Az index.hu születésnapján versenyén akarják a Szózatot kórusban elfingani



http://fingoverseny.blog.hu/



I. Nemzetközi Fingóverseny


Hogyan lehetne méltóbban megünnepelni az Index 10. születésnapját, mint az I. Nemzetközi Fingóversennyel? Sehogy.


(….)



9:50 Szózat. Egressy Béni szerzeményét elfingja a Magyar Rádió Gyermekkórusa, vezényel: Thaisz Eleonóra, zongorán közremûködik: Zsupán Ernõ


(….)



********************************************



Olvasói vélemény:


A fartúró hazátlan bitangok újabb magyargyalázása!



Hol vannak ilyenkor Magyarország keresztény és keresztyén, történelmileg államalkotó többségi magyar társadalmat képviselni szándékozó egyházak fõemberei? Még mindig nem állnak sorba a rendõrség irodái elõtt, hogy nemzetgyalázás vélelmezett címszóval, ismeretlen tettes ellen büntetõ feljelentést tegyenek?


Hol vannak ilyenkor Magyarország nemzeti érzelmûnek kikiáltott politikai vezetõi, akik minden ilyen eseményre választ kell, hogy adjanak felháborodott rokonszenvezõiknek.


Miféle perverz beszélõ molekulahalmaz, amelyik ilyen ötletet megenged magának. Mert ez a disznóhoz sem hasonlítható szénvegyület-egyed megteheti 2009 Magyarországán, hogy végletekig alpári cselekedettel kihívja maga ellen a sorsot?


Mert azt teszi!



Nézzük végig a „fellépõk” neveit! A dolog végtelenül egyszerû! Aki ettõl a rendezvénytõl nyilvánosan nem határolódik el és nem tiltatja le magát a meghirdetett listáról, nem létezik a magyar kulturális élet számára többet. Tegyen bármilyen nagyot, tûnjön el a közéletbõl a magyargyalázó!


Bojkottot kell hirdetni mindezek ellen, mert nem érdemesek tovább a magyarok figyelmére. Porosodjon a boltok polcain minden szatócsportékájuk, senki ne vegyen belõle semmit!



Alkalmas ez az idõpont arra, hogy a Magyar Rádió vezetõsége azonnali hatállyal takarodjon a bitorolt helyérõl, mert gyermekeket enged fellépni egy ilyen gusztustalan gyülekezet köreiben. Egy gyermeki lélekbõl fakadó, tiszta torkú és szívû, védtelen kórust kitesznek a magyargyûlölet mélységes és undorító bugyrainak peremére. Ez az ifjúság elleni bûn!



Szintén megfelelõ ez az idõpont továbbá arra, hogy az index.hu portált kõkeményen megleckéztessék a hatóságok. Például blokkolhatják az oldalukat.


Mint emlékezhetnek rá a tisztelt olvasók a nem is olyan távoli eseményekre, odáig pimaszkodott a hatalmat bitorló, hazátlan és pofátlan politikai kisebbség, hogy egyes - számukra nagyon kellemetlen tényeket felmutató internetes oldalakat - nemzetközi szinten is - megpróbáltak a betiltásig bezárólag ellehetetleníteni. Nem sikerült.



Mind a mai napig próbálkoznak újra és újra. Vonyítanak, nyüszítenek, rohangálnak mindenféle szervezethez (külföldre is!), hiszen vesztüket érzik.



Nagyon jól mondta a szónok 2008. október 23-án a rácslovagokkal környékezett Deák téren, hogy a pártja hatalmi helyzetbe kerülése esetén ezeket a férgeket eljárás alá kell vonni, létesítményeiket pedig porig rombolni. Azután ezeket a romokat bekerítve úgy kell hagyni örök mementónak, hogy így jár minden gyalázatos senkiházi, aki a magyarokat butítani, gyalázni próbálja.



Erõsen úgy vélhetõ, mostantól ez a névsor bõvülni fog!



És egy törpeségnek mindennapi kezdõmondatnak rendelt mormogást pontosítva-módosítva mondhatjuk ezután:


Teremtõm, hálát adok ma reggel is néked, hogy csakmagyarnak teremtettél, és végtelen kegyelmedbõl az is maradhatok.


Mert innen fúj az a bizonyos szél, és a kiszolgálóik felõl. Mára odáig vetemedtek, hogy önként, alhangon ünneplik önnön szolgaságuk, kiöntve hazájukra lelkük minden fetrengõ fertelmét.



Úgy tûnik azonban, a kéksávos plakátokhoz fényes szelek is tartoznak! Meddig?


Milyen jogrend az, amelyik ilyen lelki nyomorékoknak életteret enged?


Lucifer a tenyerét dörzsölheti! Hadai élén biztos helyzetben tetszelgõk egy szagra masíroznak.



Büdös ez az egész banda, úgy ahogy van. Megszokhattuk a magyar történelem során. Orrfacsaró útjelzõik errõl szólnak, mindenütt ott hagyják nyomukat, bármit tesznek és mondanak.



Ferencváros, 2009-05-22


Lengyel Károly