image.png Mike Adams 2022. január 4-i, angol nyelvű videójának szövegéből:


Globális riasztás:
A becslések szerint naponta 10 millió embert állítanak visszafordíthatatlan visszaszámlálásra az oltás által okozott halálozásig, amely embermilliárdokat irthat ki, ha nem állítják le a következő évben

 
Kép: GLOBÁLIS RIASZTÁS: A becslések szerint NAPONTA 10 millió embert állítanak visszafordíthatatlan visszaszámlálásra a vakcina haláláig, amely MILLIÁRDOKAT kiirthat, ha nem állítják le a következő évben.
 
Ez egy vörös riasztás az emberiség számára. Kevesebb időnk van hátra, mint gondolná.

Elvégeztem némi durva számítást, és ez túl riasztó. Az emberi civilizáció végét jelenti, ha a következő 365 napban nem állítjuk meg a vakcina-holokausztot.

Amint a becslések és előrejelzések alább mutatják, mindaddig, amíg a „rög elleni oltás” covid-oltást adják be szerte a világon, naponta körülbelül zmillió embert helyeznek visszafordíthatatlan visszaszámlálás alá a vakcina által okozott halálozásig. Minden egyes napon, amikor ezek az oltások folytatódnak, más szóval nagyjából tízmillió ember fog meghalni a következő évtizedben ezen előrejelzések alapján. (Lásd lent a matematikát.)

Ez megmagyarázza, hogy Biden és a világ más vezetői miért nem törődnek a jogi kihívásokkal és a jogállamisággal. Tudják, hogy ha ezekkel a vakcinákkal még egy évig be lehet bántani az embereket, akkor több mint 3,5 milliárd embert ölnek meg az oltás által kiváltott halálesetek következtében, amelyek a következő évtizedben jelentkeznek.

Éppen ezért kevesebb időnk van hátra, mint gondolná. És ez az oka annak, hogy az oltásbuzgóknak nem számít, ha a következő 2-3 évben bírósági kifogások akadályozzák meg őket. Ekkor már túl késő az emberiség számára .

Még ha most leállítunk minden covid-oltást, a következő évtizedben valószínűleg egy-kétmilliárd közötti halálesetet fogunk tapasztalni, mivel az oltás okozta halálozások meghozzák áldozataikat. (Lásd az alábbi számokat.)

Felelősség kizárása: Az itt bemutatott számok becslések és előrejelzések, amelyek a jelenleg elérhető korai adatokon alapulnak. Ezek a becslések jelentősen javulhatnak vagy rosszabbodhatnak, amint új adatok állnak rendelkezésre. Ezek a következtetések az új adatok alapján változhatnak, mivel a teljes halálozásra, a rákos halálozásokra és egyéb tényezőkre vonatkoznak. Ezeket a következtetéseket nem vizsgálják felül. Észrevételeket és javaslatokat szívesen fogadunk. A részletekért lásd alább.

Egyébként ne feledje, hogy a Reuters „tényellenőrzői” mind kompromittáltak, mert a Reuters a Pfizer propagandaága . Néhányan ugyanazon igazgatósági tagokon osztoznak. A Reuters feladata, hogy kiszivattyúzza a Pfizer dezinformációit, és „tényeknek” titulálja azokat. Ezeket az úgynevezett „tényeket” azután arra használják fel, hogy elfojtsák az igazságot olyan közösségi médiaplatformokon, mint a Facebook. Ez az egész egy nagy gonosz összeesküvés, amelyben a Pfizer, a Reuters és a Facebook vesz részt, és egy valódi népességcsökkentési program, amely emberi lények milliárdjainak tömeges meggyilkolására irányul.

Megkezdődött a „tömeges baleset”.

