Vigyázat csalok! Hangoztatta a híres magyar bûvész Rodolfó. Õ, legalább õszinte volt, nem így a régi-mai politikusok többsége:



1956-ban a cionistákkal összefonódó kommunisták a magántulajdont elvetve olyan, Isten nélküli társadalmat hirdettek, ahol mindenki egyenlõ, kommunista lesz. Rendszerváltást ígértek, szebb, és jobb világot.


Ennek érdekében több ezer vezetõt elzavartak, családi vagyonokat koboztak el, kötelezõvé tették a magyarságtól idegen, marxista-leninista ideológiát, és pusztították a magyar kultúrát, a magyar falvakat is.


1956-ban azt ígérték a vezetõink, hogy a Szovjetunió teljes jogú partnereként felzárkózunk a keleti gazdasághoz. A felzárkózási idõszak alatt, több ezermilliárd forintot vont el a Szovjetunió, és örültünk, ha ebbõl pár milliárdot visszaadott kárpótlásként.


A SZU-ban aláírt szerzõdéssel a magyar nemzetet Moszkvából irányították. 1989-re az adósságunk 20 milliárd dollár lett.


A fantazmagória kiagyalói maguk pedig rózsadombi villákban élték fényûzõ életüket, svájci bankszámlákon gyûjtögették a vagyonukat. Virágzott a pártállami diktatúra.



1988-óta a cionistákkal összefonódó kommunisták, és liberálisok magántulajdonba játszva a nemzeti vagyont olyan, Isten nélküli Európát hirdetnek, ahol mindenki egyenlõ, euró-polgár lesz. Rendszerváltást ígértek, szebb és jobb világot.


Ennek érdekében több ezer vezetõt a helyén hagytak, állami vagyonokat privatizáltak, kötelezõvé tették a magyarságtól idegen, neoliberalizmus ideológiáját, és pusztítják a magyar kultúrát, a magyar falvakat is. 2004-ben azt ígérték a vezetõink, hogy az Európai Unió teljes jogú partnereként felzárkózunk a nyugati gazdasághoz.


A felkészülési idõszak alatt csaknem 9 ezermilliárd forintot, a belépés óta pedig évente 4 ezermilliárd forintot von el az EU, és örüljünk, ha ebbõl 12 milliárdot visszaad az új Auguszta kórházra.


A Lisszabonban aláírt EU Reformszerzõdés által a magyar nemzetet Brüsszelbõl irányítják. 2007-re az adósságunk 80 milliárd dollár lett!


A fantazmagória kiagyalói maguk pedig rózsadombi villákban élik fényûzõ életüket, svájci bankszámlákon gyûjtögetik a vagyonukat. Virágzik a pártállami diktatúra.



Vigyázat, csalók!!