Boldoghy Olivér Szlovák állampolgárságának megvonása











































feladó Károly Lengyel Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
címzett Peter Weiss <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
titkos másolat „Kovács János” <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>;
Kutasi József <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>;
Nemzeti Internet Figyelõ <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>;
Nemzetõr <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>;
Nemzeti Front <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
dátum 2011. november 21. 7:34
tárgy Boldoghy Olivér Szlovák állampolgárságának megvonása
küldõ gmail.com


részletek elrejtése 7:34 (1 perce)





Szlovák Köztársaság
Nagykövetség
1143 Budapest, Stefánia út 22-24.
460-9011
Peter Weiss
rendkívüli és meghatalmazott nagykövet

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tárgy: Boldoghy Olivér Szlovák állampolgárságának megvonása

A tótok kitoloncolják a magyarokat Felvidékrõl
http://www.szentkoronaradio.com/elszakitva/2011_11_20_deja-vu-a-totok-megismetlik-a-tortenelmet

Kelt: Budapest, 2011. november 21.



Tisztelt Peter Weiss Úr!


Szeretném felhívni figyelmét, hogy Felvidék az Európai Unió tagja, mint Magyarország is, ebbõl következõen a vonatkozó európai elvárások és elõírások alapján jogomban áll magyarul kifejezni gondolataimat, Ön pedig köteles ezt elfogadni.

Továbbá szeretném felhívni figyelmét, hogy az Egyetemes Emberi Jogok Egyezménye alapján, amelyet Felvidék Parlamentje (Szlovák Köztársaság) is parafált, szabadon kifejezhetem politikai véleményemet és továbbíthatom azt.

Boldoghy Olivér magyar nemzetiségû szlovák állampolgár jogszerûen kérvényezte Magyarországtól a magyar állampolgárság megadását. Ezen kérvényének jogszerûségéhez az Európai Unió vonatkozó elõírásai alapján kétség nem férhet. Ezért még Felvidék (Szlovák Köztársaság) alaptörvényébe sem ütközhet a vonatkozó csatlakozásukkor érvényben lévõ és feltételként szabott jogharmonizációs elõírások szerint. Mivel az Önök alaptörvényének módosítása mellõzésével adtak ki rendelkezést a kettõs állampolgárság törvénytelenné nyilvánításáról, rendeletük saját törvénykezésük alapján is megsérti a nemzetiségi jogokat. Ugyanezek az érvek fellelhetõk a vonatkozó nemzetközi szerzõdésekben az államalapító, Felvidéken is õslakos magyar nemzetiség jogairól.
Emlékeztetem arra, hogy a trianoni diktátum is hasonlóképpen rendelkezik, amit Felvidék soha be nem tartott egyetlen pontjában sem.


Kérem, és követelem, mint az egyetemes magyar nemzet tagja, hogy Boldoghy Olivér, vagy bárki más szlovák állampolgárként magyar állampolgárságot is kért és kapott magyar ember Szlovákiából történõ kitoloncolásáról, valamint hivatalos okiratok bevonásáról szóló értesüléseket, mielõbb hivatalosan cáfolják!

A kialakult rendkívül kényes erkölcsi és politikai helyzet okán Felvidék (Szlovák Köztársaság) vezetése fenti intézkedéseinek hatálytalanítását nem kerülheti meg!

Felvidéknek sem érdeke a nemzetközi kapcsolatok minõségének romlása, amit a tárgyban jelzett történések eredményezhetnek. Bizonyosak lehetnek abban, hogy a Magyarország minden állampolgára felháborodással értesült a történtekrõl.

Rendkívül csodálkozom azon, hogy a dunaszerdahelyi labdarúgó szurkolók elleni visszataszítóan gyalázatos, és máig feltáratlan szlovák rendõri tetteit követõen Nagykövetségük elõtt órákon belül tüntetõ magyar szervezetek még nem lepték el az utcát. Ami késik, nem múlik. Hátha ne ez legyen a cél!
Mindössze az Ön közvetítõi tevékenységén múlik, amivel tolmácsolja Pozsony felé az Anyaország ezzel kapcsolatos visszautasítását.


Üdvözlettel:
Lengyel Károly,
magyar állampolgár