Trump elnök a felkelési törvényre hivatkozik és választási csalásban bűnrészes kormánytisztviselőket fog letartóztatni?

KÉSZÍTETTE LJDEVON // 2020-12-16

December 15-én, kedden Donald Trump elnök egy sor  üzenetet küldött ki azoknak, akik borzonganak a rendtől. Ezek az üzenetek azt az érzetet keltették, hogy nagyobb rendvédelmi lépésekre van szükség az amerikai választások integritásának megőrzése érdekében most és a jövőben is. Az elnöknek meg kell védenie az alkotmányt minden külföldi és belföldi ellenség ellen. Adamantly, Trump arra figyelmeztetett, hogy a harcnak még nincs vége, hogy „még sok minden van hátra”.

Az uralmi szavazógépek soha nem látott hibaarányt produkálnak, előkészítve a csalás útját több államban

 

Trump elnök külön kiemelte a michigani szavazógépek 68 százalékos hibaarányát. „Hatalmas problémákat találtak a szavazógépekkel. Olyan messze vannak, hogy nevetséges ”- tweetelt Trump elnök. „Az USA nem erről szól. Ezek a rendvédelmi szervek árnyékológépei. NE TAMPOLJON, bűncselekmény. Sokkal több következik! 
A Michigan Antrim megyei Dominion Voting Systems nemrégiben bírósági ellenőrzésen esett át. A szövetségi törvény szerint a Szövetségi Választási Bizottság csak 0,0008 százalékos hibaarányt engedélyez a gépek számára. A Dominion Voting Systems 68,5 százalékos hibaaránnyal rendelkezett és az összes biztonsági naplófájl törölve lett! Ez a hibaarány soha nem látott számú szavazólapot ítélt meg, lehetővé téve a demokraták választási tisztviselőinek, hogy zárt ajtók mögött manuálisan rendelkezhessenek az elutasított szavazatokkal. Ezért váltottak szavazatok ezreit Trumpról Bidenre ebben a körzetben. Csak ezekkel a bizonyítékokkalezekkel a bizonyítékokkal az összes  Dominion Voting Systems gépet le kell zárni az Egyesült Államokban, és bírósági ellenőrzésnek kell alávetni őket. Ha a végső szavazás táblázata csalárd ebben a megyében, miért nem lehet ugyanezt a taktikát beprogramozni az ország megyéiben a Dominion Voting Systemsbe által? Ez a taktika lehetővé teszi a szavazatok cseréjét a választási nap után - a biztonsági naplófájl nyomát eltakarva.

A hadsereget be kell vetni minden swing államba, különösen Grúziába

Ez a taktika a koordinált választási csalás. A katonaságot meg kell hívni, hogy ragadja meg a gépeket és vegye birtokba a szavazólapokat. A szavazólapokat kinematikai ellenőrzésnek vethetik alá amely a fizika és a mechanika törvényei alapján határozza meg a csaló szavazólapok nyomtatását. A katonaságot biztosan be kell hívni Grúziába, ahol Brian Kemp kormányzó és Brad Raffensperger értelmetlen újraszámlálást hajtottak végre, amelyek a csalárd szavazatokat számolják újra és újra, miközben a hiányzó szavazólapok aláírását nem illesztik össze a borítékon található aláírásokkal, és nem végeznek igazságügyi ellenőrzést sem a Dominion szavazási rendszerén. 

Trump elnök retweetelte Lin Wood ügyvéd üzenetét: "Trump elnök valóban jó ember" - olvasható Wood tweetjében. "Nem igazán szereti az embereket kirúgni. Fogadok, hogy nem szereti az embereket börtönbe vetni, különösen a" republikánusokat". Minden esélyt megadott @BrianKempGA és @GaSecofState számára is, hogy rendbe hozzák amit elkövettek. Elutasították. Hamarosan börtönbe kerülnek. " Kemp sok kollégája, a barátok és a család börtönbe kerülhet a választási csalások elkövetése miatt, és azért, hogy hatalmas összegeket küldtek Kínába „kovácsellátásért”, amelyek végül a kommunista Kína visszalökéseivel kerültek a kormányzó családjához és kollégáihozAz állam a 2020-as választásokon megkezdte a Dominion Voting gépek használatát, és nem biztonságos helyeken jóváhagyta a postai urnákat. Ezek a dobozok hajlamosak a szavazólapok betakarítására és a  több ezer változásra, amit több címazonosító csalásállambancímazonosító csalásállamban is elkövettek. Trump elnök arra készül, hogy az 1807-es felkelési cselekményre hivatkozzon? Ez felhatalmazná  a szárazföldi és tengeri erők amerikai földön történő telepítését az Egyesült Államok és az egyes államok törvényei végrehajtása akadályozásának megállítására. Az elnök a felkelés visszaszorítása vagy a törvények megfelelő végrehajtása érdekében felhívhatja a milíciát. Trump elnök már jogi precedenst biztosított a felkelési cselekmény esetére: Azt is írta: "A Swing államok, amelyek hatalmas SZAVAZÓI CSALÁST produkáltak,  NEM TUDJÁK JOGOSULTAN ezeket a szavazatokat valósnak igazolni anélkül, hogy szigorúan büntetendő bűncselekményt ne követnének el". Trump elnök azt mondta. Az államok egyébként is csalárd szavazati táblázatot igazoltak. "Mindenki tudja, hogy halottak, életkor alatti emberek, illegális bevándorlók, hamis aláírások, foglyok és még sokan mások illegálisan szavaztak - folytatta. - Emellett gépi „hibák”, az urnabegyűjtés, a nem honos szavazók, hamis szavazólapok, az „urnák feltöltése”. fizetéses szavazatok, a republikánus szavazók figyelőinek elhatárolása, és néha még a szavazásra jogosult emberek szavazatánál is több szavazat léte Detroitban, Philadelphiában, Milwaukee-ban, Atlantában, Pittsburgh-ben és másutt.

A Swing State összes ügyében sokkal több szavazat van, mint amennyi az állam és maga a választás megnyeréséhez szükséges "- zárta szavait Trump elnök." Ezért NEM TANÚSÍTHATÓ A SZAVAZAT. Ez a választás tiltakozás alatt áll! "A kesztyű leválik. Nem rezidens szavazók, hamis szavazólapok, „az urnák kitöltése”, a fizetésért leadott szavazatok, a republikánus szavazók figyelőinek elnagyolása, és néha még a szavazatok száma is több volt, mint a szavazó emberek száma Detroitban, Philadelphiában, Milwaukee-ban, Atlantában, Pittsburgh-ben és másutt történt. 

2020.12.16./ A cikk fordítása google-s fordítóval történt.*B.Kiss-Tóth László