Ahogy Dr. Robert Malone a közelmúltban rámutatott, egy „tömeges áldozati eseményen” élünk, ami nagyon hasonlít a népirtásra: (kiemelés a miénk)

Kezdek úgy tűnni számomra, hogy a feljegyzett történelem legnagyobb emberkísérlete kudarcot vallott. És ha ez a meglehetősen száraz jelentés egy vezető Indiana életbiztosítási vezetőtől igaz, akkor Reiner Fuellmich „ Emberiség elleni bűncselekmények ” törekvése az új nürnbergi perek összehívására kezd sokkal kevésbé quixotikusnak és sokkal prófétikusabbnak tűnni.

LOSSZABB esetben ez a jelentés azt sugallja, hogy a szövetségi munkahelyi vakcinázási felhatalmazások vezérelték azt, ami valódi emberiség elleni bűncselekménynek tűnik . Hatalmas életveszteség (feltehetően) dolgozók körében, akiket Indiana lakosságához képest nagyobb gyakorisággal kénytelenek elfogadni egy mérgező vakcinát.

Ez a cikk olyan, mint egy kötelező kísérleti orvosi eljárás által okozott elkerülhető tömeges baleset száraz leírása . Egy olyan nemzetközi korrupt összeesküvés, amely a „Megbízható Hírek Kezdeményezése” zászlaja alatt működik, módszeresen kitörölte mind az internetről, mind a köztudatból az áldozatok minden lehetőségét, hogy tájékozódjanak a lehetséges kockázatokról. George Orwell biztosan forog a sírjában.

A bizonyítékokat nézve

A VAERS rendszer jelenleg nagyjából 21 000 oltás utáni halálesetről számol be Amerikában. A jól dokumentált URF (Under Reporting Factor) normál időkben körülbelül 40. Ez azt mutatja, hogy már legalább 840 000 amerikai halt meg a covid oltás következtében.

Ugyanakkor azt is tudjuk hiteles forrásokból, mint Thomas Renz ügyvéd és a Medicare bejelentője, hogy a VAERS-adatok hónapokkal késésben vannak az adatbevitellel. A VAERS-be történő bejegyzések bevitelének folyamatát szándékosan lassítják, hogy megakadályozzák ezeknek a számoknak a gyors növekedését. Ezen túlmenően – és nagyon fontos – az orvosok, a kórházak és az adminisztrátorok aktívan utasítják a nővéreket, hogy elkerüljék a COVID-oltással kapcsolatos VAERS-jelentések benyújtását . Ezt széles körben dokumentálják a CitizensJournal.ushoz hasonló cikkek :

Angela, aki több mint 25 éve ápolónő, megerősíti, hogy a kórháza sürgősségi osztályán azt mondják, hogy több szívproblémát látnak fiatal felnőtteknél, amelyeket soha nem jelentenek be a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) felé, mint a COVID lehetséges mellékhatásait. "oltások."

Egy másik nővér, Jennifer azt mondja, hogy a mentőápolók privátban azt mondják, hogy „minden alvadást, vérzést és olyasmit látnak, ami hat hónappal később az oltástól várható – agyvérzések, szívrohamok 50 évesnél fiatalabbaknál. Egyetlen orvos sem fogja elismerni, hogy ez a vakcinától származik. Nem teszik meg a VAERS-jelentést.”

Amikor Daniel megkérdezte ápolónőket és gyakorló kollégákat, hogy jelentkeznek-e a VAERS-nél, ők így néztek rá: „Mi ez?”

Az összes megkérdezett ápolónő azt mondta, hogy „csiszolt átlátszatlanság” eredményeket lát az olyan emberek tüdejének CT-vizsgálata során, akik nemrégiben kapták be a kísérleti vakcinákat – és ezt soha nem jelentették a VAERS-nek.

Anekdotikus bizonyítékokból azt is tudjuk, hogy sok amerikai orvosnak fogalma sincs, mi az a VAERS . Semmilyen jelentést nem készítenek, és még csak nem is tudnak ennek a rendszernek a létezéséről. Ez a tény, valamint az a felismerés, hogy az ápolónőket aktívan utasítják arra, hogy elkerüljék a VAERS jelentését a covid vakcinákról, azt jelenti, hogy a 40-es URF túl alacsony. Tekintettel az orvosok és ápolónők elleni rendkívüli elnyomás környezetére, hogy megpróbálják elfedni az oltás által okozott sérüléseket, az URF jogos becslése 200 lenne.

