IQ-DEFICIT


IQ-DEFICIT

Kedves Barátaim, Ismerõseim és ismeretlen ismerõseim!

Valaki felhívta a figyelmem egy cikkre. „Dr Papp tündöklése és bukása” címû cikkrõl van szó. Ennek az irománynak a hangvétele olyan indulatokat váltott ki belõlem, amire egy szó illik: hánytató. Tetszik, vagy nem gyomorforgató.
Nem kell elhinni, gyõzõdjön meg ki-ki maga errõl! Még akkor is érdemes egy futó, bár emlékezetbõl törlendõ pillantást vetni rá, ha többet ide nem tér vissza az olvasó. Fogdossuk rá, merõ elrettentés gyanánt.
http://magyarsors.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2948&Itemid=1
Sajnos ez az oldal nem engedi lemásolni az ott megjelenõ írásokat.
Nos, errõl az oldalról kaptam már régebben leveleket, és levetettem magam a címlistájukról. Most mégis egy felháborodott cikk nyomán vettem a bátorságot, és voltam olyan önkínzó, utánanéztem a felháborodás okának. Ami háborgást egyébként véletlenül sem vontam kétségbe, de beleolvastam ebbe a szennybe. Nem mintha a többi írása ennek az oldalnak nem hasonló stílusban születne, de ez kiverte a biztosítékot, ahogy manapság mondani szokás.
Tehát arra szeretnék kérni mindenkit, hogy amennyiben errõl az oldalról levelet szokott kapni, vagy fog kapni - ha ezzel egyetért - kérje meg õket egy udvarias levélben, hogy felejtsék el.
Írogasson magának sületlenségeket, ha akar - ki figyel oda alapon.
Egy régi mondás jut eszembe: a Földön a hülyeség állandó, csak az eloszlása változik. Esetünkben ezen az internetes portálon a hülyeség sûrûsödése szignifikáns, komoly lelki ficamra mutat, már-már görcsös jelenség.
Ha majd az illetõ megtanul ember módjára kommunikálni…..
Addig azonban ébresszük rá közösen, hogy ez így nem tartható, és felejtsen el minket.
Lehet, hogy ez a vélemény sokakban visszatetszést fog kelteni. Nem kétlem Azonban valahol ennek a jelenségnek határt kell szabni magunk között. Ez nem cenzúra! Nem! Egyszerû önvédelem. A baromság elleni immunválasz.
Amikor az ország már fogná önnön szemfedõjét, s húzná magára, akkor elõbújnak ilyen alakok. Mocsárszökevények.
Bárki okádta ki magából ezt a szemetet, amit megpróbált írásnak álcázni, esetleg mosson fogat és kezet, mielõtt legközelebb betûvetésre vetemedik.
Undor és gyalázat! Ebbõl elég volt!

Budapest, 2008. augusztus 18.
Lengyel Károly
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.