attila mesterházi kijelentésérõl






















































feladó



Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



címzett



Dr Bélteczki János <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



másolatot kap



(…..)



titkos másolat



(…..)



dátum



2010. február 4. 17:46



tárgy



attila mesterházy kijelentésérõl



küldõ



gmail.com







részletek elrejtése 17:46 (1 perce)






Magyar Orvosok Szövetsége
Levelezési cím: 1068 Budapest, Szondi u. 100.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Bélteczki János Úr részére


Tisztelt Dr. Bélteczki János Úr!


Környezetemben az Ön szavainál jóval vaskosabb vélemények is kialakultak az mszp frontembere kapcsán. Gépésztechnikus vagyok, de feleségem az egészségügyben dolgozik. Mélységesen érthetõ felháborodásuk attila mesterházy megjegyzése okán, és minden szavuk igaz. Magam is tapasztaltam már, hogy orvossal az utcán eltérõ véleményen voltunk az ország dolgait illetõen, mégsem rohantuk le a másikat. A rendelõben pedig hihetetlenül segítõkész és rendkívül korrekt módon ellátott az illetõ.
Eltérõ vélemények okán nem lehet semmi gond. De ezt bevinni a rendelõbe és ott ujjal mutogatni egyik oldalról a másikra olyan fokú valóságérzékelési akadályoztatást jelent, aminek nincs helye.

Ha megengedi, szeretnék kérni Öntõl egy nyilvánvaló dolgot! Ne elégedjenek meg a bocsánatkéréssel! Ne szûnjenek meg követelni, ha kell naponta a legszélesebb sajtónyilvánosságot is követelve, hogy ez az ember vétessék le az mszp jelöltjei közül. És erre vegyék rá a pedagógusokat is! Addig kell ütni a vasat, amíg meleg!
A magyar politikai közélet olyan minõsíthetetlen mélységeket célzott meg erkölcstelenségeiben, ami tovább nem engedhetõ meg senki számára! Ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetni bármilyen törvényes nyomásgyakorlási eszközzel. Semmitõl ne tartsák vissza magukat, hiszen a lelkiismeretük tiszta!
Kérem, ne hagyják magukat megalázni és meggyalázni, mert holnap ugyanezt bárkivel megteszik ezek ebben az országban. A gyalázat gyalázatot fog szülni. Politizálni akár indulatos szavakkal is lehet, de gyógyítani csak nyugalomban szabad. Ez idõ szerint úgy tûnik ezt a nyugalmat kõkemény kiállással most az egészségügyi és oktatási dolgozóknak kell kivívni.

Köszönöm megtisztelõ figyelmét!
További jó egészséget kívánva összes munkatársával együtt, tisztelettel:

Lengyelé Károly
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ferencváros, 2010. február 4.