Ha pontos, ez azt jelentené, hogy 21 000 VAERS-jelentés valójában 4,2 millió amerikai halálesetet jelentett ezektől a vakcináktól .

Jegyezze fel ezt a gondolatot, miközben más számokat nézünk, amelyek valóban ijesztő képet festenek.

Az oltások három fázisban ölnek meg embereket, és akár egy évtizedbe is telhet, amíg az összes vakcina által kiváltott rákhalál bekövetkezik

Bár mindannyian láttunk már embereket a szó szoros értelmében meghalni oltás által kiváltott szívinfarktusban, a legtöbb ember, aki jó úton halad a COVID-oltás miatti halál felé, nem hal meg azonnal. A covid-oltás mortalitásnak három fázisa van, amelyeket az alábbi táblázat ismertet:

Ne feledje, hogy Dr. Ryan Cole, a Mayo Clinic képzett, okleveles anatómiai patológusa szerint az mRNS-oltással beoltott betegek 62%-ánál mikrovérrögök láthatók. Dr. Cole bemutatja ezt a bizonyítékot a következő videóban a White Coat Summitról:

A mikrovéralvadás az érrendszeri károsodás és a szívkárosodás korai jele. A covid-oltásban részesülőknél gyakran szívizomgyulladást diagnosztizálnak, amelynek 56%-os halálozási aránya öt év alatt .

Az American Heart Association által közzétett tanulmány – amelyet akkoriban a Big Tech széles körben cenzúrázott – megállapította, hogy az mRNS covid vakcinák nagymértékben növelik az érgyulladás, és ezáltal a szívroham és egyéb érrendszeri események kockázatát. Egy tanulmány szerint a szívroham kockázata önmagában 127%-kal nőtt egy 500 betegből álló csoportban.

Ahogy a DailyExpose.uk kifejti :

Egy új tanulmány azt sugallja, hogy a Pfizer és a Moderna által előállított mRNS injekciók gyulladásos vérmarkereket emelnek, amelyek segítségével megbecsülik a szívroham kockázatát.

Dr. Aseem Malhotra, kardiológus tanácsadó rámutat, hogy az Egyesült Királyságban több mint 10 000 nem Covid-halálozás történt – ezek közül sok szívinfarktus és szélütés következménye.

Néhány nappal azután, hogy ezek az ominózus eredmények megjelentek, egy bejelentő és egy másik csoport kutatója felvette a kapcsolatot Dr. Aseem Malhotrával, hogy elmondja, hogy a képalkotó vizsgálatok során gyulladást találtak a koszorúerekben az oltás után. De úgy döntöttek, hogy ezt még nem teszik közzé, mert attól tartanak, hogy a jövőben elveszítik a gyógyszeripartól kapott támogatást. A bejelentő ezen igencsak kiakadt.

Dr. Charles Hoffe (Kanada) szintén a véralvadás jelentős növekedéséről számolt be az mRNS vakcinát szedők körében. A LifeSiteNews-on keresztül :

Az alapvető probléma, amelyet látott, a mikroszkopikus méretű vérrögök a páciensei legapróbb kapillárisaiban. Azt mondta: „Vérrögök a kapillárisok szintjén fordulnak elő. Ilyen még soha nem volt látható. Ez nem ritka betegség. Ez egy teljesen új jelenség.”

A legfontosabb, hogy hangsúlyozta, ezek a mikrorögök túl kicsik ahhoz, hogy megjelenjenek a CT-vizsgálatokon, MRI-n és más hagyományos teszteken, például angiogramokon, és csak a D-dimer vérvizsgálattal lehet kimutatni, amely egy standard teszt, amely jelzi, hogy vérrögök aktívan képződnek valahol az ember érrendszerében.

