NYÍLT LEVÉL DR. NYITRAY ZSOLTNAK - lövetési hajlam vélelmezése kapcsán


feladóApu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
címzett"Dr. Nyitray Zsolt" <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>


másolatot kapZagyva György Gyula <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>


titkos másolat


dátum2011. február 24. 21:30
tárgyFwd: Fw: GYALÁZAT
küldõgmail.com
Az ettõl a feladótól érkezõ képek mindig jelenjenek meg. Ne jelenjen meg többé.
részletek elrejtése 21:30 (0 perce)


NYÍLT LEVÉL DR. NYITRAY ZSOLTNAK
lövetési hajlam vélelmezése kapcsán

ADJON AZ ISTEN!

Dr. Nyitray Zsolt!

Az alábbi cikkben Zagyva György Gyula olyan állítást tett, ami rendkívüli módon megdöbbentett. Õt szavahihetõ embernek ismerem megnyilatkozásaiból, ezért úgy vélem, nincs okom kételkedni ebben.
Aki azokban a napokban figyelemmel kísérte az eseményeket, bizonyosan vélheti, hogy az Öntõl idézett okfejtés egyszerûen nem felel meg a valóságnak.


Vegyük csak sorjában az eseményeket!


Aki 2006. szeptember 18-án ott volt a Parlament épülete elõtt, jól tudja, hogy Toroczkay László és társa választott hírvivõk voltak, s ilyen minõségükben minden jogos alapot nélkülöz a tömegre a csõcselék kifejezés, ami akkoriban divatos szóhasználat volt velünk kapcsolatban.
Ott voltam, tudom, mi zajlott a Kossuth téren, csak éppen nem mentem át a Magyar Televízió székháza elé.
A tévé akkori hírigazgatója arcátlanul nem tartotta hírértékûnek, hogy több tízezer ember egy másodpercben, torkaszakadtából üvöltõ igenje nyomán elfogadott követeléseket beolvassák élõ adásban. Addigra tele volt az ország azzal a förtelmes szöveggel, amit hangfelvételrõl módszeresen idézett a HírTV. Szó szerint egekbe korbácsolta az indulatokat a velejéig romlott kitétel sorozat.
Rudi Zoltán arcára ráfért, hogy a fogdmegjeivel kirúgatta a két küldöttet. Igen, rúgták, tanúk vannak rá. Ezt követõen a két küldött rövidesen beszámolt tapasztalatiról az összesereglett embertengernek. A hatás elképesztõ volt. Semmi csodálkoznivaló nincs abban, ha a felháborodott tömeg önként besorolt Toroczkay László mögé. Az akkor egyre jobban zuhogó zápor ellenére rendezett sorokban, indulót énekelve mentek át a Szabadság térre.
Nos, képviselõ úr hiszi vagy nem, de ez tény, a tömeg követeléseinek beolvasását követelve egyre indulatosabban gyülekeztek - nagyon sokan. Fûtötte õket a harag, amit ez a pökhendi magatartás gerjesztett bennük.
Szekeres Imre és Navracsics Tibor hátul távoztak az épületbõl. Egy honvédelmi miniszterben ne legyen ennyi vér? Egy ellenzéki vezetõnek remeg a térde az igazsággal szembesülve? S miután az értékeiket módszeresen eltávolították az épületbõl, az összes felelõs vezetõ elhagyta az épületet. Elsõk között Rudi Zoltán. Minõ véletlen!
Az épületet ekkor még zárva volt, és a bejárat elõtti helyzetet uralni próbálta a rendõrség kivezényelt egysége.
Ám egy rendkívül fontos dolog történt. A Magyar Televízió fõbejáratának középsõ ajtaja egy rövid idõre megnyílt, egy kéz jelent meg a résben, ami fegyvert markolt, méghozzá nem is akármekkora mordályt. Ebbõl a fegyverbõl három lövést adott le tömegre az ismeretlen, majd gyorsan visszahúzódott, és a fõkapu ismét bezárult.
Elkövette azt a hibát, hogy nem vigyázott a lõszerhüvelyekre. Ezeket a lõszerhüvelyeket kapkodta fel néhány fiatalember a lépcsõ ellen indított elsõ roham idején. Ezeket a tárgyakat a kamera elõtt adták át a mindvégig élõ egyenesben a helyszínrõl tudósító Császár Attila riporter kezébe. A Célpont címû felvétel-összeállításban mindezeket megörökítették, és a HírTV gondozásában meg is jelentették dvd-n.
Valamikor ebben az idõben, vagy talán kicsit késõbb csaptak fel a lángok egy második emeleti zárt ablakból, aminek az üvegjei sértetlenek voltak, és a tömegbõl még mindig nem jutott be senki az épületbe.
Ezért töményen megtévesztõ az az állítás, hogy ott az épületben gyújtogatás történt, vagy bármiféle szervezett rongálás a tüntetõk részérõl.
Továbbá ajánlom szíves figyelmébe, hogy késõbb érkezett, úgynevezett kapucnis fiatalok gyújtották fel Baló György autóját (nagy valószínûséggel neki magának fogalma sem volt arról, mire használják a kocsiját). Tisztán látszik a felvételeken, amit gyanítom sokan elfelejtettek mostanra, hogy ezek az alakok a tömegen kívülrõl érkeztek.
Mûszaki tény, ha abban az autóban benzin van, annak kigyulladáskor egy idõ után robbanni kell. Ezzel szemben az említett jármû nem robbant mialatt kiégett. A jelenet egyértelmûen megrendezett volt, és színtiszta uszító provokáció. Ugyanis senki nem ment a közelébe az addig ott tartózkodó, bár eléggé hangos tömegbõl. Vagyis nem felel meg a valóságnak, hogy a tüntetõk gyújtották fel az autót. Mindeközben az elakad, és szintén kapucnis csõcselék által felgyújtott vízágyús kocsiból mentették a halálra rémült erõsen terjedelmes rendõröket. Aki képes gondolkodni, egyszerûen belátja, hogy semmit nem tett a Kossuth térrõl átvonult tömeg, ami a rendõrség ellen provokációnak értelmezhetõ.


