NYÍLT LEVÉL IBOLYA DÁVIDHOZ


feladó Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
címzett Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dátum 2009. december 30. 18:19
tárgy NYÍLT LEVÉL IBOLYA DÁVIDHOZ
küldõ gmail.com


részletek elrejtése 18:19 (1 perce)NYÍLT LEVÉL IBOLYA DÁVIDHOZ


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adjon az Isten szebb jövõt!
Mondja kalpagos asszonyság, nem hasadozik a bõr az arcán!?


Nem pirul, amikor a tiltakozásokat hallja?Kétezer esztendõvel ezelõtt egy bölcs ember a magához hasonlókat kötélkorbáccsal kergette ki Isten házából.


Jobb ha tudja, ezzel a silány bohóckodásnak tûnõ gesztussal, amivel a magyarok egyik szent helyét megalázta és meggyalázta kegyeltjeivel együtt, kiírta önmagát a magyar politikai életbõl.Hogy jön maga ahhoz, hogy egy templomot szürkegalléros hírverésre használjon?


Mert az azért mára nyilvánvalóvá vált az egész ország számára, hogy a Kossuth téri cifra falak rejtekén nem fehérek, csupán szutykosak a hírhedett gallérok.


Akármennyire mószerváltónak (nem elírás, szándékos szókapcsolat!) hazudott az mdf, paktumai a Rózsadomb zöldjében jágói húzásnak bizonyultak.


Az a politikai fertõ, aminek ragyái mostanra elborították a közélet valamennyi megnyilvánulását, a mára süllyesztõbe lendülõ mdf és szadesz önjelölt ölelkezésébõl ered.Undor és botrány, amit mûvelt!!!


Ripacsból túl sok van így is eltartva a mi megszenvedett adóforintjainkból.Jobban tenné, ha eltûnne a magyar politikai közéletbõl. Talán valamelyik banánköztársaságban megbocsájtaná néhány arany vállapos diktátor ezt magának, de ez itt Magyarország. Aki pedig nem képes mértéket tartani, nem képes tiszteletben tartani a magyarok értékrendjét, mert kibújik belõle a bolsevik kötõdés, mint egy rosszul sikerült rémtörténetben, az tûnjön el minél messzebbre innen!Ha egy csipetnyi lelkiismeret maradt magában, azonnal lemond közfunkcióiról!
Budapest, 2009. december 30.Lengyel Károly


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.