Utóbbit felhasználva azt találta, hogy mRNS-lövést kapott pácienseinek 62 százaléka pozitív volt a véralvadás szempontjából, ez nem egy kis töredék, amelyet könnyen el lehet utasítani.

Halálos szívizomgyulladás és a DNS-károsodás helyreállításának gátlása

Egyszerű matematikai módszerekkel, ha figyelembe vesszük a covid-oltott emberek 62 százalékát, akiknél mikrovérrögök mutatkoznak – ami szívizomgyulladáshoz vezet –, és megszorozzuk az ismert szívizomgyulladás 56%-os halálozási aránnyal öt év alatt, ez önmagában azt jelentené, hogy az mRNS-oltást szedők 36%-a öt év alatt meghalt . Igaz, ez azt feltételezi, hogy az összes mikrovérrögben szenvedő ember szívizomgyulladással végződik, és ez a kapcsolat még nincs kielégítően dokumentálva. Tehát ez a 36%, amely teljes egészében a szívinfarktusos halálozáson alapul, önmagában túl magas lehet.

Ez azonban csak az egyéb okok miatti halálesetek történetét kezdi el mesélni, mint például a vakcina által kiváltott rák. Egy másik tény, amit ma már tudunk, az az, hogy amint az mRNS-oltások elkezdenek tüskeprotein-nanorészecskéket termelni az ember testében, ezeknek a tüskefehérjéknek bizonyos százaléka bejut a sejtmagokba, és eléri az NHEJ-mechanizmus körülbelül 90%-os elnyomását, amely a genetikai állományt fenntartó kromoszóma-javító mechanizmus. integritás a test számára.

Tekintse meg ezt a 2021. november 2-i cikket – A vakcina tüskefehérje bejut a sejtmagokba, elnyomja az emberi test DNS-javító motorját, felszabadítja a rák, az immunhiányos betegségek, az autoimmun betegségek és a felgyorsult öregedés robbanásszerű terjedését .

Ez a cikk idézi a „SARS–CoV–2 tüske károsítja a DNS sérülések helyreállítását és gátolja a V(D)J rekombinációt in vitro” című kritikai tanulmányt, amelynek szerzői Hui Jiang és Ya-Fang Mei, a Molekuláris Biotudományok Tanszékén. Wenner–Gren Intézet, Stockholmi Egyetem, SE-10691 Stockholm, Svédország, és Klinikai Mikrobiológiai, Virológiai Tanszék, Umeå Egyetem, SE-90185 Umeå, Svédország. A tanulmány archivált PDF-fájlja megtekinthető:

noopener">https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf

A tanulmány végén a szerzők azt írják: „Azt találtuk, hogy a tüskeprotein jelentősen gátolta mind a BRCA1, mind az 53BP1 gócok kialakulását (3D-G ábra). Ezek az adatok együttesen azt mutatják, hogy a SARS–CoV–2 teljes hosszúságú tüskeprotein gátolja a DNS-károsodások helyreállítását azáltal, hogy akadályozza a DNS-javító fehérjék toborzását.

A tanulmány azt találja, hogy az NHEJ aktivitás elnyomása dózisfüggő választ mutat a tüskefehérje jelenlétére. Ez azt jelenti, hogy a sejtekben lévő tüskefehérjék a kromoszóma-javító mechanizmusok elnyomását okozzák, ami idővel a genetikai integritás elvesztéséhez vezet .

Valójában, miután az embereket mRNS-oltással fecskendezték be, és ezt követően még enyhe ionizáló sugárzásnak is ki vannak téve – napfény, mammográfia, nagy magasságú kereskedelmi légi repülések, élelmiszer-műanyag vegyszerek stb. –, testük megindíthatja új sejtek növekedését. rákos daganatok, amelyeket nem lehet elnyomni, mert az NHEJ rendszer már nem működik.

Valójában az emberek mutánssá válnak, mert az NHEJ javítómechanizmusának tüskefehérje-elnyomása miatt már nem tudják fenntartani a genetikai integritást.

