ÜZENET SZALAY ANNAMÁRIÁNAK








































feladó Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
címzett „Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság” <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
dátum 2011. március 5. 17:34
tárgy ÜZENET SZALAY ANNAMÁRIÁNAK
küldõ gmail.com


részletek elrejtése 17:34 (0 perce)





ÜZENET SZALAY ANNAMÁRIÁNAK

„Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság” <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>,


Tisztelt Szalay Annamária!

Ön elég sokat tett a szociálliberális hírközlés visszásságai ellen, s valószínûleg ennek jutalmául van jelenlegi tisztségében.
Ám ez nem jelenti azt, hogy sok millió keresztény magyar ember véleményével dacolva a tiszta, magyarul elhangzott, igaz szavakat éppen úgy agyagba döngölheti, mint tették dicstelen elõdei.

Mind tudjuk, SZANISZLÓ FERENCért szólok. Ez az Ember az Echo Televízió egyik legnépszerûbb mûsorvezetõje, szerkesztõje. Méltó utódja Chrudinák Alajos munkájának és szellemiségének. Ebben a televíziós mûfajban csak az igaz szónak van helye, akkor is, ha az sokak érzékenységét kikezdi. Ugyanis az õ mûsorát is milliók figyelik minden alkalommal. Mert igazat beszél akár hazai, akár külföldi történések vannak terítéken a kamerák elõtt.

Amit a Világpanoráma mûsorában SZANISZLÓ FERENC kimond, annak kivétel nélkül, és úgy ahogy mondja csakis igazság a magva.

Meg kell kérdeznem Öntõl, Szalay Annamária, ha egy törvényesen bejegyzett, törvényesen mûködõ, a Magyar Köztársaság Országgyûlésébe nyolcszázezer körüli szavazatszámmal törvényes megbízással magyar érdekekért fellépõ politikai szervezet tagjai és vezetõi használnak hasonló szavakat, akkor az ugye elfogadott - itt-ott némi liberális hörgéssel?
Ha SZANISZLÓ FERENC szinte szóról szóra mondja ugyanezeket ott már nem tetszik az igazság? Pedig. látja, akadnak tudósítások, noha csekély számban, ahol az említett erõ kifejti véleményét. Szerencsére! - teszem hozzá gyorsan. Ugyanis az ötvenkét százalékos kétharmad nem jelentheti bizonyos vélemények elhallgattatását - nota bene agyonhallgatasát - hátha elcsitul magától jelleggel.
Akiket valóban mellõzni kellene a közszolgálati hírközlésben, azok pontosan az elõzõ két kormányciklus vezetõi és feltétlen kiszolgálói - tájékoztatási munkájuk alapján is! - akik végveszélybe sodorták az Ön, SZANISZLÓ FERENC, az én, és még nagyon sok magyar ember létét, életterét. Nekik valóban egyetlen szavuk sem lehet a parlamenti tudósítások vágóképein, és mûsorvezetõk beolvasásain kívül!

Tisztelt Szalay Annamária!

Szeretnék Önnek idézni egy régi keleti bölcsességet.
„Három dolgot nem lehet sokáig eltakarni: a Napot, a Holdat, és az IGAZSÁGOT!”

Ennek jegyében kívánok Önnek továbbiakban változatlan, kitartó szorgalmat, a továbbiakban is pártatlan gondolkodást, valamint megfontolt, de legfõképpen kizárólag a magyar, keresztény õshonos nemzet érdekében, az adófizetõk pénzén az adófizetõkért végzett áldozatos munkát!
Ne engedje, hogy csalódjon sok millió magyar ember!

Ehhez adjon az Isten szebb jövõt!

Üdvözlettel:
Lengyel Károly

Ferencváros, 2011. március 5.