NYÍLT LEVÉL HAGYÓ MIKLÓSNAK






































feladó Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
címzett Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dátum 2010. február 2. 19:22
tárgy NYÍLT LEVÉL HAGYÓ MIKLÓSNAK
küldõ gmail.com


részletek elrejtése 19:22 (7 perce)



NYÍLT LEVÉL HAGYÓ MIKLÓSNAK

Hagyó Miklós
Országgyûlési képviselõ
MSZP-képviselõcsoport
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Üdvözlöm Hagyó Miklós!


Ön a mai napon a Magyar Köztársaság Országgyûlésében betöltött képviselõi megbízatása kivételével lemondott vállalt feladatairól. Bizonyára így vélte helyesnek!
Még helyesebben tenné, hogy a magyar országgyûlésben jegyzett megbízatását is elhagyná!

Gondolja meg, kérem, ennek lehetõségét és következményét! Amennyiben Önnek valóban nincs takargatnivalója a gyanúsításokkal szemben, akkor párttársai valószínûleg nem teszik ki további kellemetlen kérdések sorának személyét.
Azonban ha igazak a vádak, akkor mandátumának lejárata után Önt láncon fogják elvezetni a Parlamentbõl. Hiányzik ez Önnek?

Meg kell erõsítenem a széles körben terjedõ elvárások igazát, miszerint Ön és párttársai helyesen tennék a kormányzásból kihátrált szövetségesükkel együtt, ha már most kibútoroznának a Parlament után a képviselõházból is.

Ugyanis semmi szüksége a magyarok dolgos nemzetének olyan politikai csoportokra ebben az országban, akik valahányszor a hatalom közelébe kerültek, az általuk felmutatott kormányzási eredmény csakis a teljes gazdasági összeomlás lehet. Erkölcsi, politikai csõdbe juttatták Hazánkat.
Mondom ezt egyszerû szavazópolgárként, vagy ha úgy jobban tetszik az Ön egyik munkáltatójaként - úgy a parlamentben elfoglalt helye, mint a Fõvárosi közgyûlésben betöltött szerepe szerint.

Tehát fontolja meg, lehetõleg nagyon gyorsan a távozását, amíg önként teheti, mielõtt további ellenállhatatlan politikai nyomás hatására a mentelmi bizottság kiadná a nyomozó hatóságok felé. Az kicsit nagyobb szégyen volna Önnek is, párttársainak is. A szégyen azért marad!
Ha igaz, amit a mai sajtótájékoztatón mondott, hogy elvbarátait kívánja szolgálni további tevékenységével, akkor nem irigylésre méltó az Ön erkölcsi tanakodása.
Mindössze az új kormány hivatalba lépéséig terjed az egérút, és nincs tovább. Ha ennyi megnyugtatja, akkor késztesse jobb belátásra az, ami utána következhet.
Mert aki a mandátuma védelmét igénybe veszi, noha nem tiszta a lelkiismerete, az gyáva féreg, és nem ember. Ön ugye nem ezek közé tartozik?

Igaz ez minden olyan képviselõre is, akit bármilyen okból akár csak hírbe hoznak. A bécsi út másik végétõl nyugatabbra ennél sokkal kevesebbért önként távoznak Önnél sokkal egyszerûbb beosztást betöltõ személyek akkor is, ha véletlenül sincs közük egy ennél sokkal kisebb ügyhöz. Igen, ott úriembereket szokás a hatalom közelébe engedni!

Az Ön egyik munkáltatójaként, javaslom, - noha soha nem szavaztam vörösökre, akik teljességgel tönkre tették egész családomat, mint bárki más becsületes magyar emberét évtizedek óta, mert a világon semmi máshoz nem értenek - fejezzék be áldatlan kártételeiket, és adják fel magukat könnyebb sorsra önként!


Lengyel Károly

Budapest, 2010. február 2-án,
Gyertyaszentelõ napján,
hogy az Örök Világosság fényeskedjen Önöknek

Adjon az Isten szebb jövõt!