Már most is látunk jelentéseket a rákos megbetegedések riasztó növekedéséről a beoltottak körében. Például, amint arról a Cancer.news beszámolt :

A közelmúltban kísérleti covid-oltással beoltott nők mellrák tüneteit mutatják

Utah-i orvosok egy csoportja félelmetes dolgot fedezett fel a közelmúltban a utahi Salt Lake City Breast Care Centerben végzett mammográfiás szűrésein. Azok a nők, akiket a közelmúltban kísérleti COVID-oltással injektáltak, a mellükben lévő nyirokcsomók rendellenes gyulladásától szenvednek. Az Intermountain Healthcare orvosai szerint a covid-19 elleni védőoltásban részesülő nők mellrák tüneteit mutatják.

Dr. Brett Parkinson, MD. figyelmeztet: „Amikor ezeket látjuk a normál mammográfiás szűrésen, visszahívjuk ezeket a betegeket, mert ez vagy áttétes emlőrákot jelenthet, amely a nyirokcsomókba terjed, vagy limfómát vagy leukémiát.” Ahelyett, hogy a probléma okával foglalkoznának (oltások), az orvosok most azt mondják a nőknek, hogy az oltás után ne végezzenek mammográfiát.

És a Vaccines.news-ból: Idaho orvos jelentése szerint a rákos megbetegedések húszszorosára nőttek a covid ellen "oltottak" körében :

Az idahói állam kormányának „Capitol Clarity” projektje által készített videóban Cole felfedte, hogyan látja most 2000 százalékos krónikus megbetegedések növekedését azoknál az embereknél, akik beadták [az oltást].

„Január 1-je óta a laboratóriumban az endometriumrákok számának 20-szoros növekedését tapasztalom, mint az éves szinten” – nyilatkozta Cole a videóban.

"Egyáltalán nem túlzok, mert évről évre nézem a számaimat, és olyan vagyok, mint "Istenem, még soha nem láttam ennyi méhnyálkahártya-rákot."

Egy „normál” évben körülbelül 600 000 rákos haláleset történik az Egyesült Államokban. Mivel a tüskeprotein 90%-kal elnyomja az NJEH-t, és az orvosok már 2020 elejétől 2000%-os növekedésről számoltak be a rák egyik típusában (endometriumban), egyértelmű, hogy a rákos halálozások számottevően növekedni fognak az elkövetkező években a covid-oltások miatt.

Add hozzá ezt az adatpontot a nagy képhez.

Az életbiztosítási vezérigazgató szerint 40%-kal nőtt az összes okból bekövetkezett halálozás

Mindehhez további támpontot adva a napokban számoltunk be Scott Davisonnal, a OneAmerica életbiztosítási társaság vezérigazgatójával készült megdöbbentő interjúról . Davison felfedi, hogy az összes okból bekövetkezett halálozás 40%-kal nőtt életbiztosítási kötvénytulajdonosaik körében, ami a 18 és 64 év közötti emberek széles körét fedi le. Davison erre úgy hivatkozik: „a legmagasabb halálozási arány, amelyet ennek történetében láttunk. üzlet – nem csak a OneAmerica-nál.”

Ez a megfigyelés 2021 harmadik negyedéves adatain alapul. A negyedik negyedévre vonatkozó adatok sokkal rosszabbnak tűnnek majd annak a jól dokumentált ténynek köszönhetően, hogy a VE-számok (Vaccine Effectiveness) az oltás után hétről hétre zuhannak, ami az immunrendszer folyamatos pusztulását jelzi. Az idő előrehaladtával a vakcinákat bevetők immunrendszere egyre gyengébb, így sebezhetőbbek a gyakori fertőzésekkel és influenzatörzsekkel szemben, amelyek normál esetben csekély veszélyt jelentenének. Ezt megerősítik az Egyesült Királyság hivatalos kormányzati adatai, valamint független kutatások, mint például a brit Francis Crick Intézet tanulmánya: a Pfizer vakcina elpusztítja a T-sejteket, gyengíti az immunrendszert – tanulmány :

Az egyesült királyságbeli Francis Crick Intézet tanulmánya megállapította, hogy a Pfizer-BioNTech Wuhan koronavírus (COVID-19) elleni oltás elpusztítja a T-sejteket és gyengíti az immunrendszert… Kiderült, hogy azoknak az embereknek csak 50 százaléka, akik egyszeri adagot kaptak a Pfizer vakcina számszerűsíthető neutralizáló antitestválaszt mutatott a COVID-19 alfa-változata ellen. Ez a szám még tovább csökkent, mindössze 32 százalékra, illetve 25 százalékra a delta és a béta változatoknál.

