MÉG HOGY HOGYAN?


MÉG HOGY HOGYAN?


Boldogult Gidai Erzsébet professzor megmondta 2002 augusztusa elején a budapesti Március 15-dike téren a Petõfi szobor tövében:
"Ha mindenki rászánná magát, és az összes megtakarítását kivenné a bankokból, ez a rendszer 24 óra alatt porig összeomlana."
Ja, hogy ehhez bátorság, meg hazaszeretet is kell? Mert ugye hova olvadna akkor a több éves lekötésû kamat?

Gidai Erzsébet tétele ma is igaz. Annyiban módosult a helyzet, hogy ma már sokkal kevesebb a megtakarítása az embereknek. Ám, még így is olyan jelentõs érvágás volna a minket szípolyozó, idegen ülepet csontig nyaló bankároknak, hogy tolószékben végeznék a gutaütés miatt. Oda valók a szellemi korcsok, a hazaárulók, meg a kiszolgálóik! És akkor még kegyes lesz velük az ég, hiszen ivadékostól örök számkivetés a méltó nekik.

Ott rohadjanak valamennyien a disznai, mert hagyták elveszejteni a nemzetet és az ország kiárusításához nagy buzgón segítséget adtak. Most akkor szépen megisszák annak levét. De meg ám! A keserû poharat fenékig felhörpintik, hogy nem marad nekik semmi.
Mindössze annyi fog történni az országgal, hogy néhány tucat naplopó senkiházival kevesebb szívja a vérünket. Hát rohadjanak meg, ahol vannak, a büdös bankóikkal együtt!

Vagy majd akkor térnek észhez a barmok, ha a feldühödött tömeg bunkókkal nyitja meg a banautomatákat? Esetleg mint Argentínában is megtörtén? Esetleg ezek a szemetek is lövetni szándékoznak majd? Nem! Nem marad idejük lövetni, ha ezt folytatják.
Csoda, hogy a gazdasági hülyeségeik meg bûneik miatt eddig sem tódult a tömeg az utcára! Pedig semmi mást nem érdemelnek!
És nem csupán gõzt leereszteni, hanem venni, ragadni, minden erõvel tõlük. Senki és semmi nem fogja tudni megállítani az éhes nincsteleneket.

Adja az Ég, hogy békés legyen hatalmuk végleges elvesztése! Minden nappal kevesebb erre az esélyük. Ezt õk is tudják, ezért fokozottabb ütemben teszik tönkre az országot, mint eddig garázdálkodtak. Õk tehetik! Van mögöttük cion-globál tõke, ami pedig amúgyis, mint tudjuk, olyan mint a hamis bankjegy. WC-papír gurigának jó, de másképpen csak a világ igába terelésére alkalmas. Már akit lehet!

Ugye a magyarokat nem lehet? Vigyék a piszkos kis aljas ûzelmeiket más tájakra! "Fázunk éhezük, átlõve oldalunk, részünk minden nyomor, de szabadok vagyunk.".
A többi csak körítés, porhintés, merõ hazugság. Mert aki akar, az tesz a Hazáért - ezek nélkül.
Csak elõbb el velük innen! Már nagyon büdös a rothadásuk ebben az országban.


Ferencváros, 2009. június 19.

Lengyel Károly