FELHÍVÁS




FELHÍVÁS




Tisztelt magyar választók!




Nagy tisztelettel kérek minden jószándékú magyart, az alább olvasható üzenetet a lehetõ leggyorsabban és a lehetõ legtöbb helyre juttassa el.



2008. szeptember 12-én elindult Budakalászon egy aláírásgyûjtési akció.


http://www.budakalasz-elorehozottvalasztas.hu/nyito.html



Azt szeretném kérni mindenkitõl, akik a tavaszi népszavazási kezdeményezéshez aláírásukkal segítséget nyújtottak, majd a szavazófülkében három igen-szavazatot jelöltek be a szavazócédulán, szíveskedjenek mindannyian támogatni ezt az akciót.


Nagyon kérem, tegyék ezt a szélnél sebesebben. Fontos, hogy a lehetõ legtöbb aláírást sikerüljön összegyûjteni, mert ez egy óriási politikai nyomásgyakorlási eszköz a civil emberek kezében. Az eltelt hónapok alatt igen sok fiatal elérte a választáshoz szükséges nagykorúsági korhatárt. Róluk se feledkezzenek meg!



Emlékeztetõ adatok röviden:



A 2008. március 9-én megtartott népszavazáson a következõ eredmények


Megjelent 4.061.015 fõ, a választópolgárok 50,51 %-a


Nem jelent meg 3.979.110 fõ, a választópolgárok 49,49 %-a


http://www.valasztas.hu/hu/08/8_0.html




Tisztelt magyar választók!



Most pedig, kérem, próbálják egy percre maguk elé idézni azt az estét és éjszakát, amikor sorra jelentek meg a jelentések és elemzések. Nem is szólva az egyéb sajtóközpontok jelentéseirõl. Ne pártokban gondolkodjanak! Annak lejárt az ideje!



A Magyar Köztársaság olyan helyzetbe jutott, amikor az ország kormányzásától kezdve minden közigazgatási szinten képtelen az adónkból az értünk vállalt kötelezõ munkaköri feladatait ellátni, és hónapok óta láthatóan nincs is szándékában.



Az idõhúzás nagy tömegek közvetlen fizikai létét veszélyezteti. Csak merjék egyszer legalább végiggondolni!: az elkövetkezõ telet már új országvezetéssel várhatjuk. Ettõl nem szabad tágítani! Ne felejtsék, a magyarok közül milliók életét veszélyezteti a fenekestõl felforgatott országban kialakult helyzet. Sosem tudhatják, Önökre mikor kerül sor!



És most próbáljanak egy hatalmas levegõvétel után erõsen nekirugaszkodni ennek a begyûjtésre váró négymillió aláírásnak. Mindenkire, és még annál is többre van szükség.



Most minden jószándékú magyar ember támogatása életfontosságú!



Próbálják meg elképzelni és akarni, hogy legkésõbb 2008. október 21-én együtt van a négymillió vagy még több aláírás, és a kezdeményezõk azt a hatalmas papíroszlopot önkénteseivel éppen viszi be az Országházba, és leteszi az elnöki pulpitusra.


Próbálják meg elképzelni és akarni, hogy ezt megvalósítjuk, mi, jószándékú magyar választópolgárok.


Próbálják meg elképzelni és akarni, hogy az ebben az aláírásgyûjtési kezdeményezésben bármilyen formában résztvevõk hang nélkül mind együtt várjuk az országgyûlés feloszlatásáról a döntést, ott, az Országház körül. Mindvégig hang nélkül



Senki ne törõdjön semmi mással, csak minden mozgásképes aláíró gyûljön egybe!



Hang nélkül maradjunk együtt, ameddig ennek a kezdeményezésnek az országgyûlés eleget nem tesz! Vagyis hogy írják ki az azonnali, a technikailag lehetséges legkorábbi idõpontra, kampány nélkül a választásokat. Biztosítva egyben minden választáson induló számára a teljes esélyegyenlõséget. Ebben benne foglaltassanak a parlamenten kívüli eleddig elhallgatott és elhallgattatott, nemzeti törekvéseket megjelenítõ politikai szervezetek is.



Ünnepelni mindenkinek joga van ott és akkor, ahol akar, és amikor akar. Állíthatnak akárhány rácsot, azon belül õk lesznek. Bekíséri oda õket minden félelmük és fegyveres támogatójuk.


Ugyan meddig maradnak ott? Vagy veszik a bátorságot egyszer az életben, és tisztességes döntést hoznak az eddigi országrontás helyett. Ez a döntés nem lehet más, mint a lemondásuk. Semmi más! Alku nincs!



