Amit az amerikai korrupt mainstream média elhallgatott

image.png
 
 

Több tízezer hazafi vett részt Trump (hivatalosan: volt) elnöknek az arizonai Firenzében 
(az elmúlt szombaton) megtartott 2022-es első nagygyűlésén, és azóta is további milliók nézték meg az interneten.
 
image.png

A Gateway Pundit beszámolója szerint a rendőrségnek el kellett utasítania az embereket, mert a helyszín annyira túlzsúfolt volt.
 
image.png

A tömeg nagysága is egyértelműen azt bizonyítja, hogy a 2020-as arizonai elnökválasztást a szélsőballiberális demokraták elcsalták, ellopták Trump elnöktől.

A Maricopa megyei 2020-as választások teljes törvényszéki auditja több mint elegendő bizonyítékot szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy Trump elnök nyerte meg Arizonát, és az állam más megyéiben is folynak még a vizsgálatok. A Maricopa megyei tisztviselők továbbra is tagadják az ellenőrzés megállapításait, de az arizonai főügyész már büntetőeljárást indított a csalás miatt.

*

image.png
 
 

Az arizonai kormányzójelölt is felszólalt a Trump-tüntetésen Csak az RSBNhálózatokon és a Getteren 400 000 amerikai figyelte az eseményt élőben.

*

Kari Lake hétfőn csatlakozott Dan Ballhoz a One America News-ban a hétvégi hatalmas Trump-tüntetés után. Lake a Trump elnök iránti lelkesedést a Joe Biden iránti lelkesedéssel hasonlította össze, aki „még annyi embert sem tudott magához vonzani, amennyi sorban áll a port-o-johns-ban”. Akkor, hogyan nyer(het)te meg a választást?

image.png
Videó: https://rumble.com/vstnek-real-america-dan-ball-w-kari-lake-january-17-2022.html
(Amerikai konzervatív  hírportálok és közösségi oldalak nyomán: *B.Kiss-Tóth László 2022.01.22.)