Madison Cawthorne észak-karolinai  képviselő:

„Amerika fiai és lányai nem gyalogos katonái az Ön pártja alkalmatlan geriátriai despotájának, …hogy egy idióta szeszélye folytán küldjék el őket Ukrajnába” 

 
image.png

Madison Cawthorne észak-karolinai képviselő néhány bombát dobott a ház padlójára, miközben az ellen érvelt, hogy csapatokat ne küldjenek Ukrajnába „egy idióta szeszélyéből”.

"Speaker asszony, Amerika fiai és lányai nem gyalogos katonák az Ön pártja alkalmatlan geriátriai despotájának. Nem elhasználható gyalogok, amelyeket egy idióta kénye-kedve szerint kell elküldeni, hanyagul szétdobálni a világot isten háta mögötti barlangokba és véres homokozókba. Ők amerikaiak, méltók a becsületre és méltóságra. Az egyetlen tisztelgés tőlük, amelyet Joe Biden érdemel, egy ujjal jár"…

„Az amerikai nemzetbiztonsághoz vezető út nem az amerikai nemzetközi intervencióban van” – folytatta. „Ez a déli határunk biztosításában rejlik – nem az orosz-ukrán határon. Nagyságunk a beavatkozással szembeni ellenállásunkban kovácsolódik. A háborús lobbinak nincs szövetségese az Amerika első republikánusaiban. A nacionalizmussal megőrizzük erőnket. Ma Amerika- elsőként fogunk győzni, és örökké Amerika-elsőként fogunk győzni.”
 
Videó: https://twitter.com/i/status/1489021152190251009
 
Joe Hoft / https://www.thegatewaypundit.com/  2022.02.03. nyomán. A cikk google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László