El tudják képzelni, mit jelent négymillió magyar szavazó polgár egy idõben, egy helyen? Igen azt! Azt jelenti, Mi döntünk. Mert aki egy ilyen seregletnek ép elmével képes nemet mondani, azt nem illeti meg a ráruházott hatalom semmilyen formában.


Tegyük hát, amit az élet vár tõlünk! Tegyük meg a túlélésért! Tegyük meg mindezt gyermekeink és unokáink életéért!



Ne adjuk alább, minthogy ez a hatalmi réteg soha többé ne kerülhessen vezetõ helyzetbe! Tûnjenek el a feledés homályában! Minél gyorsabban történik mindez, annál biztosabb a siker és a túlélés!



Ezt az Országot, õseink vérrel szentelt földjét és népét a végsõ veszélyek kerülgetik! Mára az utolsó szeget is képesek törvénytelen és erkölcstelen eszközökkel saját politikai és hatalmi érdekükben idegenek elkótyavetyélni.


Ha ez megtörténik, a magyarokra évszázados rabszolgasors vár.



Vagy mind, akik egyet akarunk, és végsõ erõfeszítéssel egymás lelkébe, kezébe kapaszkodva, egymást tisztelve és bizalmunkat megerõsítve a kölcsönös jószándékban eltávolítjuk bitorolt hatalmukból a naplopó politikai csõcseléket.



Négymillió magyar választópolgár akarata azonos a törvény szavával. Mi vagyunk a nép! Mi vagyunk a törvény! Mi vagyunk ezeknek a munkaadói!



Most pedig felmondunk nekik!




A felmondási jegyzék átadása 2008. szeptember 8-án a reggeli órákban, a Képviselõk Irodaházában Szili Katalin munkatársának kezébe megtörtént.



* * *



JEGYZÉK



Az országgyûlés elnökének és tagjainak



Mi, a Magyar Nép, a Nemzet azon képviselõi, akik a Kossuth téri Forradalom részeseiként, sorozatos demonstrációinkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy az országot tönkretevõ kormány meginogjon, most kinyilvánítjuk a következõket:



A Nép nevében felmondunk a miniszterelnöknek és kormányának. Felmondunk minden országgyûlési képviselõnek. Ez az országgyûlés nem a Nép országgyûlése, ezért követeljük, hogy a kormány és az országgyûlés haladéktalanul oszlassa fel önmagát.


Követeljük az azonnali, választások kiírását, a jelenleg parlamenten kívüli ellenzék esélyegyenlõségének biztosításával.


Minden médiát a Nép kezébe.


A külképviseletekrõl azonnal hívják haza a diplomatákat.


Külföldi szolgálatukból azonnal hívják haza katonáinkat.


Követeléseinket azonnal tegyék közzé a közszolgálati médiumokban.


Az új országgyûlés megalakulásáig, egy ügyvezetõ kormány alakuljon, amely csak az állam legszükségesebb tennivalóit látja el.



Kelt: Budapest, 2008. 09. 07.



Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége


Magyar Nemzetért Mozgalom


Rendszerváltó Erõk Választási Szövetsége


Magyar Országos Véderõ Egyesület


Koppány Csoport




Vass István



* * *



Most már csak formát kell adni a követelésnek a megvalósítással. Érdemes, és kell ezen gondolkodni! De nem sokat és nem sokáig.



A lentebb olvasható Lemondási kiáltványt júniusban megkapta az összes parlamenti pártelnök és frakcióvezetõ. Azóta a fülük botját sem mozdították. Megengedték maguknak azt a fényûzést, hogy nyári szabadságra húzódtak vissza. Hónapokig tartó semmittevés következett! Most már késõ!



* * *



Lemondási kiáltvány



A Magyar Köztársaság Országgyûlési képviselõihez




Tisztelt Képviselõk!



Sok érvet sorakoztatnak ezekben a napokban a Magyar Köztársaság Országgyûlésének feloszlásával kapcsolatban. Ami itt történik, jogi csûrés csavarás, semmi más!


Mondják, nem érzékelik a hihetetlenül hatalmas erkölcsi veszélyt? Egyetlen pillanatra sincs szégyenérzetük?



Emberek, ott a cifra falak rejtekén! Mivé tették országunkat?!


Nem sorolom, felesleges. Benne élünk - mi legalább. De a pártok elitje egyetlen hónap alatt annyit keres, mint egy átlag magyar állampolgár egész évben. Ez tisztességtelen. Az is vérlázító, amit semmittevésük álcázására tesznek. Mind benne vannak! Mind.


