TÖRTÉNELMI SZÉGYEN!










































feladó



Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



címzett



"Dr. Orbán Viktor" <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



dátum



2010. november 13. 11:03



tárgy



TÖRTÉNELMI SZÉGYEN!



küldõ



gmail.com






részletek elrejtése 11:03 (1 perce)






NYÍLT LEVÉL
Dr. Orbán Viktornak

TÖRTÉNJELMI SZÉGYEN!


Tisztelt Dr. Orbán Viktor!


A Magyar Köztársaság Országgyûlésében a képviselõk megszavazták Izrael Európai Uniós társult tagságának támogatását. Még ugyanazon a napon felszólalások hangzottak el arról, hogy a Rendészeti törvény módosítása keretében A Magyar Köztársaság területén más országok karhatalmi ereje csapaterõs vezénylésben tömegoszlatásra bevethetõk lehetnek a jövõben.

Ez a tény és annak következménye minden tisztességes magyar ember megdöbbentett, és figyelmes elgondolkodásra kényszerít saját, valamint szeretett MAGYAR HAZÁNK jövõje felõl.
Senkit nem érdekelnek azok a törekvések, amelyek ilyen gyalázatra a magyarnak mondott vezetést rábírhatták, vagy kényszerítették. Az az ország sem etnikailag, sem földrajzilag nem tartozik Európához.
Éljenek békében földjükön!
MAGYARORSZÁG nem lesz Gáza!

Ha Izrael társult, késõbb ne adja az Ég, rendes tagjává válna az Európai Uniónak, attól kezdve abból az országból is jöhetnének ide karhatalmi erõk.

Máig közszájon forogó cáfolatlan szóbeszéd tárgya, hogy 2006. õszén Budapesten idegen csapaterõs karhatalmi egységek segítségével taposták vérbe a kommunista õrültek a magyarok szabadságvágyát, alázták meg emlékeit, tettek bizonyságot arról, a hatalomért bármit megtesznek – újra, meg újra, meg újra.

Alig hihetné bárki ezek után, hogy a fenti két tény össze nem kapcsolható, s hogy ez a fegyveres hatalomgyakorlás kezdetének árnyékát nem vetíti elõre! Pedig ez teljesen világos!
Hovatovább idegen, mi több más földrészrõl származó erõkkel történõ megfélemlítés rémét vetíti elõre.


Élve a szabad véleménynyilvánításból eredõ, nemzetközi szerzõdésekkel a magyar állam által kihirdetve védett jogommal, nyilvános elektronikus címére eljuttatva adom tudtára, mint a Magyar Köztársaság, a magyar nemzet tagja, ettõl az idõtõl kezdve, a magam részérõl nem tekinthetem törvényesnek sem az Ön miniszterelnöki megbízatását, sem kormánya tetteit.


Hazámat el nem hagyom. Igyekezzen bárki erre rábírni, akár mint néhány éve egy sértõdöttet játszó, kérdéses elmeállapotú figura tette.

Ez a HAZA a magyarok õsi földje, azt senki kedvéért idegen fegyveres erõnek senki, soha, semmi indokból át nem engedheti, az élete árán sem.

Politikai értelemben kinyilvánították azon félelmeiket, hogy MAGYARORSZÁG nagy bajban van, ami miatt tömegmegmozdulásokra számíthatnak, s hatalmuk bármi áron történõ megtartása érdekében azt bármilyen eszközzel készek véresen eltaposni.
Ebben az értelmezésben semmiben nem különböznének elõdeiktõl. Ezt akár egy öszödi kihelyezett ülésükön is kimondhatták volna. A rendészeti törvény módosításáról Sukorón, vagy a Hajógyári szigeten is lehetett volna beszélniük.

Nem gondoltam volna, hogy azt kell mondjam MAGYARORSZÁG ímmár leszerepelt miniszterelnöki posztot betöltõ emberének, ami megesett, amirõl az imént szóltam, az
TÖRTÉNJELMI SZÉGYEN!

Önök a történelem szégyenpadjára utasították a kezükre bízott országot!

Erre nincs, és nem lehet mentséget megfogalmazni! Magyar szó erre egy van, de ezt majd kimondja Önökre a Történelem!


Ferencváros, 2010. november 13.

Lengyel Károly