SÜRGÕS NYÍLT LEVÉL A BKV FELSÕ VEZETÕIHEZ














































feladó Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
címzett Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dátum 2010. január 6. 21:57
tárgy SÜRGÕS NYÍLT LEVÉL A BKV FELSÕ VEZETÕIHEZ
küldõ gmail.com






SÜRGÕS NYÍLT LEVÉL A BKV FELSÕ VEZETÕIHEZ

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Ide figyeljenek alkalmazottaim!


Igen, jól látják! Maguk többek között az én alkalmazottaim is és egyben résztulajdonosa vagyok cégüknek.
Hogy jól értsék végre munkaköri kötelességüket, szólok idejében, hogy ennek így rossz vége lehet. Amit az utóbbi napokban mûveltek az autóbuszok biztonságos közlekedtetésével kapcsolatban, az egyenlõ a nullával. Gyakorlatilag erõsen úgy tûnik, nem feleltek meg a munkaköri kötelességüknek.

NEM a sofõröket kell röppályára állítani, meg a karbantartókat! De nem ám, hanem magukat.
Olyan kezdõlendülettel, ami megfelel az ûrhajózási szökési sebességnek, hogy meg se álljanak bármely más égitestig.

Nem sül ki a szemük, hogy kifizették a hatalmas végkielégítéseket? Szégyentelenek! Milyen szerzõdéseket kötöttek az én adómból? Mi?
Igen jól értik!
Az én adómból is el és kitartva érettem is kötelesek végezni a munkájukat a legjobb szaktudásuk szerint! És mivel a Fõvárosi Önkormányzat a BKV tulajdonosa, a Fõváros választott vezetõin keresztül magam is tulajdonosa vagyok a cégüknek. Õk csupán a mûködtetési jogot gyakorolhatják. A BKV a budapesti polgároké. Ezt a megjegyzést gábor demszkynek is szántam, meg a szemkilövetõ deviáns szadista párttársainak, akik tevékenye részesei voltak megfelelõ jutalékok ellenében az ország, ezen belül Budapest nyakig eladósításának.

Amikor pedig borul a szekér, kínvigyorral széttárják melsõ végtagjaikat, hogy ennyire futotta ebbõl.
Hát nem! Maguk tették tönkre ennek a városnak a közlekedését. Teljesen szétzilálták az egész rendszert, túl azon, hogy mesterségesen lerohasztották. Ebbõl elég volt! Elég örökre!

Mint a fentiekben levezetve résztulajdonosa, és egyben munkáltatója a BKV-nak, követelem, hogy a legrövidebb idõn belül adják be felmondásukat! Tûnjenek el!! Végleg!!!
Követelem, mondjanak le csillagászati pénzeikrõl is! Szégyentelen horda!

Tudják maguk, hogy mennyit keres egy sofõr, egy karbantartó, vagy egy villamosvezetõ, és azért mennyit dolgozik? Ráadásul milyen körülmények között? Lila fogalmuk sincs róla a jól fûtött irodáikban! Ünnepi alkalmakkor esetleg elõfordulnak egy-egy garázsban, vagy remízben, és akkor is kényesen óvják a több százezer forintos ruháikat. Szégyentelenek!!!

Engedjék dolgozni a szakembereket, akik láthatólag maguk nélkül sokkal hamarabb úrrá lehetnek az amúgy is nehéz helyzeten. Mert õk értik a dolgukat.

Elég volt! A budapestiek el akarnak jutni a munkahelyükre. Mindenki tudja ebben a nyomorult városban, hogy a BKV dolgozóinak munkavégzése a végsõkig kizsigerelve, tudatosan, rendszeresen, és módszeresen, szervezett keretek között történõ megfélemlítési légkörben végzik.
Maguk meg terpeszkednek a bõr hintafoteljeikben!!! Szégyentelenek!

A buszosok, a karbantartók és a többi dolgozó, a kisember ereje végsõ megfeszítésével teszi a dolgát. Maguk meg négyes metróra elvízionálják a mi adónkat. Értik? Az én pénzemet is herdálják minden felesleges rémálomra és fényûzésre!

Nem! Nem lehet egyetlen ellenérvük sem. Nincs mentség arra, ahogy a mszp-szadesz vezetésû városi fejenagyokkal csontra bontották Budapestet. Mi, magyar állampolgárok, itt budapesti lakosként azért fizetünk egeket ostromló, egyre többek számára elérhetetlennek bizonyuló viteldíjat, hogy azt tisztességesen, a csakis a mi hasznunkra fordítsák! Nem ezt tették húsz éve! Vége a türelemnek!

Senki nem csodálkozna azon, ha a budapestiek egy szép napon nem vásárolnának bérletet és jegyet, majd tömegesen falra kennék az amúgy gebines és nem túl emberbarát ellenõröket. Akiknek egyébként szintén hajlongania kellene minden fizetõ utasnak, akik õket eltartják. De hát õk egy külön fajtát jelentenek az egész látképben a BKV megszokottan arrogáns ügyintézõivel, jogászaival együtt.

De mielõtt eltûnnének, a leghatározottabban követelem, hogy az eltelt három napban elbocsájtott sofõröket, és garázsbeli segítõiket azonnali hatállyal, minden hátrányos intézkedés és feltétel nélkül helyezzék vissza munkakörükbe.
Így kívánja az emberi tisztesség! Ha még emlékeznek erre a fogalomra, már ha valaha is ismerték az ilyen kifejezéseket.

Most pedig takarodjanak a közéletbõl és a munkakörükbõl az összes élõsködõ politikai csókosukkal és ejtõernyõsükkel együtt!


Budapest, 2010. január 6.

Lengyel Károly
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adjon az Isten szebb Jövõt! Szebb jövõt a magyaroknak, a Fõvárosnak, és lehetõleg mszp, meg szdsz nélküli vezetést az ország minden vezetõi posztján.