ÜZENET A SZOLGÁNAK


Hír:
MTI 2008. augusztus 15. 13:38 http://www.gondola.hu/hirek/75959
Draskovics:
csak a rendõrségnek van joga a rendet fenntartani

Nem fogadható el, hogy mások fenyegetése révén próbálja meg valaki az adott településen élõk egyik vagy másik részének a biztonságérzetét javítani; az a rendõrség dolga - jelentette ki Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter. „Ha egy polgármester úgy ítéli meg, hogy a rendõrség nem látja el azt a feladatot, amire hivatott az õ településén, akkor az a kérésem, hogy forduljon a rendõrség vezetõihez és meg fogjuk oldani. Senki másnak, se Magyar Gárdának, se másnak nincsen joga, hogy a rendõrség helyett közhatalmat gyakoroljon” - mondta a miniszter. Közölte: „ezt nem, hogy nem szabad megengedni, ezt nem szabad tûrni”. „Nem is fogjuk” - szögezte le. A rendfenntartás állami monopólium, az is marad, „nem fogadható el, hogy mások biztonságérzetének rontása, mások fenyegetése révén próbálja meg valaki az adott településen élõk egyik vagy másik részének a biztonságérzetét javítani; az a rendõrség dolga” - mondta Draskovics Tibor.
A miniszter hozzátette: világossá tette a rendõrök elõtt, hogy minden magyar állampolgár szabadságát és jogait biztosítaniuk kell, „legyen az akár kék szemû, akár zöld szemû, akár magát romának valló, vagy nem romának valló”.

