DÉMONKRÁCIA, avagy és akkor Bástya elvtárssal mi lesz?



DÉMONKRÁCIA
avagy
és akkor Bástya elvtárssal mi lesz?

Õt már el sem akarják rabolni, meg sem akarják ölni? Milyen trehány ez a Pelikán!
Miféle világ az, ahol tisztességes politikus nem kap legalább egy kicsike fenyegetést a jól megérdemelt reggeli kávéja mellé?
Felháborító!

És természetesen, ahogy a nemzetközi helyzet fokozódik, szeretve tisztelt hatalmas és bölcs vezéreinknek lassan rá kell döbbenniük, hogy bizony ez egy békés ország, és azok a csúnya, rosszarcú emberek, akik a Magyar Rádió udvarán kínozták a szerencsétlen ártatlanokat, legfelsõbb parancsra viperáztak százakat koponyaszakadásig, tapostak le veséket, zúztak bordát, lõttek fejmagasságban célzottan szemeket - na azok tehetnek mindenrõl. A bölcs vezérek errõl mit sem tudtak. Sõt nem is emlékeznek ilyen napra!

Milyen ország az, ahol egy tisztességes intelligens bombát nincs jogalap az összeesködözõ földmûvesek közé hajítani fehér foszforral?
Szegény, szegény Bástya elvtárs! Milyen nagyon magányos lehet!

Bástya elvtárs és hûséges barátai ma is retro-vonatoznak. Körben állnak, egymásnak háttal, meghajolnak, kiöltik a nyelvüket….
Pelikán megint mehet tarhonyát enni a dutyiba, mert kimondta, hogy ezeknek barna a nyelve.

Szabaccág, eftászak! Szabaccág!


Ferencváros, 2010. október 30., Halloween elõestéjén

Lengyel Károly

U. i.: A fenti történettel bármilyen mai párhuzam elképzelhetetlen! Virágzik a démonkrácia!

**************************************

Megint alakít a Magyar Nemzet:
Lendvait meg akarták ölni


2010. október 29. 09:14

Hunhír.info
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=34632


Lendvai Ildikó MSZP-s képviselõ ellen is akciót tervezett a Hunnia Mozgalom - írta pénteki számában a Magyar Nemzet nyomozati iratokra hivatkozva.


A lap azt írta, hogy a Hunnia Mozgalom egyik katonája, a tizenegyedrendû vádlott részletesen beszélt rendõrségi vallomásában Budaházy Györgynek, a szervezet katonai parancsnokának elvárásairól.

A nyomozati iratokból kiderült az is, hogy miképpen hajtották végre a Szilvásy György volt titokminiszter vidéki nyaralója elleni merényletet. A jegyzõkönyvek szerint a csoport akciót tervezett Lendvai Ildikó ellen is. A politikusra rá akarták robbantani a liftet - írta a Magyar Nemzet.