Málta lakosságának 84,6 %-a teljesen beoltott Covid-19 ellen
(9 %-uk pedig az első vakcina felvételénél tart,)
...az emberek mégis hullanak, mint a legyek(?)...
 

image.pngSebastian Stefanov Oszlopos vendégbejegyzése

Közzétéve: Jim Hoft által

Ha a máltai COVID-19 helyzetről alkotott benyomását az ország hírlapjaira alapozná, azt feltételezné, hogy a helyzet javul: az emberek boldogok, az esetek csökkennek, és az oltások működnek. Az élet visszatért egy új disztópikus normális kerékvágásba.

Sajnos ez nem így van. A dolgok valójában rosszak.

Milyen rossz? Ha a számokra gondol, miközben a máltai hírek nevetnek és szivaroznak az asztalnál, az országot épp most lepte el a 'denevér'vírus, mint ahogy Capone a városba megy az egyik csatlósával.

A világ minta covidiai állampolgára éppen elérte a legmagasabb COVID-19-halálozási arányt, annak ellenére, hogy a bolygó egyik legtöbbet beoltott nemzete, ahol a lakosság több mint 84,6%-a teljesen beoltott. *A Healthdata.org szerint 94%-uk rendelkezik legalább egy adaggal.

Ezek elképesztő oltási statisztikák. A legtöbb nyugati ország vezetői csak álmodozhatnak ilyen számokról, ennek ellenére rekordszámban halnak meg az emberek.

image.png
 
 

Emlékszel arra a hazugságra, miszerint ha mindenkit beoltatnak, az visszaállítaná az életet a normális kerékvágásba? Málta engedelmeskedett, és az élet nem tért vissza a normális kerékvágásba. Az ország január 13-án új „COVID-19-szabályokat” vezetett be. Amint a Times of Malta beszámolt róla , a polgároknak különféle helyszíneken, például éttermekben, bárokban, mozikban és sok más helyen fel kell mutatniuk papírjaikat (oltóanyag-útlevelüket). A bérletnek azt kell mutatnia, hogy a legutóbbi emlékeztető oltást elvégezte.

image.png
 
 

Arról is beszámoltak , hogy sok étterem a bezárás (lezárás) mellett dönt, miközben az új „COVID-19-szabályok” érvényben vannak, körülbelül 14%-uk várhatóan véglegesen bezár.

Tavaly Málta az oltásoknak való megfelelés ékes példája volt. Minden szabályt betartott, és elhitte a hazugságot, most az ország a legrosszabb COVID-19-halálozási arányt éli meg, a lezárások gyakorlatilag visszatértek, és az élet nem tért vissza a normális kerékvágásba. Ezek egyike sem meglepő. A covidiánus kultusz egy halálkultusz. Gyűlöli az emberiséget. Utálja az életet. Halálról és pusztulásról szól, és Málta ennek ékes példája.

/Forrás: https://www.google.com/url?q=https://www.thegatewaypundit.com/&source=gmail&ust=1643236740736000&usg=AOvVaw0c0Q6Cqg7xAUfWd3Oue4Lz" style="color: rgb(17, 85, 204);" rel="noopener">https://www.thegatewaypundit.com/ 2022.01.24./ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László

*U.i: Megjegyzés: A Healthdata.org szerint 94%-uk rendelkezik legalább egy adaggal.