Michael Haynes:
Bourla és Francis következetesen hajt(at)ják végre a COVID-lövéseket
 
image.png
A Pfizer vezérigazgatója: Francis Bourla és Ferenc pápa

Edward Petkin vatikáni újságíró a National Catholic Registerbe írt cikkében azt állította, 
hogy Ferenc pápa 2021-ben a Vatikánban 2 alkalommal teljesen titokzatos körülmények között találkozott Albert Bourlával, a Pfizer gyógyszergyártó cég elnök-vezérigazgatójával. Vajon, miért találkoztak és miért kellett a találkozót titokban tartaniuk? 
Milyen paktumot kötöttek?
 
Petkin szerint a titkos találkozókat vatikáni források is megerősítették, azonban a találkozók témái továbbra is rejtélyek maradnak, mivel a találkozók a közleményekben sehol nem szerepeltek.
A leleplezés után azonban nem lehet meglepetés, hogy a Vatikánban is az abortusszal szennyezett Covid 19-es vakcinát adják be. 
 
Petkin megkérdezte a Pfizer céget a találkozókról, de azt válaszolták neki, hogy nem tudják sem megerősíteni, sem cáfolni, mivel minden vezetőjük mozgását bizalmasan kezelik. 
A Szentszék Sajtóirodája pedig válaszra sem méltatta az újságírót.
Nick Donelli brit író és katekébe diakónus az eset kapcsán megjegyezte, hogy az eddigi kinyilatkozások választ adnak arra, hogy hite, meggyőződése (vagy érdeke?) folytán Ferenc pápa a covid oltások milyen lelkes és kitartó támogatója. 
Miért is? 
Úgy látszik, hogy a Pfizer nagyon szoros kapcsolatot épített ki a Vatikánnal, hiszen a magzat sejtjeivel szennyezett injekciókat már 2021. januárjában, az elsők között beadatta magának (és XVI-ik Benedek volt pápának) Ferenc pápa.
Úgy hírlik, hogy a szentatya és Bourla megállapodása szerint a Big Pharma injekcióit csak a szuverén állam lakosainak és az alkalmazottaknak kínálják fel.
2021. májusában Bourla csatlakozott az abortuszt pártolókhoz "Az elme, test és lélek felfedezése" címmel  Vatikánban megrendezett 5. nemzetközi egészségügyi konferencián.
 
Úgy látszik, a Pfizer-abortusztabletták, valamint (a 70-es években Hollandiában elvetélt(?) nő egészséges csecsemőjének veseszövetéből származó) HEK 293 sejtvonalat tartalmazó teszteket magában foglaló injekció gyártása nem tántorította el a pápát a Bourle-val történt megállapodásoktól.
 
A vatikáni külügyminiszter: Pietro Parolin bíboros nemrégiben kötelezővé tette a covidos oltást a vatikáni alkalmazottak és a látogatók számára, megszüntetve a vírus negatív tesztelésének lehetőségét és csak a vírusból való felépülés bizonyítását teszi lehetővé.
Az utóbbi időben 3 svájci gárdát is hazaküldtek a Vatikánból, mivel nem voltak hajlandók eleget tenni a kötelezően elrendelt injekciók beadásának.
 
A National Catholic Register-nek adott legutóbbi megbízásával kapcsolatos megjegyzéseiben Parolin bíboros Vincenzo Paglia érsek nyelvezetét visszhangozta, és megvédte Pfizer szúrását azoktól, akik aggódnak az abortuszhoz való kapcsolódás miatt.
Elismerte, hogy egy abortált csecsemő sejtvonalait használták fel „a vakcina laboratóriumi tesztelésének kezdeti szakaszában”, de ez alapján elutasított minden erkölcsi kifogást az oltással szemben. 
„Ezért úgy tűnik, nem indokolható, hogy ezzel a motivációval ne akarjunk oltást vállalni, hiszen a jelenleg alkalmazott vakcina éppen az mRNS-módszert alkalmazó Pfizer” 
–szögezte le Parolin.

Bourla és Francis következetesen hajt(at)ják végre a COVID-lövéseket

A 2021. májusi konferencia idején a Pfizert üdvözölték a COVID-19 elleni „hatékony” injekció létrehozásáért, Bourla pedig az mRNS technológia számos lehetséges alkalmazásáról beszélt.
2021 áprilisában még azt állította, hogy az injekció „100%-ban” hatékony a CDC „súlyos” COVID-19-re vonatkozó meghatározásával szemben.
Azonban csak néhány nappal ezelőtt Bourla visszalépett a cége szúrásának állítólagos hatékonyságától. 
„Tudjuk, hogy a vakcina két adagja nagyon korlátozott védelmet nyújt, ha van ilyen” – mondta Bourla a Yahoo!-nak adott interjújában. 
Pénzügy.
Bourla ehelyett megnyomta az emlékeztetőt, mondván: „három adag emlékeztetővel ésszerű védelmet nyújt a kórházi kezelés és a halálesetek ellen – szerintem nagyon jó, a fertőzések ellen pedig kevésbé.”
Decemberben a BBC-nek nyilatkozva Bourla a COVID-oltások normalizálását szorgalmazta, és azt sugallta, hogy „az elkövetkező években” már a normális élet részei, meghatározói  lehetnek.

Ferenc pápa is rendszeresen szorgalmazza az embereket, hogy készítsenek COVID-oltást, és retorikája az elmúlt napokban még erősebbé vált, amikor az abortusz okozta injekciók beadásának „erkölcsi kötelességéről” beszélt. 
2021 augusztusában Ferenc csatlakozott számos bíboroshoz egy közszolgálati bejelentési videóban, mondván, hogy a felvételek „reményt” hoznak a járvány végére, és a védőoltást „a szeretet cselekedetének” nevezte.
 
/Forrás: https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-secretly-met-abortion-pushing-pfizer-ceo-twice-last-year/ 2022.01.17./ *A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László