De lépjünk tovább!


Amikor a tömeg végül nagy sokára bejutott az épületbe, a belsõ kamerák felvételeinek tanúsága alapján szi9ntén állítható, hogy ott rongálás nem történt. Határozottan látszik az elsõ másodperctõl, hogy a büfé-automaták addigra súlyosan megrongált állapotban fogadták az épületbe lépõket.
A tények makacs volta miatt ezekkel a szempontokkal, érvekkel csak egy kordon kapitány és társai, meg egy zavart elméjûnek látszó, táncos lábú alak képes vitatkozni.
„Narancs! Magyar narancs! Kicsi, savanyú, de a miénk.”
Remélem ismerõsek Virág elvtárs örökzöld szavai! Már csak azért is, mert Ön is a jaffa-hívök frakciójának ötvenhárom százalékos kétharmadát gyarapítja.
Kijelentése azért is meglepõen velõtrázó, mert késõbb, 2006. október 23-án az Ön pártjának megemlékezõ félmilliós gyûlését ugyanúgy gumibotozták, gázosították, patákkal tapostatták az akkori hazug rendõrnek látszó figurák. Mára mindenki tudja, hiszen több ezer ember nem téved szó szerint ugyanúgy, hogy egy részük idegen volt. Tényként kezelhetõ állítástömeg.

Dr. Nyitray Zsolt!

Még temérdek tényt és érvet lehetne itt felsorolni a szadista, rendõrnek látszó, azonosító szám nélkül szemet kilövetõ bûnözõi magatartás történetérõl.
Mostanában úgy mondják, hogy nem fejtettem ki a teljes igazságot. Mondjuk, ezt éppen nem eltitkolás, vagy szándékosan valótlanságot állító szófordulatként használom, csupán a gyomrom óvom erõsebb, akaratlan rángástól, hogy szerény vacsorám ott maradjon, ahová szántam.
Véleménye szerencsére akkor nem kapott kellõ nyilvánosságot! Abban az esetben ugyanis most teljesen volna MAGYARORSZÁG helyzete. Nem esik meg ugyanis, hogy egy nemzetvesztõ politikai hordalék tovább harácsoljon saját és elvtársai zsebének javára - esetleg egy kalapos kiszólás szerint - hetven-harminc arányban. Mint tapasztaltuk, prófétai elszólás volt a javából.
A nemzetvesztõ csõcselék teljes, immár csupán gazdasági vonzáskörzete kizárólagosságukat erõsítette, mûködtette az ország kárára. „Mi az hogy? Nagyon is!” - idézve egy pokoli klasszikustól.
Ugye ez is ismerõs?


