NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETÕKET TAPEROLNAK



NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETÕKET TAPEROLNAK


Kedves magyar testvéreim!

Nem mentem be a kordonok közé. Sem én, sem sokan mások.
Történt, hogy a Stefánia úton a tót követség elé szervezett a jobbik tüntetést a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkõzésen történt magyarellenes vérengzés miatt.
A rendõrök kitalálták ezt a jogellenes, és indokolhatatlanul, védhetetlenül mélyen megalázó úgynevezett ruházat átvizsgálást. Taperoltak a szó legszorosabb értelmében. Aki nem tartja nemi szervét nekik, az nem mehet be szerintük a kijelölt területre. Nem baj, hogy ez törvénytelen, de nekik ráfér a pofájukra.
A Jobbik és a Magyar Gárda nem tett semmit ennek ügyében. Senki kanális egy árva szóval nem mutatta be, hogy a cionistabérenc hatalombitorlók droidjai miként alázzák aszfaltra a magyarokat.

Kedves Magyar testvéreim!

Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ezentúl bármilyen rendezvény van, ne engedelmeskedjetek a rendõröknek. Hazugság, hogy csak a munkájukat végzik. Nem! Ezek úgy taperoltak végig mindenkit tokától bokáig, mintha valamennyi egy-egy buzi volna.
Súlyos jogsérelem érte a tüntetésre igyekvõ magyarokat. Ez a rendõri atrocitás végletekig és megengedhetetlenül megalázó. Kicsit várunk még, és a jogvédõ szakértõi nem lépnek fel ez ellen, akkor hamarosan testüregi átvizsgálás nélkül nem lehet a majomketrecekbe bemenni.

Nem feladtam, hanem leköptem a beléptetõ kapujukat és eljöttem, mielõtt a vacsorámat is kicsalja belõlem a kékek látványa.
El is lehet innen menni. Kit érdekel, hogy õ éppen a gyurcsány pénzén szemkilövetõnek állt be. Nem kell egyik sem. Ugyanúgy terpeszben fészkelõdtek a magyar Himnusz alatt, mint tették a Deák téren október 23-án, sõt akkor is meg most is járt a szájuk a rágógumival. És ha valaki szólt ezért, még vigyorgott is az idegenbérenc.
Fapofával nézték az embereket. Fapofával letaperoltak mindenkit, ráadásul némelyik rendõrnél egy kis élvezettel teli szemcsillanást is véltem felfedezni. De lehet, hogy az elõnytelen utcai világítás tette ilyenné.

Történt pedig, hogy egy jóval hetven év feletti férfit azért vezetett ki az állatja, mert vagy két tucat almát talált a kicsi szütyõjében, amit a kisunokájának hozott a kertjébõl. Az iszap-agyúja ezt dobálni való fegyvernek ítélte, és karonfogva kivezette két darab rendõr a területrõl. Egy darab üres sörösdobozért kivezettek embert, hogy a lába alig érte a földet.

A nemzeti közelinek mondott Lánchíd rádió elérhetetlen a város egyik jelentõs tüntetése idején, a HírTV pedig egy egész órán keresztül ígérte, hogy küldenek riportert a kapukhoz. Hiába követeltem, hogy a tárgyilagos közszolgálatiság jegyében szíveskedjenek élõben bemutatni országnak világnak, miként bánnak a rendõrök jogtalanul a magyar emberekkel.
Ennyit a hõn szeretette nemzeti kanálisokról!

Továbbá szeretném üzenni a Jobbiknak és a Magyar Gárdának, szíveskedjenek jogászokkal és kamerákkal felvértezve érkezni legközelebb, hogy megakadályozzák a törvénysértéseket!
A híveiket, tagjaikat, szimpatizánsaikat meg kellene védeni a buzikhoz hasonló taperolástól. Nem gondolják kedves radikálisok? Ugyanis nagyon sokan ezért hagytuk ott a rendezvényt. Nem gondoskodtak saját rendezõ gárdával a kielégítõ és megfelelõ helyszíni biztosításról. A rendõrségnek nem áll jogában ilyen és hasonló intézkedésrendszert alkalmazni becsületes emberekkel szemben.
Aljas és mocskos magatartás, amit ezek tesznek! Ez ma már természetesen nem lehet vita tárgya.

