Tisztelt FIDESZ!


Tisztelt Alkotmányozók!



Olvastam az Önök által írt ,,új alkotmányt”.


Önök ebben azt írják, hogy


,,Tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait, és a Szent koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát, és a nemzet egységét. Nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését.”


Ezekbõl az következne, hogy nem is kell új Alkotmányt írni, hiszen van saját, õsi, történeti Alkotmányunk. Ezekbõl az is következne, hogy az új alkotmányban is rögzítik a szent korona tan 5 fõ alapelvét.


1. Hungaria semper libera: A Szent Korona eszme, mint Történelmi Alkotmány és az abból fakadó Alaptörvény, és jogrendszer biztosítja a magyarság, valamint a Szent korona értékrendjét elfogadó államalkotó nemzetek által alkotott Magyarország örök szabadságát, önrendelkezési jogát, amit senkinek nincs joga feladni, sem csorbítani.


2. Sacra Corona radix omnium possessionum: Minden jog és birtok forrása a Szent Korona. A nép életének létfeltételei: a föld-, a víz-, a levegõ-, és az energiakincsek a Szent Korona által megszemélyesített egyetemes magyarság örök és elidegeníthetetlen tulajdonában vannak, azok fölött csak a Szent Korona tagja szerezhet birtokjogot.


3. Una et eadem libertas: A Szent Korona országának minden tagját egy és ugyanazon szabadság illeti meg, a kötelezettségek és a jogok összhangján keresztül.


4. Sub specie Sacrae Coronae: Mindennek az egyetemes magyar nemzetet megtestesítõ Szent korona tagok érdekében, biztonságuk szavatolására kell történnie. Az Alaptörvény, minden jogszabály, továbbá a törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalom intézkedéseinek is meg kell felelnie a Szent Korona eszmének.


5. Ius resistendi et contradiscendi: Az egyetemes nemzet minden tagjának kötelessége és joga, hogy ellenálljon és ellentmondjon minden olyan törekvéssel szemben, amely jogainak gyakorlását csökkenti, és kötelezettségei teljesítésének feltételeit korlátozza vagy gátolja.


Ezeket az alapelveket azonban nem találtam az Önök alkotmányában, így az idézett mondatuk nem hiteles.


Önök azt is írják az ,,alkotmányban”, hogy


,,Hazánk 1944. március 19-én elveszített állami önrendelkezésének vissza álltát 1990. május 2-ától, az elsõ szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk.”


Ez az állítás hamis, hiszen abban az idõpontban Magyarország a Vörös Hadsereg által megszállt ország volt : Magyarország területét 1991. június 19-én hagyta el az utolsó idegen megszálló katona, így csak ez idõpont után beszélhetünk független törvényhozásról.


Ez idõpont után elõ kellett volna venni az eredeti, több mint két évezrede szervesen fejlõdõ Szent korona Alkotmányunkat, de Önök nem ezt tették, hanem a sztálinista alkotmányt írták újra, liberális korszellemben.


Kérem a FIDESZ-t, és mindenkit, aki részt vett az új alkotmány megfogalmazásában, hogy fontolja meg e rövid levél tartalmát.


Nemzetünk felemelkedésének, és szabadságának feltétele az õsi jogrendünkhöz való visszatérés. A moszkvai Kreml után ne a brüsszeli EP szabja meg, mit tehet a magyar nemzet, mit-és mennyit termelhet. A falvak, és városok lakossága is erõsen fogyatkozik, sokan az italba, vagy külföldre menekülnek, Orbán ígéreteibõl ( több millió munkahely, senkit sem fog az utcára kerülni) semmi sem valósult meg, sõt a magyarok önvédelmét is korlátozzák, amikor a munkakerülõ romák rabló- és gyilkolási agressziója ellen fellépõ nemzeti, egyenruhás szervezeteket betiltják. Más országokban, így Szlovákiában, Romániában, és Olaszországban a hasonló nemzeti gárdákat az állam pénzeli, és nem betiltja!


Ebben a helyzetben a kormánynak minimum le kellene mondania, és ideiglenes kormányt kinevezni, népszavazás útján.


A jelen magyarországi helyzet egy neoliberális és fasiszta jellegû diktatúra, ahol a többség akaratát, a 2/3-os FIDESZ erõsen korlátozza. Mit keresnek hazánkban idegen katonák? Milyen jog alapján lövetik a békés tüntetõket vízágyúval, és gumilövedékkel?


Miért élvez, a magát kisebbségnek bejegyeztetni nem hajlandó zsidóság kiemelt állami védelmet, gazdasági-és más elõjogokat?


Miért kell még mindig fizetni a magyarságnak további kárpótlásokat fizetni a zsidóknak, a Gyurcsány kormány által aláírt szerzõdésben 21 000 000 USD-t garantáltak a MAZSIHISZ részére. A ma felnövekvõ generációknak semmi közük ahhoz a holokauszthoz, amelyet számos kiváló történész máig vitat.


A magyar kormány miért nem lép fel az agresszív, cionista törekvések ellen?


Simon Perez 2007 októberében az egybegyûlt izraeli elit elõtt kijelentette, hogy


,, Felvásároltuk Manhattant, …felvásároljuk ….Magyarországot is”


A szintén cionista kézen lévõ Világbank kifejezett népirtási parancsára sem reagált a kormány. Mint azt a Magyar Demokrata újságírója kiderítette, az egybegyûlt magyar üzleti-és politikai elit elõtt a budapesti Soros egyetemen a Világbank képviselõje kijelentette, hogy


,, Magyarországon csupán 6 millió magyar kell, irányításukra pedig 2 millió narrow minded”.


Ez ellen egy normális, nemzeti érzelmû kormány határozottan fellépett volna, de nem tette meg. Ettõl fogva a kormány hiteltelen, így alkotmányozásra sem alkalmas.



Iványi Sándor


Debrecen