HÍRÉRTÉK



HÍRÉRTÉK


Üzenet a magyarországi, nem mind magyar érdekeltségû tömegtájékoztatás szereplõinek




Firkászok és firkásznõk!



Nem írhatom e helyen, hogy tisztelt. Önöknek nem hírértékû egy tiltakozás. Egy olyan tiltakozás, ahol végsõ, alapigazságokat mondanak ki.


Ez a tiltakozás január 30-án délután az Alkotmánybíróság elõtt zajlott le.


Amirõl nem beszélnek, az nincs? A nyalonc firkászok gesztusa a hatalomnak?



Sorban megnéztem a tömegtájékoztatási kanálisokat. Mindössze a Fõvinform egy elejtett információja utalt rá az MR1-en, hogy a budai Donáti utcában valami történni fog.


No, nem az Alkotmány fõ õreinek épületére utalt, hanem forgalmi korlátozásként a tegnapi napra megállási tilalom lesz.


Sehol egy félmondat, hogy miért zárják le a forgalmat!



Hé firkászok! Nem pirul az arcuk? Nem viszket a toll a kezükben? Miért nem tudósítottak a rohadtul magas fizetésükért kimerítõ tárgyilagos részletességgel egy olyan eseményrõl, aminek a magyarországi jogi ideákat meg kellene rengetnie?


És itt a tárgyilagosságon van a fõ hangsúly. Maguknak ezek a rendezvények tabu. Ki mondta? Az idegen vagy idegenszívû tulajdonos. Ha így van, azt a kanálist vagy lapot el kell hagyni.



Írjanak a hal a tortán, meg vacsoracsatáról, amikor a magyarok fele ma naponta éhezik.


Tudják maguk, mi az, hogy éhezni? Nem, nem tudják. Akkor leszakadna az arcukról a bõr.


Húsig az elkeseredés pucérságában bizony egyszer talán igazat is írnak majd. Amikor már arról szól a történet, hogy a maguk állása is veszélyben lesz. Jöhetnek új rejtvénylapok, pletykalapok. Kinek kell? Valamennyi ízléstelen szemét.



De akiknek sokakhoz el kellene jusson a szava, annak kutya kötelessége azokról az eseményekrõl tudósítani, amik a nemzetet foglalkoztatják.



Például olyan egyszerû dolgokról, mint hová tûnt a szabadságunk, hová lopták a nemzet vagyonát. De hogy még az sem veri ki a biztosítékot, hogy a Szent Koronát zálogba adta a vörös életértéktelenséggel együtt élõ rabló csürhe, és ez maguknak nem hír……..



Sajnálattal azt kell mondanom, ettõl a naptól kezdve, maguk nekem nem tudnak igaz hírrõl beszámolni, mert kirekesztem az életembõl mindet, mint figyelemre érdemtelen szemetet.


Firkáljanak, csevegjenek, ahogy tetszik. Belterjesekké váltak, mi több önelégültekké.



Mit nem képzelnek, hogy negyedik hatalmi ágazatként próbálják magukat feltünteni? Sehányadik, mert ezennel senkikké tették önmagukat.



Elég volt a kozmopolita idegenszívû újságírók állítólagos hatalmából! Hablatyolnak minden hiábavaló apróságról, de amirõl a magyarok életének szólnia kellene, az nekik büdös, azt õk kirekesztik, szinte befalazzák a csendbe. Még a nemzeti sajtónak hazudott nagy felületeken is.


Nekem meg õk büdösek! Nagyon!




Ferencváros, 2009. január 31.



Lengyel Károly