Kedves magyar testvéreim!

Az elkövetkezõ napokban lesz még néhány rendezvény, amelyek erõsen köthetõk a tót állatok magyarveréséhez. Azt szeretném kérni a rendezvények szervezõitõl, minden jogi eszközzel hasson oda, hogy ne játsza a nagyfejût akármelyik rendõr. Egyik se!
Ugyanis ne felejtsük el, hogy a rendõrök a mi pénzünkbõl érettünk szolgálnak, és nem fordítva. A köz szolgái õk szolgálatuk minden percében, közpénzekbõl.
Nem vagyok hajlandó palesztin módjára majomketrecben terelgettetni magam, amikor létezik szabad élet is. Mert ezek a rendõrök az ottaniak tanítványai, nem titkoltan onnan is hozattak kiképzõket a cionista vörös fenevadak. Minket pedig palesztinként kezelnek.
Például ilyen rendõrök nélkül sokkal szebb és békésebb az élet!
Lehet nekik beteget is jelenteni. A többi csak kék rizsa! Miért nem álltak félre, amikor több irányból sok száz ember követelte a buzijellegû akciójuk abbahagyását.
A jogvédõ szervezetek szintén elérhetetlenek voltak ebben az idõben.
A vörös cionisták tehát ezzel próbálják szemek kilövése nélkül visszaszorítani a tiltakozásokat. Jelzem, ügyes, csak éppen mocskos módon megalázza a magyarokat, túl azon, hogy törvénytelen.

Sürgõsen gondolkodni szükséges ennek az aljas trükknek az ellenszerén! Méghozzá tömegesen!
Nem lehet igaz, hogy az emberek annyira belemennek egy ilyen aljas játékba, hogy szétteszik kezüket lábukat a buzizó rendõrnek.
Inkább a majomketrecen kívül!

Elég volt ezekbõl a droidokból! Elég volt a vörös csürhéjükbõl, meg a libsi aljadékaikból!
Kergetésre várnak. Minden idegszáluk arra van ráhangolva, mikor lépnek egy jó nagyot az emberek, hogy ismét lehessen szemeket kilövetni, viperázni, gumibotozni, harci gázt fújni a véreik tüdejébe. Eszement bagázs! Csak errõl az erõszakról szól az életük, mert félnek. Tudják pontosan, hogy a népnek olyan nagyon elegük van belõlük, és gyûlölik õket, hogy a cérna a szakadás helyén már felfeslett.

Add uram, hogy ez a cérna mielõbb elszakadjon! Adj Uram erõt a kergetésükre, és méltó megbüntetésükre.
Nem lehet igaz, hogy ezek a szörnyeteg népirtó hóhérok kihúzzák a következõ választásig. Ha csak nem a fidesz a törvényesség látszatának keltésével megint békességre hangolja a gyanútlanul kiszolgáltatott tömegeket.
Lehet másképpen is választani. Például nem a vörösöket és a libsiket, mint a pokol fattyúit. Például nem a mûanyagellenzéket.

Például lehet kergetni is. Droidostól. Csókosostól. Minél elõbb, annál nagyobb az esélye a magyaroknak az emberi módon történõ világvihar túlélésre.

Mikor érti meg végre ez a kék csürhe, hogy a magyar embereket kell védenie jelszava szerint a tolvajoktól, rablóktól, hazaárulóktól és idegen hódítóktól? Hogy ne a kisember utolsó baromfiját lopják el útszéli sihederek. Hogy ne a munkában megfáradt embereket zsebeljék ki fényes nappal magyarul talán nem is értõ hordalékok. Hogy a közpénzek sikkasztói, meg a vesztegetéseket elváró hivatalnokok ne basáskodhassanak ebben az országban!
Mert ha késõn ébrednek a kék egyenruhások, esetleg nem lesz munkájuk a kivetkõztetésük után, mert nem kellenek senkinek. Nem kellenek. El is lehet innen menni, mint megrendelõjük hisztériázta. Hát menjenek is jó messzire, hogy többé ne fordulhasson elõ, amit ezek a beszélõ szénvegyületek megengedtek maguknak ma este is!


Budapest, 2008. november 5.

Lengyel Károly