Szó mi szó, épelméjû magyar úgy kiakad egy ilyen nézet megfogalmazásától, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Azt érte el ezzel, hogy erõsen kétségbe vonható az Ön által betöltött képviselõ megbízatás erkölcsi értéke.
Persze ha jól meggondoljuk, csupán pártjának képviselõcsoportja felé tartozik elszámolni ilyen dolgokkal.
Mint látható (http://www.parlament.hu/internet/insurl/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=n018&p_stilus=&p_head=N), Ön területi listáról, illetve a fülkébõl repülõrajtot véve legutóbb az országos listáról jutott a szavazók bizalmából megbízáshoz.
Szegény szavazók! Ha ezt tudták volna, hogy egy minden látszat szerint lövetésre hajlamos listás jogászra ikszelnek a fülke forradalmian emelkedett magányában! Gondolja, most a mi adónkból érettünk el és kitartva képviselõ lehetne? Nem gondolhatja komolyan!

Nem viszket a szék Ön alatt? Most már nagyon is!
Pontosan ez az idõ, amikor legalább önmagának volna szükséges bevallani ezt és levonni az erkölcsileg elvárható következtetést - már ha még van tükör a környezetében.
Tudja, jobb idõkben voltak magyar emberek, akiknek erre a döntési kényszerre nem kellett felhívni a figyelmét!

Nos, ehhez a döntéshez kívánok SZEBB JÖVÕT!

Ferencváros, 2011. február 24.

Lengyel Károly

- Idézett szöveg megjelenítése -
ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm A FIDESZ SZERINT IGY KELLETT VOLNA ÜNNEPELNI AZ 1956-os SZABADSÁGHARC 50. ÉVFORDÚLÓJÁT. LENIN FIUK = SOROS FIUK A Fidesz szerint a tüntetõk közé kellett volna lõni 2006-ban 2011.02.23 | Ossza meg ismerõseivel!
A Fidesz szerint az MTV-székház elõtti 2006-os tüntetésen éles lõszert kellett volna használni, legalábbis ez derül ki a 2006-os eseményeket követõ parlamenti bizottságok közös ülésein készült jegyzõkönyvekbõl, amelyek eredetileg 80 éves titkosítását a közelmúltban oldotta fel az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetõje - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Zagyva György Gyula.Zagyva a parlament emberi jogi, rendészeti és nemzetbiztonsági bizottságainak 2006. szeptember 19-i ülésének jegyzõkönyvébõl idézve azt mondta, Nyitray András akkori fideszes képviselõ "azt kérte számon", hogy a televízió székháza körül szolgálatot teljesítõ rendõrök miért nem használták a szolgálati fegyvereiket. Hangsúlyozta: eszerint a Fidesz éles lõszert használt volna. Hozzátette: Nyitray András a jegyzõkönyv tanúsága szerint hosszasan elemezte, hogy miért lett volna szükség éles lõszer használatára, holott a Jobbik szerint ez beláthatatlan következményekkel járt volna. "Ha akkor ott lõfegyvert használnak és meghal 5-6 tüntetõ, akkor lehet, hogy polgárháborús helyzet áll elõ" - fogalmazott Zagyva György Gyula.Mirkóczki Ádám hozzátette: a két, összesen 70 oldalas jegyzõkönyvekbõl az is kiderül, hogy "a Fidesznek egyáltalán nem állt szándékában semmilyen nyomásgyakorlás a Gyurcsány-kormányra" a kialakult helyzet megoldása kapcsán, mint ahogyan azt az akkori ellenzéki Fidesz kifelé kommunikálta. A dokumentumok szerint többek között Szilvásy György akkori titokminiszter és több rendõri vezetõ is elismerték a bizottságok elõtt, hogy nem elõre szervezett, hanem spontán demonstrációk voltak a Kossuth téren és a Szabadság téren is.Mirkóczki Ádám hangsúlyozta: a titkosítás feloldásával az is kiderült, hogy semmilyen antidemokratikus, szélsõséges, vagy nemzetbiztonsági kockázat nem merült fel a Jobbik kapcsán a 2006-os eseményekkel kapcsolatban, pedig "rendszeresen ezzel vádolják õket". Zagyva György Gyula elmondta még, hogy a jegyzõkönyvek szerint Demeter Ervin (Fidesz) volt titokminiszter a bizottsági ülésen azt kérte számon Galambos Lajostól, a Nemzetbiztonsági Hivatal akkori fõigazgatójától, hogy miért nem lehetetlenítették el, figyelték meg és akadályozták a munkáját már a 2006-os idõszak elõtt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, amelynek egyébként egyik vezetõje Zagyva György Gyula.jobbik.hu ÉBREDJETEK MAGYAROK AMIG NEM KÉSÕ.



image004.jpg
21 KB Megtekintés Letöltés