ÖSZÖDI HANGULAT



Öszödi hangulat




Ezeket a sorokat kéretik a leghosszabb címlistán késedelem nélkül továbbítani!



A Kuruc.info oldalán bizonyítékok láttak napvilágot, melyek szerint hamisított, hazug bizonyítéknak mondott érvek alapján tartóztatták le Budaházy Györgyöt, s vele nagyjából egy idõben több embert, akiket terrorizmus elõkészületével vádolnak.



http://kuruc.info/r/2/44209/



Olyan ez a nap, mint egy öszödi hangulat.


Sok magyar torokból kórusban hallatszott egy szó, tudjuk mi. 2006 szeptember 17-e óta alig fogható ehhez hasonló botrány.



Szeretnék végre olyan országban élni, ahol hamisított bizonyítékok alapján, puszta politikai ellenvetés - akár csak szóban - nem börtönöznek be magyarokat, és nem tartanak fogva embereket, mert merték kimondani véleményüket, majd azért nyilvános szerepléseikben helyt is álltak.



Üzenem tehát a Fidesz prominenseinek, hogy ne leckéztessék tovább az Európai Parlamentbe választással jutott Jobbikos képviselõket!


Üzenem nekik, hogy inkább országunk vérpad-ácsolóira vessék tekintetüket!


Üzenem a Fidesz megmondó embereinek, ma már nem pontokba szedett levelek szórólapként terjesztése a megfelelõ eszköz a jelenleg hatalmon lévõk eltávolítására - ha eddig nem értették volna meg a népük hívó szavát.


Üzenem a Fideszes fanyalgóknak, hogy ma már senkit nem érdekel a politikai életben rendszeresített forma-illemtan.



Egyetlen szó maradt életünk záloga!


Ez a szó az IGAZSÁG, amibõl csírába szökhet végre a SZABADSÁG! Az a szabadság, aminek fehér betûi máig fénylõn élnek a magyarok lelkében.



El nem évülõ felelõssége lobbant lángra a mai Magyarországon az összes politikai közszereplõnek. Halaszthatatlan dolgukká csapott fel az égig egyetlen szó, az IGAZSÁG.


És hogy idézzek egy közismert szervezet közismert szereplõjétõl,



„AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ!”



Csak így, és sehogy másképp!


Léket kapott a hatalom, éppen süllyed. Páros lábbal tipornak minden szent értéket, ami keresztezi érdekeiket. Senkinek nem kegyelmeznek.



Ma már nem az utcai harcosok és rendõrök közötti összecsapásról szól a történet. Nem egy szinttel került feljebb a mocsár fekete, rothasztó ragacsa, hanem azonnal a legfelsõbb szinteket öntötte el a hazugság fekál-tengere.



Ébresztõ!




Waszlavik László - Kossuth Tér Induló


http://www.youtube.com/watch?v=kaTf7BiQAeY




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *