Önvédelmi közlemény!


Önvédelmi közlemény!


Az csillagvonal alatt idézett filmbejátszásokban szereplõ Lengyel Károly (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) (http://www.nyirhalo.hu/index.php?option=content&task=view&id=6005&Itemid=81) képviselõ jelölttel semmiféle kapcsolatban soha nem álltam és most sem állok. A név egyezése a véletlen mûve! A filmbejátszásban elhangzó nézetekkel azonosulni nem kívánok, mert a nemzeti értékekre vonatkoztatott kirekesztõ megnyilvánulásai számomra elfogadhatatlanok.

Aki 2010-ben, a Magyar Köztársaságban törvényesen bejegyzett és törvényes keretek között mûködõ politikai egyesülést kíván jogi úton betiltatni holmi félelemgeneráló kampányfogással, és az a tömegtájékoztatási eszköz, amely ezt még fel is erõsíti, végleg el kell tûnjön a magyar közéletbõl.

Vigyázat, a filmek megtekintése nemzeti érzelmû és magyar értékeket felvállaló, ápoló honfitársaink számára erõs visszatetszést kelthet! Ez különösen igaz az ATV mûsorvezetõjének szövegére!


Ferencváros, 2010. március 26.

Lengyel Károly


******************************************************


Éljen Nyíregyháza sajtótájékoztató.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=izu1TX6-ff4

Antimagyar kutyák! lengyel és hanti nem kérnek Trianonból és beakarják tiltani a JOBBIK-ot!

http://www.youtube.com/watch?v=-10smpIvgQM&feature=player_embedded