HÚSVÉTI ÜZENET FEHÉRVASÁRNAPRA


HÚSVÉTI ÜZENET FEHÉRVASÁRNAPRA

Kedves Magyar Barátaim!

Néztem az interneten a gyõri Jobbik gyûlésének közvetítését. Szomorúan tapasztaltam, hogy a nézõtéren lévõ magyarok alig néhányan énekelték a magyar Himnuszt! (http://www.hircity.hu/cgi-bin/hircity/index.cgi?view=ck&tID=609&nID=131931&nyelv=hu&honnan=Nemzeti_Hirhalo)

Mindig és mindenütt a magyar emberek egyik alapélménye az együtt elénekelt közösen tisztelt dallamok megélése. Javaslom a gyûlések szervezõi, és vezetõi bátorítsák az embereket a közös, hangos éneklésre.

A dallamok bennünk élnek! Ha ezek nem szólalnak meg szívbõl, akkor formalitás marad az egész, együtt meghallgatott zenévé alacsonyítja a nemzet imáját, vagy a többi hasonló éneket.

Kezdetben pedig így volt!!! Hová tûnt mindez??? Oly nagy a kampánylendület, hogy tiszta érzelmekre már nem futja a szûkös idõbõl? Még 2002 július 4-én a budapesti Erzsébet hídon is a gumibotok árnyékában volt erre erõ, idõ, kitartás, együtt-akarás. A vérzõ hídon, az esõben!!! Vagy bármikor máskor.

Kedves Magyar Barátaim!

Még mindig nem nevezte meg a Jobbik a helyszínt, hogy szavazói hol várják együtt a választási eredményeket! Mi indokolja ezt a lazaságot?!
Ugyan csapdaterületre, de a fidesz legalább megnevezte a budapesti V. kerületi Vörösmarty teret erre a célra. Miféle lassúság vett erõt a Jobbik szervezõin?

És ha erre esetleg nem gondolt volna a Jobbik vezetõsége, szeretnék egy lehetõséget ajánlani.
Ez arról szól, noha egy hónapnál régebben is (akkor még a személyes címükre is) írtam errõl.
Biztatni kellene az embereket arra, sõt egyenesen meghirdetni, hogy mindenki, aki nem a nemzetvesztõ kormányzást bitorlókra szavazott, - lehetõleg a legkorábban aznap - gondolkodás nélkül induljon meg a Budapestre az Országháza elõtti Kossuth térre, hogy ott várjuk együtt a választási forduló eredményét. Ki törõdik azzal, hogy másnap hétfõ lesz, és munkanap? Együtt maradni, hangosan énekelni, kézen fogva minden Magunkfajtát!



Hol marad a lendület??? Loptam egy jelmondatot, miszerint itt az idõ!!! Nem máshol, nem máskor!
Most minden tisztességes magyar ember gyûljön össze egy helyre, és hívni szükséges a fidesz szavazókat is. Ez nem lehet kétséges, vagy vitatéma!!!
Vagy minden magyar palesztin lesz õsei szülõföldjén, vagy itt és most végleg eldöntjük ki az úr ebben a Hazában.
Nincs több választás!
Csak élet, vagy halál!!
Válasszatok magyarok!!!
Bölcsek lesztek és igazak, csak egy nem történhet meg soha többé ebben az országban. Soha többé kommunisták, szabadmadarasok és mindezek ivadékai nem kaphatnak semmilyen hatalmat. Ha a Felséges Magyar Nemzet nem veti ki õket örökre a hatalomból és ebül vett jószágaikból, soha nem történik meg a megtisztulás. Soha. Mert ezeknek a gyökerei is kihajtanak.

Kedves Magyar Barátaim!

Hirdessétek meg tehát a Fehérvasárnapi gyülekezõt! Irány a Kossuth tér! Bármilyen hatósági kifogás törvénytelen, mert kampány idején soha nem korlátozható semmilyen indokkal a gyülekezés, de még bejelentési kötelezettség sincs. Erre külön felhívom a NJA figyelmét!


Ajánljuk Hazánkat a Szent Korona oltalmába együtt, és várakozzunk együtt türelmesen, kitartóan - végig. Mindvégig.
És ha csalnak.......!!!!!!!!!!!!


Lengyel Károly

Ferencváros, 2010. április 4.

Adjon az Isten szebb Jövõt!