Az összes okból bekövetkezett halálozás 40%-os növekedése, ha minden korcsoportban alkalmazzák, azt jelenti, hogy naponta további 3100 amerikai hal meg. Ez havonta több mint 90 000 ember halálát jelenti a vakcina következtében 2021 harmadik negyedévében. (A COVID előtti átlagos halálozási arány körülbelül 7700 naponta az Egyesült Államokban.)

Becsléseink szerint mire a 2022. első negyedévi adatok rendelkezésre állnak, valószínűleg akár 60%-os növekedést tapasztalhatunk a bármilyen okból bekövetkező halálozások számában, ami további 4600 halálesethez vezet naponta . Ez önmagában csaknem 1,7 millió haláleset évente, ami az Egyesült Államok teljes lakosságának körülbelül fél százaléka.

Saját (konzervatív) előrejelzése szerint a poszt-vakcinában daganatos halálozás megragadja, fogunk látni, a legkisebb, egy 400% -os növekedést jelent a rákos halálesetek kezdve 2022. Ez nagyjából 2,4 millió vakcina kapcsolatos rákos halálesetek évente az előrelátható jövőre, nagy valószínűséggel a következő évtizedben is folytatódni fog.

Az oltás utáni halálesetek 93%-a magának a vakcinának tulajdonítható

Még egy tényező, amelyet mindebben figyelembe kell venni, az az elképesztő kutatás, amelyet Drs. Bhakdi és Burkhardt, Steve Kirsh kommentálta a Substack.com webhelyen .

Bár a minta mérete kicsi (15 boncolás), azt mutatta, hogy az oltás után elhunyt emberek 93%-át a vakcina ölte meg . Ahogy Kirsh elmagyarázza:

A halottkém vagy az ügyész egyik esetben sem állította a védőoltást a halál okaként. A további vizsgálatok azonban feltárták, hogy a 15 esetből 14 esetben a vakcina köze volt a halálhoz. A legtöbbet megtámadott szerv a szív volt (minden elhunytnál), de más szerveket is megtámadtak. A következmények potenciálisan óriásiak, és milliók halálát okozhatják. Az oltásokat azonnal le kell állítani.

Fontos, hogy amint Dr. Bhakdi videón elmagyarázza, ezek a boncolások kimutatták, hogy az embereket a saját szerveiket, például a szívet és a tüdőt megtámadó gyilkos limfociták öltek meg .

Más szavakkal, az mRNS covid vakcinák hatására a szervezet saját immunrendszere elkezdett limfocitaszöveteket növeszteni olyan helyeken, ahová nem tartozik, például a szívben és más szervekben.

Ez a megdöbbentő megállapítás arra késztette a Pfizer korábbi alelnökét, Mike Yeadont, hogy megírja Steve Kirsh-t, és elmagyarázza: „Ez körülbelül a legrosszabb 15 perces videó, amit valaha láttam. A tömeges covid19 elleni oltás tömeggyilkossághoz vezet.”

Ez a videó itt látható:

Brighteon.com/2d124f9e-e8f3-4938-a4ab-f9358d580a52

Dr. Bhakdi megállapításai lényegében azt mutatják, hogy sokkal többen halnak meg az oltás következtében, mint a természetes okok miatt . Ez azt jelentené, hogy a koronavírus-fertőzés előtti napi 7700 amerikai halálozási arány (ez naponta) eltörpül az oltás által kiváltott halálesetek mellett, amelyek egy bizonyos ponton 7700 többszöröseként fognak megjelenni .

