A FIDESZ, és Izrael szoros kapcsolata I.



Izrael az USA támogatásával évtizedek óta gyilkolja a gyermekeket és a civileket. Az EU pedig bólogat. Vagyis a politikusok bólogatnak. A politikusoknak semmi sem drága. Mind azt hiszik, hogy tetteik következmények nélkül maradhatnak. Pedig tévednek. Ha mi nem söpörjük el õket, akkor majd megteszik azok, akik Izrael és az USA politikája melletti kiállásuk miatt jönnek majd el a keresztény világot megbüntetni. Évtizedeken keresztül szemet hunytunk a fölött, ami a Közel-keleten történik. Úgy gondoltuk, hogy nem a mi problémánk. Pedig nagyon is az. Az USA messze van. Mi viszont nagyon is közel ehhez a Kelethez.


Izrael jövõje nem kétséges. Az a mód, ahogyan létrejött, és az ahogy az ott élõkkel bántak évtizedeken át, és hogy ezt egyáltalán megtehették, az USA bûne, az ENSZ bûne, a nyugat bûne, beleértve bennünket európaiakat, magyarokat is.


Az Európa Unió és Izrael kapcsolata meglehetõsen érzékeny téma. Az emberek többsége fel van háborodva azon, amit Izrael mûvel szinte nap mint nap, kormányaink, és ellenzéki pártjaink azonban cinkosan hallgatnak és eltitkolják, vagy legalábbis nem publikálják az olyan megállapodásokat és "akcióterveket" melyek Izrael állammal köttetnek. Sunyi módon az emberek háta mögött cselekszenek, a közvélemény teljes kihagyásával. Vajon ki hatalmazta fel õket, hogy Izrael érdekében tegyenek olyan lépéseket, melyek az EU-ra, vagy csak szûkebb hazánkra Magyarországra, és annak lakosaira nézve hosszú távon káros nemzetközi hatásai lehetnek?


Egy 2003-ban történt EU-s felmérés szerint a EU polgárainak 59%-a gondolja Izraelt a világbékét legjobban fenyegetõ országnak. A második helyezett az USA volt. Ismert tény tehát, hogy az európai nemzetek tagjainak elsöprõ többsége nem ért egyet Izrael politikájával, és az USA befolyását sem találja helyesnek a térségben, különösen ami Izrael, és a zsidó politikusok gaztetteinek védelmezését, és Izrael politikájának feltétlen támogatását jelenti.


Gondoljunk csak az ENSZ-re, ahol már megszámolhatatlan azon ENSZ-határozatok száma, mely csak és kizárólag azért nem ítéli el Izraelt, mert az USA ezeket a határozatokat rendre megvétózza. Izrael és az USA jelentik a világban a gonosz tengelyét, bármilyen szempontból is nézzük. S bár a média ennek az ellenkezõjét akarja elhitetni a tömegekkel, az EU népeinek nagyon is helyén van az esze.


Hiába szeretnének azonban Európa népei békét minden áron, ha hatalomban tartanak olyan pártokat és politikusokat, akik Izraelt és az Egyesült Államokat támogatják feltételek nélkül. Mivel az Izrael, vagy az USA által megtámadott országok lakói joggal azonosítanak bennünket az állítólagos demokráciák politikusaival, így ha jelen helyzetben kitörne egy háború, annak mi, az emberek innánk meg a levét! Ezt akarjuk? Hagyjuk, hogy titkos vagy eltitkolt megállapodások alapján legyünk cinkosai a végtelen butaságában felfuvalkodott G.W.Bush-nak és követõinek, a világagresszor Amerikai Egyesült Államoknak, vagy a mindent és mindenkit semmibe vevõ rasszista Izraelnek? Hagyjuk, hogy a politikusaink olyan nyilatkozatokat tegyenek a világ elõtt, amiben önvédelemnek nevezik a nyílt agressziót?


Ha elmegyünk ezek mellett szó nélkül, akkor mi magunk is lesüllyedünk arra a szintre, ahonnan nincs visszaút. Aki a maga lehetõségeihez mérten nem tiltakozik az ellen ami folyik, az ugyanolyan bûnt követ el, mint azok az aktív politikusok és bürokraták, akik az úgynevezett "nemzetközi elvárásoknak" megfelelni akarásukban a háború felé sodorják az egész keresztény világot, miközben folyik a történelemhamisítás, a holokauszt-bûvészkedés.


