NYOLC SUTA ÉV - avagy lekaparom a lakkot az elfogultságról










































feladó



Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



címzett



Perjés Zoltán <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



dátum



2010. szeptember 14. 22:30



tárgy



NYOLC SUTA ÉV - Lekaparom a lakkot az elfogultságról



küldõ



gmail.com







részletek elrejtése 22:30 (45 perce)





nyolc suta év
avagy
Lekaparom a lakkot az elfogultságról

***

Adjon az Isten!

Mottó:
”Három dolgot nem lehet sokáig eltakarni: a Napot, a Holdat és az Igazságot.” - buddhista mondás.

***

Tisztelt Perjés Zoltán!

Rendszeres hallgatója voltam mûsorának. Voltam.
Amit ma az egyik betelefonáló hölgy által mondottakkal mûvel mûsorvezetõként, számomra átfogalmazta az elfogultságról eddig másként formált véleményemet.

Ha van annyi gerinc Önben, hogy megnézze a bejátszásokat, még ha nem is figyel az ország egyik aranyszájú prédikátorára, alkalma nyílhat meggyõzõdni arról, a híradások a tüntetõi létszámról véletlenül sem feleltek meg a valóságnak.

***

HUNGARIATV.HU - BUDAHÁZY TÜNTETÉS - KOSSUTH TÉR - ifjú HEGEDÛS LÓRÁNT BESZÉDE
http://www.youtube.com/watch?v=dds7THN5ZpA&feature=player_embedded#!

*

valamint Dr. Morvai Krisztina:
2010 09 13 Kossuth tér

http://www.youtube.com/watch?v=cDwinD_KVw0&feature=player_embedded

*

Budaházyért tüntettünk (+videók)
http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_09_14_budahazyert-tuntettunk

***

Igen, jól látja, a hölgy a telefonban igazat mondott! Ne a képernyõt tisztogassa, hogy hátha az torzít, hanem a mikrofonját! Esetleg fogat is moshat - egye fene, legyen narancs színû a fogkrémje.
Csak emlékeztetek 2002-ben a parlament elõtti orbán-gyûlésre, amikor gengszky néhány tízezer emberrõl vicsorgott.
Vagy emlékeztetnék szintén a Kossuth térre, amikor nagyjából több tízezer ember elõtt, maszkban volt kénytelen beszédet mondani Budaházy György, mert közvetlen veszélyben volt jelenléte miatt. Nem azért nem akarták elfogni a Hídembert, hanem mert nem mertek kikezdeni az akkor még harcos haragú tömeggel. Ha helyszínt is megjárt újságíróként tudná a valóságot, nem mondana hasonló tévedéseket!

Amit ma alakított, abból tisztán hallható volt, a sokat emlegetett Balett Intézet melletti tüntetésen kívül a sorsformáló eseményeknél Ön vélhetõen nem volt jelen.
Ezért arra kérem, vesse le a jaffa-pol-hályogot, és ne keverje le a semmibe az idézett hölgyhöz hasonló betelefonálókat.
Az egy dolog, hogy a mikrofonban dialógust próbál kialakítani, egy másik dolog pedig, hogy folyamatosan erõszakos közbeszólásaival követhetetlenné darálja a témát, végül szabályosan leordítja a hajat a fejérõl, aki extatikus örömében nem ájul el a soványlón ötvenkét százalékosan kétharmadkodó állítólagos forradalmárok említésétõl.

***

Éljen! Éljen! Éljen!


Barátaim! Éljen a viktatúra!(?)
Taps.
Éljen és sukorózzék az imf blumok és a magyar parlamenti többséginek ordítottak örök, megbonthatatlan közös haszna!
Tapsvihar.
Éljen alázatos népünk szeretve tisztelt bölcs géniusza és generalisszimusza, a felülmúlhatatlan bölcsességét méltatlanságunkkal megosztó minden fideszesek szoborba illõ vezére!
Szûnni nem akaró dörgõ vastaps.

***

És eljön egyszer egy ember, vastag bivalybõrbõl készült táskával kezében. Ott lapul majd benne a részletekben a mezítelen, akarom mondani, narancstalan igazság. A nyolc suta év minden mulasztásával meg az arctalan pénzügyi háttérhatalom népeket pokolra juttató ajvékolásával.

Forradalom? Szavazófülkékben? Nevetséges propaganda!
Akkor beszéljenek a sprõdben újra forradalomról, ha ennek a nemzetnek esetleg tetszen véletlenül valóban forradalmat csinálni! Borítékolom a gyökeres változásokat!

Addig a közszolgálati tömegbefolyásoló eszközök alkalmazottaitól a pártatlanság a legkevesebb munkaköri kötelesség, amit megtehetnek a magyarok adójából vastag borítékkal el és kitartva érettünk - már ha valóban komolyan gondolják az újságírói hivatást.


2010. szeptember 14.

Lengyel Károly

Szebb jövõt!