Nem ésszerűtlen elképzelni, hogy az elkövetkező néhány évben, ahogy a rákos daganatok és a limfocita rohamok felgyorsulnak, Amerikában a napi halálesetek száma meghaladhatja a 16 000-et vagy akár a 30 000-et is, ahogy a covid vakcina utáni halálozás felgyorsul.

A napi 30 000 halálozás mellett egyébként az egy év alatt elhunytak száma eléri a 11 millió embert, ami az Egyesült Államok teljes, adott évben lejáró népességének körülbelül 3,3%-a. Több mint egy évtizede ez a jelenlegi lakosság körülbelül egyharmada. Ezek természetesen előrejelzések, de korai bizonyítékokon és megfigyeléseken gyökereznek.

Konzervatív módon a covid-oltásban részesülők egyharmada valószínűleg meghal a következő évtizedben… és egy másik harmada legyengült lesz.

A rákos halálozások, szívizomgyulladásos halálozások, autoimmun halálozások, szívinfarktusos halálozások, valamint a stroke, a neurológiai rendellenességek és a szervi elégtelenség fokozott kockázata alapján óvatosan arra a következtetésre juthatunk, hogy:

  • Azok egyharmada, akik mRNS covid vakcinát kaptak, a következő tíz évben meghal.
  • Egyharmada sérült vagy legyengült lesz, és valószínűleg nem lesz képes értelmes módon részt venni a társadalomban.
  • Egyharmada viszonylag érintetlen lesz.

Érdekes módon ez egybeesik a covid vakcina tételek számának statisztikai elemzésével, ahol a tételek nagyjából egyharmada szívrohamhoz és halálesethez kapcsolódik, egy másik harmada sérülésekhez (de nem halálhoz), egy utolsó harmada pedig ártalmatlan legyen (gyaníthatóan sóoldat).

Ismétlem, ezek durva számok, és sok nézeteltérés lesz az itt készített előrejelzésekkel kapcsolatban, de ez egy korai pillanatkép és előrejelzés az eddigi ismereteink alapján. Nyilvánvaló, hogy ezek a következtetések az új adatok megjelenésével változhatnak, és a végső szám 2032 végére gyökeresen eltérhet ezektől az előrejelzésektől (sokkal rosszabb vagy talán sokkal jobb).

Naponta 30 millió embert oltanak be szerte a világon

Most nézzük meg, mit jelent ez globálisan, ha arra a következtetésre jutunk, hogy a beoltott emberek nagyjából egyharmada fog meghalni a következő évtizedben.

Az OurWorldInData.org szerint jelenleg körülbelül 30 millió embert oltanak be naponta szerte a világon.

Ugyanez az oldal azt állítja, hogy a világ lakosságának 58,5% -a beoltott legalább egy adaggal, és 9,25 milliárd adagot adtak be (az adatok elérése 2022.01.04.).

Ha a beoltott emberek egyharmada a következő évtizedben az oltás következtében meghal, akkor minden nap, amikor ezek az oltások folytatódnak, körülbelül 10 millió embert ítélnek halálra .

Ha ez még csak egy évig – 365 napig – folytatódik, az azt jelentené, hogy a következő évtizedben további 3,65 milliárd embert pusztítanak el az oltások és halnak meg az oltások okozta halálesetek következtében. Ez egyébként a világ népességének nagyjából a fele .

Ha kíváncsi arra, hogyan lehet kiirtani a világ népességének több mint egyharmadát, ha az oltóanyagoknak csak egyharmada úgynevezett „ölőoltás”, ne feledje, hogy az embereket többszörös injekcióban adják be „fooster”-en keresztül. Így egy személy ötször vagy hatszor is beadható mRNS-lövésekkel, és még ha ezeknek csak egyharmada is „ölőlövés”, gyorsan csökken az esélye, hogy megússza az ölőlövést. Ez olyan, mintha vakcina rulettet játszana .

