Ekkora baklövést....






















































feladó



Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>



címzett



Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.



másolatot kap



(…..)



titkos másolat



(…..)



dátum



2010. február 4. 8:17



tárgy



Ekkora baklövést....



küldõ



gmail.com







részletek elrejtése 8:17 (2 perce)






HAGYJON FEL AZ ÁROKÁSÁSSAL attila mesterházi!
http://www.parlament.hu/internet/insurl/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=m026&p_stilus=&p_head=N


Ide figyeljen attila mesterházi!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Magát teljes lényében megfertõzte a kádári származású gyurcsányizmus.
Ekkora baklövést politikusjelölt nem követhet el, mint az orvosok és tanárok tekintetében megtett.

2002-ben a szociálliberális kampány arról szólt, hogy az egészségügyben és tanári pályán dolgozó magyaroknak fél havi fizetésükkel megemelik a pénzét. És hol a többi nyomorgó?
Színtiszta werberizmus. A kampány garancialevele beváltható valahol a közel-keleten?

Majd amikor már elég nagy lesz ezért a felháborodás a magyar emberek körében, és egyre többen kérdezik a szikét tartó orvos, vagy a tanár párthovatartozását, akkor jön a megmentõ hangzatosság, megsimogatja a bánatos buksijukat, mondván, nem baj, attól te még rendes vagy, ha nem is egészen ember. Ez az, ami nem kell!

És amikor a jó magyar választópolgár ilyeneket hall, mára szerencsére az ország döntõen elsöprõ többségének liftezik a tegnapelõtti ennivalója, ha maguk miatt még van mit enni annak a három-négy millió magyarnak, aki a maguk tévedései, vétkei és bûnei miatt naponta éhezik. Javaslom az orvosoknak, hogy gyomortisztító kúrának ingyen írják fel receptre a maga tegnapi beszédét megnézni.
Tudja attila mesterházi, úriemberek részérõl ez a vagdalkozás nem szokás! Nem tudom, érti-e ez a fogalom mit jelent, ha ezen tegnapi kijelentése nyomán kételkedni is kezdene bárki? A bárkinek igazat vélek adni!
Tudja attila mesterházi, maga még nem is politikus, csak politikusocska. A keservek során kiizzadott adóforintjainkból vélelmezhetõen érettünk eltartott képviselõhely-foglaló. Egy sarokba szorított kártékony politikai csoportocska, pontosabban, harácsoló-sarcoló szekta elõtérbe tolt bábja. Kesztyût varrnak magából. Nem fájnak az öltések?

Tisztelni fogják magát a bátor, harcos kiállásért abban a szûk szobában, ami társaival megmaradhat. Ugyan nem mondta, hogy vannak jobb és baloldali orvosok és tanárok, de elvetette a sátáni magvakat. Erõsen az a látszat, tettével szándékosan gyalázta a nemzet két fontos alappillérét képezõ, egyébként a 2002-ben vélhetõen csalással nyert választás kampányában pedig egekbe menesztett réteget. Most következnek a közalkalmazottak? Netán õk is azt nézzék majd, hogy közöttük ki a magyar és ki a baloldali liberális? Mert azért azt illi ám tudni, hogy e két utóbbi idegen eszmerendszer okozta a világháborús méretû károkat ennek az országnak. Ez tény, és nem lehet soha vitatéma. Ellentételezést ennek mértéke szerint várhatnak. Legkevesebb az elszámoltatás! Számon kérve a legkisebb pénzeket is, kiforgatva minden fiókjukat. Ne legyenek tévképzeteik! Ebben az országban többé maguk nem kerülnek a hatalom közelébe! Ez ugye világos?

Boldogult Bacsó Péter Tanú címû filmjébõl egy nagyon jellemzõ mondatot idézek itt mindenki okulására a filmbéli ávóstól: „Az a gyanús, aki nem gyanús.”. Szinte ott vibrál a párhuzam.

Talán tévedek, de számomra tegnapi érvelése nem tûnik helyes felfogásnak. Egyenesen bombasztikus! Szõnyegbombasztikus! Irtó hatású. Nemzetirtó hatású! Igaz, mit is várhatunk?

Mondanám, kívánom, legyenek sikeresek a választásokon. Ez azonban rövid órákon belül abba a szûk szobába vezetne, kiszolgáltatva, elhagyatva, megfélemlítve - hosszú idõre.

Értsék meg végre, maguk egy sem kellenek a magyar közéletbe!
Fogják fel végre tetteik súlyát, amit az eltelt nyolc esztendõ alatt elkövettek az ország kárára!
Ítéljék meg önmagukat, és beismerõ vallomásaik után csendesen lépjenek vissza a közéletbõl! Csendesen, ameddig lehet. Kevés az idõ. Fogy az idõ. Döntsenek hamar!


Budapest, 2010. február 4.

Lengyel Károly