagy a saját pénzeinkbõl nekünk kínálnak újabb cukrozott kötvénydögvészt.
Most a többi is kell a csaló cionistáknak, mint imf-feltétel, ezek meg adják, bár kicsit még kéretik magukat, mint az egyszeri jérce a tanyaudvaron.
A következmény felidézéséhez elég csak ’89-re kell visszagondolni! Következett a választásnak nevezett hatalomátmentõ bábjáték. Ugyanaz az idõskála, ugyanaz a helyzet! És jöttek hosszú fekete kabátos alakok a miniszterelnöki szûzbeszéd estéjén Antall dolgozószobájába, megkérdezni, hogy ugye fizetünk? Az meg becsületbeli ügynek tartotta a mi hátunkat tartatni a vörös hóhérok bûnei miatt. Így állunk. Az igazság makacs dolog, amivel nem lehet vitatkozni. Legfeljebb szétkacsintani, mint Matolcsi.

Ferencváros, 2011. november 26.
Lengyel Károly

**********************************************

Matolcsy benyújtotta az új államháztartási törvényt

MTI|2011. 11. 26., 0:30|Utolsó módosítás:2011. 11. 26., 0:31|
Címkék:Matolcsy György, államháztartási törvény
http://www.origo.hu/itthon/20111126-matolcsy-gyorgy-benyujtotta-az-uj-allamhaztartasi-torvenyt.html


Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter benyújtotta a parlamentnek az új államháztartási törvény tervezetét. Eszerint a társadalombiztosítás a költségvetés részévé válik, viszont külön rendszerben marad meg az önkormányzatok költségvetése.

Az elkülönített állami pénzalapok, valamint a társadalombiztosítás alapjai a költségvetés központi alrendszerébe olvadnak, viszont másik alrendszerként megmarad az önkormányzati - egyebek mellett ezt tartalmazza az új államháztartási törvény tervezete, amelyet pénteken terjesztett az Országgyûlés elé Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, a javaslat a parlament honlapján jelent meg.

"Az 1992-ben hozott államháztartási törvény mára áttekinthetetlenné vált, továbbá az Alaptörvény is tartalmaz olyan szabályokat, amelyek új struktúrában felépülõ törvényt igényelnek" - olvasható a törvényjavaslat indoklásában. A korábbi szabályozott területek egy része is kikerül az államháztartási alapszabályból, például nem esik szó benne a ppp-beruházások elszámolásáról, és arról sem, hogy fedezet nélkül nem lehet közbeszerzést kiírni. Viszont generális szabály lesz az, hogy elõirányzati fedezet nélkül semmilyen engedéllyel nem lehet kötelezettséget vállalni.

Az új törvényjavaslat keret jellegû, a részleteket kormányrendeletek tartalmazzák majd.

Keret jellegû, vagyis utólag bármit közgazda-barkácsolhatnak, vagy beletoldanak a nemzetközi kamat-bûnbandák röfögésére.