**********************

ÜZENET A SZOLGÁNAK

Ugyan mitõl ilyen biztos Ön a dolgában? Miért adhatnánk egy percet is figyelmünkbõl egy erõsen zilált felsõvezetõi pálya után.
Talán úgy gondolták elvtársaival, hogy ezen a poszton kevesebbet fog ártani az országnak, mint mondjuk gazdasági, vagy a jó ég emlékszik milyen fiskális országrombolóként?
Úgy is lehet felfogni, hogy civil ellenõrzés alá került volna a rendõrség az Ön személyében? Sajnos nem. Tény, hogy pártkatonaként folytatja elvtársai hasznára a tevékenységét. De senki egyéb szóba sem jöhet. Balliberális extraprofit, s akinek ez nem tetszik, azt kriminalizálják, szedálják, és hosszan sorolhatók a kunbélai praktikák, mik máig változatlanul megülik egyesek elméjét.
Rossz hírem van Önnek Draskovics Tibor. Az a rossz hírem, hogy a Magyar Köztársaság jelenleg érvényes törvényei alapján bármelyik magyar állampolgárnak jogában áll bûncselekményt megakadályozni, felderíteni, leleplezni. Tovább megyek, az elkövetõt üldözni, és elfogni is joga van. Kiemelt és elvitathatatlan joga van az önvédelemhez, javai védelméhez!
Itt most nem a cigányokkal kapcsolatos kitételére reagálok, mert az enyhén szólva slemil.
Egyet tanuljon meg végre a maga által vezetett testület minden tagjával együtt, de azt minél elõbb és minél alaposabban. Nevezetesen, hogy a karhatalommal felruházott testületek ebben az országban nem törvényalkotók, soha nem is lehetnek azok, hanem végrehajtó szolgái a törvényalkotó akaratának. Akinek ez nem tetszik, el is lehet innen menni!
Végsõ soron a demokráciában a törvényalkotást a képviselõk végzik, és hála az Istennek nem Draskovicsok és társai. Noha ilyen törekvések egyre gyakrabban kísértenek magyar honban napjainkban. Búzakalászt még nem morzsolgat esetleg a plakáton?
Teszem hozzá, hogy a mi pénzünkbõl eltartva igen vastag áron.
Mindezért a magyar ma gumibotot kap, szemkilövetést, könnygázt, lovasrohamot, csontok élvezettel törését, mezítelenül terpeszben térdeltetést, koncepciós ítéleteket, aránytalan pénzbüntetést.
Igen, jól értette! Jogom van felemlegetni egy bizonyos napot! Csak magukra nézek, könnygázszagot érzek, a mellettem álló hátán hallom a gumibot csattanását a felülrõl rendelve azonosíthatatlanok brutalitásakor, és a Dohány utcában, ha arra járok kivétel nélkül hallom a patacsattogást és hallom a sikító nõket, gyerekeket.
Ezt maguknak egyetlen elszenvedõje sem fogja elfelejteni! Soha, amíg a föld a hátán hordja! Értsünk szót! Magukat egyre többen utálják teljes terjedelmükben, minden megjelenésükben, minden idõben, minden helyszínen.
Ne nézze az eget Draskovics Tibor, mint szokása! Onnan maguknak nem jár válasz! Ott már van kialakult vélemény a magukfajtákról. Nézzen a rendõrség kárvallottjainak szemébe, ha már a tükör testületileg tabu téma! Ja, az nem megy? Milyen kár! Pedig abból többet tanulhatna, mint a trükkös tõzsdei tanoncoktól.
Mondja, ismeri maga egyáltalán a bûnügyi statisztikákat? Alkalmas adathalmaz arra, hogy végre tisztán lássanak. Igen, vannak csoportok, akiktõl az államalkotó többséget jelentõ keresztény õslakos magyarokat fizikálisan szükséges megvédeni. És itt szót sem ejtek cigányokról.
Tett róla a balliberális szemét szemlélet, hogy egyes bûnözõi csoportok hordákba szervezõdve látogassák a békés, dolgozó embereket, kiforgatva õket megizzadott javaikból. Ezt nevezte valamelyik feledhetõ hozzánemértõjük megélhetési bûnözésnek.
Egy frászt Draskovics! Egy büdös nagy frászt! Még hogy megélhetési bûnözõ!
Ugyan kik tettek esküt ország-világ elõtt, hogy megvédik és megvédetik a Magyar Köztársaság törvényes rendjét? Bonyolultabb kérdés következik! Kinek tettek esküt? Jól érti! A vállalt munkaköri kötelességüket kérem számon nagyon sok, és egyre több emberrel együtt! Az egyik munkaadója szól magának. Egy a tízmillióból. Egy ici-pici kárvallottja ennek a húsz esztendõnek, akinek szintén cigányok törték fel a lakását. Akinek a gyerekeit cigányok kínozták iskolában, közte a többi kicsi cigányt is egészen addig, hogy el kellett hagyni azt az intézményt, mert vadállati fedezettel megélhetésiék nagyra nõtt szája túlharsogta a jogaimat. De ennek sok éve. Hosszan, de nagyon hosszan sorolhatnám csupán saját tapasztalataimat. És errõl nem lehet vitázni, mert ezek tények. Maguk ebben meg amúgy sem látszanak vitaképesnek. Ezt tették maguk ebben az ügyben ezzel az országgal. Ez a valódi szélsõségesség a javából! Libsiktõl, bolsiktól, fel egészen a fehérgallérokig.
Kötésig mocsárban járatják az országot, miközben torkig ér a szenny és mohó kezük minket kisemmizni és eladni meg nem áll.
Mindezek után magának elfér a mikrofonba, vagy az újságcikkbe, hogy a károsultak, vagy a fenyegetettek ne védhessék meg magukat? Amikor vidéken sorra vonják vissza az õrsök támogatását, így szinte szabadkezet adva a gádzsó és csicskahordáknak, akiket egyébként is aljas gyüttmentek magyarok ölésére heccelnek? Hol él maga Draskovics? Hol él? Miért kapja a fizetését?
Jön itt a széles nagyérdemûnek szánt látványsopánkodással Magyar Gárdáról? Szajkózza a kinevezõitõl kapott elvtelen iránymutatásokat? Van errõl egyáltalán saját gondolata, vagy csak a tõkeegyenleggel foglalkozik, amit a fegyverek feletti felügyeletért odahagyott?
Mindezen folyamatoknak kárát látja azon becsületes, dolgos cigányok sokasága, akik nem erre születtek. Nem ilyen mínusz IQ-val szocializálódtak, mint a fentebb említett ballibsi védencek. Õket sajnálom. A tisztalelkû, dolgos cigányokat, akik ma maguk burkoltan gyûlöletkeltõ megnyilatkozásai miatt lélekszenvednek.
Nem kell ehhez lángésznek lenni, hogy ezt valaki belássa.
Nem kell ahhoz profi politikusnak lenni, hogy ne gumibotozzák azt, aki ilyenekért szót emel!
Egyet ne felejtsen Draskovics! Három dolog van a világon, ami nem lehet sokáig eltakarni:
A Napot, a Holdat, és az Igazságot!
Az igazság pillanata legkésõbb 2010-ben a fejükre fog omlani. Ott is fogjuk hagyni, mindüket.
És mint üzenetemben kitértem arra a bizonyos napra, a lelki desszertet ide a végére tartogattam.
2006 október 24-étõl 2006 október 23 AZ A NAP, amit senki magyar el nem felejt és meg nem bocsájt maguknak. Tovább adjuk gyerekeinknek mindaddig, amíg a magukfajták el nem tûnnek, ki nem kopnak végleg ebbõl az országból.
2010-ben a magyar emberek választási jelszava valahogy úgy fog hangzani:
SOHA TÖBBÉ MSZP ÉS SZDSZ A HATALOM LEGKISEBB SZINTJÉN SEM!
Az lesz a vég.
Nehogy megijedjen! Senki nem bántja magukat, csak nem lesz többé helyük a közéletben. Egyiknek sem. Soha többé!
Bár elõbb bekövetkezne!

Budapest, 2008. augusztus 15.
Lengyel Károly