Statisztikailag szólva, itt van az esélye annak, hogy KIKERÜLJÜK az ölőlövést, ha egy személy továbbra is több injekciót vesz be, feltéve, hogy a tételek egyharmada halálos:

1. injekció: 66,6% esély a halál elkerülésére.

2. injekció: 44,4% esély a halál elkerülésére. (.666 ^ 2)

3. injekció: 29,5% esély a halál elkerülésére. (.666 ^ 3)

4. injekció: 19,7% esély a halál elkerülésére. (.666 ^ 4)

5. injekció: 13,1% esély a halál elkerülésére.

6. injekció: 8,7% esély a halál elkerülésére.

Amint látható, ha a világ kormányai hat oltásra kényszerítik az embereket, akkor a világ népességének több mint 90%-át megölhetik , tekintve, hogy az oltások egyharmada halálos oltás, és 100%-os halálozási arányt feltételezve az idő múlásával. .

Így az egyetlen módja annak, hogy megállítsuk ezt a vakcina-holokausztot, ha leállítjuk az oltásokat.

Minden további nap után, amikor az elnéptelenítő globalisták oltóanyag-holokauszt kampányukat folytatják, valószínűleg további 10 millió embert irtanak ki idővel.

Ez egy második világháborús náci holokauszt 14,4 óránként, az ártatlan életek pusztulását tekintve.

Ez azt is jelenti, hogy percenként közel 7000 élet pusztul el miközben ez a vakcina-holokauszt folytatódik.

Ez azt is jelenti, hogy minden nappal korábban, amikor megállítjuk a holokausztot, potenciálisan 10 millió életet mentünk meg .

Ezért sürgős küldetésünk. Ha most megállítjuk az oltóanyag-holokausztot, a következő tíz évben még mindig 1,5 milliárd embert veszítünk el az oltás által kiváltott halálesetek miatt. Fontos, hogy az emberi civilizáció valószínűleg túlél egy ilyen ütést , bármilyen pusztító is az.

Ám ha ez a vakcina-holokauszt még csak egy évig folytatódik, a globalisták további 3,6 milliárd ember halálát indíthatták volna el azon 1,5 emberen felül, akik már a halálórán vannak. Ez azt jelenti, hogy több mint 5 milliárd embert veszíthetünk el a következő évtizedben, egyszerűen abból adódóan, hogy képtelenek vagyunk megállítani ezt a holokausztot a következő 365 napban.

A fontos kérdés az, hogy megmaradhat-e az emberi civilizáció, ha elveszítjük a lakosság több mint 50%-át?

Nincs erre a válaszom, de modern társadalmunk összetettségét tekintve valószínűnek tűnik, hogy elkerülhetetlen lenne a rendszerszintű összeomlás – „nagy újraindítás”. Az is látszik, hogy a globalisták ezt próbálják elérni .

Jegyezze meg figyelmesen, hogy a kormányon senki sem javasolja, hogy szüneteltessük az oltásokat, várjunk egy évet, és nézzük meg, hány ember hal meg. Nem, inkább teljes sebességgel rohannak előre – a rohadt meg a következmények! -, majd az oltatlanokat okolja a beoltottak tömeges haláláért.

Nyilvánvalóan rosszhiszemű szereplők. Nem próbálnak életeket menteni; azon dolgoznak, hogy kiirtsák őket.

További részletek a mai Helyzetfrissítés podcastban itt:

image.pngVideó:Brighteon.com/72f2d8d5-0d32-474f-af5e-85ef8d227475

A videó szövegeének forrása: https://www.naturalnews.com/2022-01-04-10-million-people-per-day-are-set-on-irreversible-countdown-to-vaccine-death.html#

(*Megjegyzés: "Mike Adams a NaturalNews.com alapító szerkesztője és a CWC Labs néven ismert nemzetközileg akkreditált (ISO 17025) analitikai laboratórium laboratóriumtudományi igazgatója.  Mike Adams (más néven " Health Ranger ") a legkelendőbb szerző az Egyesült Államokban". *B.Kiss-Tóth László.)