B.Kiss-Tóth László:
 
Fellázadt a nép Kanadában 
a két éve tartó Covid-zsarnokság ellen!
 
FOOTAGE FROM THE TRUDEAU BUNKER...ITS CRUMBLING.jfif
 
 
  A melegpárti diktátor: Justin Turdeau  gúnyképe a netről
 
CTV News adta hírül, hogy  Szabadság 2022 Konvoj Ottawába érkezése előtti napon a kanadai alsóház biztonságát felügyelő magas rangú tisztviselő e-mailben értesítette a parlament tagjait, hogy lakóhelyük vagy irodájuk közelében "menjenek biztonságos helyre” és rejtőzzenek el, ha tüntetések lesznek.
 
coo.jpg
 
 
 
A 16-18 fokos hideg ellenére rengetegen mennek ki az utcára tüntetni és üdvrialgással várják a 2-3 nap alatt mintegy 100 ezerre növekedett (kamionokból, kisteherautókból, traktorokból és személyautókból álló) konvojt.
 
A kamionosok megszállták és körbevették Ottawát, ki-bejutni a fővárosból nagyon nehéz, ezért Torontóból lovasrendőrök százait vezényelték fel erősítésként a parlamenthez,
mivel az épületet szintén körbevették és elbarikádozták a tüntetők.
Az ottawai tüntetők nem rombolnak, nem törnek zúznak, nem gyújtogatnak. Békésebb eszközökkel próbálják a zsarnokságtól visszafoglalni országukat, parlamentjüket és az életüket. A fővárosból közben a kormánytagok a hirhedt  Justin Turdeau miniszterelnökkel együtt, családostól elmenekültek, jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak. A tömeg a fagy ellenére egyre nő, a kivezényelt rendőrök egyenlőre nem mernek közbeavatkozni.
 
További fotók: 
image.png
 
 
image.png
 
 
can2.jpg
can7..jpg
 
 
canada-1.jpg
 
 
image.png
can6..jfif
can9..jpg
 
 
can10..jpg
 
 
FKUcXS5XIAQZEaU.jfif
 
 
 
Videók:
 
*Fotók webhelye: google.hu/kepek
*B.Kiss-Tóth László 2022.02.04.