Trump: „Az ilyen RINO-k teszik lehetővé a demokraták számára, hogy elpusztítsák nemzetünket”

A hétvégén ez a gyenge (*vagy inkább aljas?) republikánus szenátor: Mike Rounds az ABC News-ban Trump elnököt és támogatóit cikizte. Rounds azt mondta George Stephanopoulos volt Clinton-tanácsadónak, hogy a 2020-as választások olyan „tisztességesek és olyan igazságosak voltak, mint ahogyan azt láttuk”.

94065a74-c578-4155-8c75-5612c941e19a.png

 
 

Mike Rounds nagyon jól érzi magát abban az állapotában, hogy a liberális baloldal és a média ölebje, miközben a nemzet összeomlik körülötte. Egyszerűen alkalmatlan a harcra.

Trump 2020-ban Mike Roundsot is támogatta. A szenátor hétvégi nyilatkozata miatt azonban Trumpnál betelt a pohár. Hétfőn az alábbi közleményt adta ki Mike Roundsról.

Magyar fordításban:

Trump elnök: 

Mike Rounds, Dél-Dakota állam „szenátora” éppen felébredt a 2020-as csaló elnökválasztáson. A hétvégén az ABC Fake News-on azt nyilatkozta, hogy annak ellenére, hogy a hatalmas bizonyítékok ennek ellenkezőjére utalnak, beleértve a zuhogót is. Wisconsinból, Georgia államból, Arizonából, Michiganből, Pennsylvaniából és más államokból úgy találta, hogy a választás rendben volt – rendben. Őrült vagy csak hülye? A számok döntőek, a csaló és szabálytalan szavazatok tömegesek. Csak azért tette ezt, mert megkapta a támogatásomat, és 2020-ban könnyedén megnyerte az államot, így most úgy gondolja, hogy van ideje, és csak ők, a gyengék fognak elszakadni. Annak ellenére, hogy 5 évig nem lesz megválasztása, soha többé nem fogom támogatni ezt a bunkót.

Az ilyen RINO-k teszik lehetővé a demokraták számára, hogy elpusztítsák nemzetünket! Határaink, katonaságunk, gazdaságunk, az infláció, a kínai vírus és Afganisztán szörnyű kezelése, valamint a demokraták által irányított városainkban burjánzó bûnözés szétszakítja országunkat. Nevetség tárgyai vagyunk az egész világon, amikor mindössze 1 éve még tiszteltek, sőt féltek is tőlünk. Nem jutott eszébe Oroszország Ukrajnával, Kína Tajvannal, Irán atomfegyverekkel, vagy Észak-Korea csúnya kijelentésekkel.

A radikális baloldali demokraták és a RINOS, akárcsak Mike Rounds „szenátor”, nem könnyítik meg hazánk sikerét. Gyenge és hatástalan vezető, és ezennel határozottan megígérem, hogy soha többé nem kapja meg a támogatásomat!”

Jim Hoft / https://www.thegatewaypundit.com/  2022.01.10.. nyomán:*B.Kiss-Tóth László