Nincs kivétel!



Hölgyek és Urak!



Most indul egy törvényes aláírásgyûjtési akció, aminek az õszi ülésszak kezdete táján lesz a kifutása. Ez a tengernyi aláírás kötelezni fogja Önöket arra, hogy sürgõsséggel, vagyis soron kívül napirendre tûzzék a Parlament önfeloszlatását.



Mást ajánlok! Egy olyan alkuról kínálok gondolatokat, amibõl még a tisztességesebbje emelt fõvel is kijöhet.



Ez az alku úgy szól, hogy hívják össze vészhelyzetre jellemzõ sürgõsséggel a képviselõk összességét, és nem bizottságosdit alakítva, meg kifogásokat keresve, hiszen ahhoz már régen nincsen joguk, mint a magyar nép szemébe nézni sem, egyezzenek meg a képviselõ testület önfeloszlatásában. Tegyék ezt feltételek nélkül! Amíg tehetik. Nincs más lehetõségük. Önöktõl a jelen helyzetben ez az elvárható, a megkövetelhetõ a mi adóforintjainkból eltartottakként. Javaslom, tegyék ugyanezt párttársaik az önkormányzatokban is.



Miért is várható el? Egyszerû oka van. Amennyiben az említett aláírásgyûjtés sikerrel végzõdik, esetleg nagyságrenddel felülírja a tavaszi három igent, nem lesz más választásuk, mint távozni. Ezt könyveljék el végleges karrierdeficitnek! Ugyanis a magyar törvényhozás testületét a magyar jogrendben még nem érte olyan megalázó szégyen, mint amit a remélhetõen sok millió aláírás megkövetel.



1990-tõl az ország vezetése olyan törvényeket alkotott, miközben ép emberi ésszel felfoghatatlan összegekkel zsonglõrködött, ami felér egy háborús szõnyegbombázással.



Nem érdekel a jogi szófacsarás! Sem engem, sem mást!


Sem itt, sem máshol, se most, se máskor!


Önöknek távozniuk szükséges az ország érdekében.



Tegyék meg önként és azonnal, amíg nem lép túl Önökön a nép által írott történelem! Vétek tovább tetézniük a szócséplést!



Ebben az országban olyan viselhetetlenné alakították a magyar emberek életét, amit senki nem kíván ebben a formában folytatni. Ez nem képezi vita tárgyát az Önök politikailag belterjes gondolatvilágán kívüli valós életben.



Vegyék tudomásul, mi nem leszünk liberál-globalista és vörös milliárdosok prédái!



Ez a szûk elit élete minden napjával sok millió magyar ember életébõl vesz el éveket. Mondhatni, HUNGAROCIDIUM, másképpen fogalmazva, külhoni vezérlettel HUNGAROCAUST zajlik a vérünkre.



Elég volt! Itt a vége! Pont.



Kérem minden jószándékú magyar nemzettestvérem aláírásával csatlakozását ezen kiáltványhoz! (……)



(……)



Józan belátással megbecsülhetõ, hogy kellõ támogatottság mellett nagyjából egy hónap elegendõ temérdek aláírás összegyûléséhez. Ezeket az aláírásokat elektronikus levél formájában eljuttatva minden képviselõhöz külön politikai nyomatékot kap a népfelség feléjük közeledõ tömjénfüstje.



Amennyiben nem ért a parlament a jó szóból, viselje következményét az õsszel a sok milliós aláírás-hegyet látván.



Elég! Elég volt! Most már elég volt! Most már aztán elég volt!


Itt a vége!


Pont.




Budapest, 2008. június 24.



Lengyel Károly




* * *




Tisztelt magyar választók!




Mindenkinek köszönve megtisztelõ figyelmét azt kérem, minden magyar nyissa meg szívét és tárja ki gondolatait mindennapjainkra, amit együtt alakítunk magunknak. Mi magunk! Egyszer és mindenkorra!



Intõ például az eljövendõk elébe, hogy többé ne taposson ártatlanokon félkegyelmû népirtó hatalom, hogy többé senki meg ne lophassa és gyalázhassa szülõ nemzetét. Soha!



Hatalmas feladat, de eloszlik négymillió vagy még több magyar között, akik mind egyet akarunk, s nem idegenek érdekei szerint, hanem magunk között.




Kitelt az idejük, menniük kell!




Budapest, 2008. szeptember 14.



Lengyel Károly