Adalékok a debreceni eset (http://kuruc.info/r/6/61687/)


kapcsán a hazai antiszemitizmusról.


Debrecen zsidó temetõjének falára antiszemita feliratot fújtak.


( a zsidók ugyanezt teszik napi több százas gyakorisággal az arabok elleni feliratokkal Izraelben)


Magam 41 éve élek Debrecenben, és azt mondhatom, hogy még egy kipás, vagy pajeszos zsidót sem láttam itt, csak ha külföldi zsidók érkeztek ide. Bécsben, vagy más városokban a zsidók vállalják vallásukat, itt nem. De nem azért, mert a magyarok antiszemiták, hanem azért, mert beolvadva könnyebben tudnak a fölénk kerekedni. Debrecenben sokan a Nagyerdei övezetet, ahol sokmilliós villák sora van, sokan csak zsidónegyednek hívják, annyira elüt a környék Debrecen más részeitõl. Illik tudni, hogy Debrecen mindig is az ország második legnépesebb zsidó közösségét tartotta el, általában a keresztény magyarok izzadságán.


Egyik vezetõjük évek óta mocskolja a médiákban a magyarokat, antiszemitának, és rasszistának bélyegezve õket, pedig örülhetne, hogy nem verték még meg, mert a magyarok közpénzébõl lopott éveken át, ezért távolították el a Kenézy- kórház gazdasági vezetõi posztjáról. Legutóbb egy kiváló magyar orvosról jelentgetett mobilon az MSZP-nek, és Feldmáyer nevû fõnökének.


Ezt sokan látták a Debreceni Bíróság épületében. Az orvost Kósa perelte be, de miután hamar rájött, hogy ez csak neki leégés lesz, és elveszti a pert, ezért el sem ment a tárgyalásra. Bezzeg elment a debreceni zsidó vezetõ, és szorgalmasan tudósított mobilon-mert azt hitte, hogy itt majd egy keresztény-magyar embert jól meg fognak büntetni.


Nem lett semmi az ügybõl.


De szeretném emlékeztetni a kurucinfo olvasóit, hogy Bernard Lazare francia író Antiszemitizmus (olvasható: http://www.freepress-freespeech.com/holhome/antihr/blazare.htm) címû kötete után mi is kijelenthetjük: a hazai zsidóság tehet róla, ha antiszemita hangulat van sok magyar lelkében.


A zsidóság az egész világon mindig elkülönült a befogadó nemzettõl, és a hazaáruló vezetõk általi elõjogokkal, valamint a vagyonukkal hamar a befogadó nép kizsigerelõi lettek. A befogadó nemzet törvényeit ügyesen kijátszották, és azt általuk hamisított Tóra, és a borzalmas Talmud tanítása szerint cselekedtek. Egy cél vezérli õket mindenhol: a vagyon, és a gazdasági-politikai hatalom. Budapesten elzárt luxus lakóparkokban laknak! Izraelben pedig már a buszokjon, és az óriás plakátokon hirdetik, hogy ,,Gyere az új hazába, Magyarországra”


Hazánkban Dr. Fejér Lajos, és Kmoskó Mihály írt részletesen a zsidóság nemzetre káros tevékenységérõl.


Néhány megnyilvánulásuk:


Darányi Deutsch Tamás (2006) : ,,Kihaló faj vagytok” ( mármint a magyarok)


Feldmáyer Péter: ,, Izrael kihelyezett tagozata vagyok”


A Világbank ide küldött képviselõi: ,,Magyarországon csupán 6 millió magyar kell, föléjük pedig 1-2 millió ,,narrow minded”. (2007 Bp. Soros egyetem)


Spiró, Regõs és Eszterházy Péter is gyalázza a magyarságot:


http://kuruc.info/r/26/36596/


Eszterházy a magát liberálisnak és magyarnak valló író az Így gondozd a magyarod címû írásában ezt ajánlja, többek között:

- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve!"




Hazánk lakossága vészesen fogy, 1988 óta közel 900 000 fõvel lettünk kevesebben. Közben egy hatalmát átmentett kommunista hálózat a hazai zsidósággal összenõve hihetetlen mértékben meggazdagodott, és betölt minden kulcspozíciót.


A médiákból a magyarságot becsmérlõ –gyalázó szenny árad. Megszületett a holokauszt tagadást tiltó törvény is. A vezetõ politikai erõ a FIDESZ a zsidóság legjobb testvérének vallja magát. Tõlük tehát jót a magyarok nem várhatnak.


A zsidóság nem hajlandó kisebbségként bejegyeztetni magát, és nem vallja a Szent korona tanát. A magyarság kezében önrendelkezés nincs már – befogták õket modern kori bérrabszolgáknak, megalázó havi 300-400 eurós fizetésért.


Van okunk az antiszemitizmusra! Sõt szabadságharca van okunk!!


Amit a zsidók tanítanak nekünk a médiákon keresztül, és a papok a templomokban, nincs, és nem is volt a világtörténelemben: az ellenünk törõ ellenséget nem szeretni kell, hanem elzavarni a földedrõl! Nézd, meg hogyan alkalmazzák a szeresd felebarátodat és a Szeresd az ellenséged! - bibliai parancsát a zsidók! Legyilkolják a palesztinokat a saját földjükön! Itt is ezt teszik, csak nem lõfegyverrel, hanem az elszegényítés fegyverével!


Ébredjetek magyarok!


Halljátok a költõ szavát: Döbrentei Kornél: Hova tûnt a vitézség, fiúk?


http://barikad.hu/node/4574




Iványi Sándor


egy nemzetéért, és gyermekei jövõjéért aggódó apa