Amennyiben kitörne egy háború, az arab államok értelemszerûen nem tennének különbséget az USA, és Európa között, egyrészt a NATO, másrészt az EU politikája miatt, harmad- és nem utolsó sorban pedig azért, mert a muszlim világ lakói - tetszik vagy nem - ugyanúgy egy kalap alá vesznek bennünket az USA-val, és a többi nyugati állammal, mint ahogy tahó buzgalmában Gyurcsány Ferenc az arab focistákat a terroristákkal. Ha itt háború lesz, az egész keresztény világ megsínyli. Mindezt azért, mert az ún. nyugati demokráciákat elsõsorban a pénz, és a legkülönfélébb érdekek mozgatják. A demokrácia alapértékei már régen elvesztek. Titkos nemzetközi megállapodások, és érdekek mentén dõlnek el a dolgok a fejünk fölött. Olyan emberekre szavazunk akik nem méltóak és alkalmatlanságuk folytán nem is valók a képviseletünkre.


Izrael egye meg amit fõzött!


Miért nem volt képes békében élni a szomszédaival, és miért kellet neki kiirtani több évtizedes háborúskodással több millió palesztint??


Tudjuk, hogy ma egyre fogy a víz, és a jó termõföld, erdõ, legelõ a Földön, és tudjuk, hogy Izrael bejelentette ,,Magyarország felvásárlását”. (2007 okt)


Egy magát valamire adó, nemzeti pártnak azt kellett volna mondania Simon Peresz botrányos bejelentésére, hogy felfüggesztjük Önökkel a diplomáciai kapcsolatot!


De nem , a FIDESZ még inkább elhalgatta a bejelentést, és nyilatkozatokat tett közzé:




A FIDESZ is aláírta:


Szolidaritási nyilatkozat Izrael mellett


2009-01-12


Aliza Bin-Noun Izrael Állam Nagykövete részére!




A gázai események kapcsán fellángolni látszó antiszemita és Izrael-ellenes megnyilvánulások miatt, mi, bibliai alapokon álló keresztények fontosnak tartjuk kifejezni a szolidaritásunkat az Izraelben és a diaszpórában élõ zsidósággal.


Tudjuk, hogy ezek a napok zsidók és palesztinok számára egyaránt szenvedéssel teljesek és a hírekben szereplõ számok mögött mindkét oldalon apák, anyák, testvérek, gyermekek, hús-vér, érzõ emberek vannak, akik méltóságra és emberhez méltó életre születtek, nem pedig arra, hogy egy háború borzalmain menjenek keresztül. Imáink értük szállnak az Örökkévaló Isten elé, aki könyörülõ és irgalmas, és nem gyönyörködik egyetlen ember halálában sem. Tudjuk azonban azt is, hogy Izrael polgárai védelmében és nem az arab lakosság ellen választotta a katonai fellépést, és biztosak vagyunk abban, hogy minden lehetségest megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a felesleges áldozatokat. Ugyanakkor elutasítjuk azt a Biblia szellemével ellentétes, antiszemita alapokon nyugvó cinizmust, amely egyenlõségjelet akar tenni a felelõsség kérdésében egy demokratikus állam vezetése, hadserege és egy az emberi életet semmire nem becsülõ terrorcsoport tagjai közé. A háború okozta szenvedések elsõ számú felelõsei azok, akik gyûlöletet szítanak, mások megsemmisítésére hívnak fel, nem becsülik sem saját honfitársaik, sem más embertársaik életét, és nem riadnak vissza semmilyen szörnytettõl sem egy elvakult és hazug ideológia nevében. Szeretnénk tudatni Önökkel és a nemzetek között szétszórtan élõ zsidósággal, hogy hozzánk hasonlóan nagyon sokan vannak, akik örülnek Izrael állam létének, szeretik ezt az országot, tisztelettel és megbecsüléssel gondolnak a hazájukban élõ zsidó honfitársaikra.



Tisztelettel:


Éjféli Kiáltás Misszió elnöksége nevében: Nagy Erzsébet, Dálnoki László


Figyelje meg az Olvasó a tudatos ferdítést, vagy nevezhetjük inkább hazudozást, amelyet a kereszténynek hazudott egyházak, és a FIDESZ is évek óta gyakorol: (idézet a fenti nyilatkozatból)


,,Ugyanakkor elutasítjuk azt a Biblia szellemével ellentétes, antiszemita alapokon nyugvó cinizmust, amely egyenlõségjelet akar tenni a felelõsség kérdésében egy demokratikus állam vezetése, hadserege és egy az emberi életet semmire nem becsülõ terrorcsoport tagjai közé



Minden mûvelt, tanult embernek illene tudnia, hogy a palesztin nép igen elkeseredett szabadságharcot vív évtizedek óta, a terrorista, és soviniszta Izrael állammal szemben. Izrael soha sem volt demokratikus állam! Egy demokratikus állam nem folytat népirtást, és gettóépítést!!


Soha egyetlen nemzetközi egyezmény sem adott jogot Izraelnek arra, hogy a volt Palesztina területén egy csak zsidókból álló államot szervezzen. AZ ENSZ már többször is elítélte Izraelt, rasszizmus, és terrorizmus vádjával, de ennek ellenére a hazai egyházak – kivéve a muszlimot – és a FIDESZ úgy értelmezik az izraeli eseményeket, mintha a zsidóság lenne az ártatlan áldozat az antiszemita palesztinok miatt, holott a zsidóság az USA támogatása révén már évtizedek óta erõsebb katonailag, és gazdaságilag is, és olyan, szervezett, szisztematiikus népirtást hajt végre, amely ellen a II .világháború után, õ maga emelt szót, mondván: Soha többé ilyen legyen!!!


Ha már a Bibliát merik idézni ezek az egyházi köntösbe bújt farkasok, gazdasági társaságok, akkor illene tudniuk, hogy Jézus is keményen ostorozta a zsidókat, és soha nem azonosult azok önzõ, nacionalista, politikai törekvéseikkel. Ezért nem kellene sem az egyházaknak, sem a FIDESZ-nek Izrael oldalára állni ebben a kérdésben. Az igazság bizony a palesztinok oldalán van, és éppen ideje lenne már a világnak Palesztina oldalára állnia, a terrorista zsidó állammal szemben.



Orbán a zsidó honfoglalást egyengetõ izraeli nagykövettel - a "szélsõséges csoportok" elleni fellépésrõl egyeztettek!



Az amerikai nagykövetség írta: Orbán Viktor a magyarországi szélsõséges csoportok" elleni fellépésrõl (lásd Kossuth tériek, Rogán kormányellenes tüntetõket ellehetetlenítõ kezdeményezése stb.) egyeztetett a hazánkat felvásárló zsidók útját egyengetõ nagykövettel. Ilyen és hasonló alkalmakkor ad számot a Nagy Nemzeti Ellenzéki a szélsõségesek elleni harcáról, és ilyenkor kapja meg az utasítást a további lépésekhez. Úgyhogy nem kell semmin csodálkozni ezután sem. (Érdekes, hogy ma, 2/3-os többségben Orbán már Kossuth térinek vallja magát!)



Aliza Bin-Noun, Izrael Állam nagykövete 2008. június 11-én ebédet adott a Budapestre akkreditált nagykövetasszonyoknak. Az informális találkozó vendége ez alkalommal Orbán Viktor, a Fidesz elnöke volt.


A nagykövetasszonyok havi találkozóira a magyar közélet prominens képviselõit hívják meg, hogy egy kötetlen beszélgetés során aktuális ügyekkel ismerkedjenek meg. A mostani találkozón Orbán Viktor pártelnök úrral a magyar belpolitikai élet kérdései mellett a nõk társadalmi szerepvállalásának fontosságáról is szó esett - tudjuk meg hiteles izraeli forrásból.:


http://budapest.mfa.gov.il/mfm/web/main/missionhome.asp?MissionID=39&


Érdekes módon nem tértek ki a beszélgetés fõ témájára, az amerikai nagykövetség viszont igen.


Balance Characterizes Embassy Engagement with Top Political Leaders


The U.S.Embassy strives for balance in its relationship with Hungary's various political parties. At a June 11 lunch hosted by the Israeli Ambassador, U.S. Ambassador, April Foley, met with the Fidesz Leader Viktor Orbán.


Besides talking about the fast-changing Hungarian political situation, they discussed approaches to addressing extremism in Hungary.


They also talked about the dissatisfaction of the business community with Hungary's weak economic conditions and the desirability of productive relations with Russia.



Fordítás:


A nagykövetség egyensúlyra törekszik kapcsolataiban a magyar politikai vezetõkkel


Az Egyesült Államok nagykövetsége arra törekszik, hogy minden magyar párttal kiegyensúlyozott legyen a kapcsolata.


Az izraeli nagykövet rezidenciáján 2008j únius 11-én rendezett ebéden az U.S.A. nagykövete, April Foley találkozott Orbán Viktorral, a Fidesz vezetõjével. Eszmét cseréltek a gyorsan változó magyar politikai helyzetrõl, majd megbeszélték a magyarországi szélsõséges csoportok elleni fellépés lehetõségeit.


Szóba került ezen kívül az üzleti élet szereplõinek elégedetlensége a magyar gazdaság jelenlegi állapotával, és az Oroszországgal kiépítendõ termékeny kapcsolatok fontossága is.





Balra Orbán amerikai fõnöke, jobbra az izraeli.




http://hungary.usembassy.gov/newspage9.html




A fentiekbõl nyilvánvaló, hogy a FIDESZ nagyon komolyan Izrael és Amerika barát, és olybá tûnik, mintha ez a szoros kapcsolat fontosabb lenne, mint a magyar nemzet érdekei. A magyar nemzet érdekeit akarja szolgálni a nemzeti radikalizmus, hivatalos nevén a Jobbik Magyarországért Mozgalom, amelyet a FIDESZ sorjában leszélsõségez.