e623915c-2fc7-4f6d-ac11-88f5df0bd727.png
 
 
 
Varga Domokos György:

K o v i d t i s z t á z ó 

1. A Covid-19 vírusát laboratóriumban állították elő.

2. „Funkcióbővítéssel” fejlesztették ki: lehetővé téve az emberről emberre való terjedését.

3. A COVID-19 VÍRUSA BIOLÓGIAI FEGYVER.

4. A Covid-19 vírusa elleni ún. „oltószer” („vakcina”)...

4.1. nem akadályozza meg a vírussal való megfertőződést;

4.2. nem akadályozza meg a vírussal való megfertőzést;

4.3. NEM OLT;

4.4. NEM OLTÓSZER;

4.5. NEM A COVID-19-JÁRVÁNY MEGFÉKEZÉSÉRE SZOLGÁL.

5. A TÖMEGES OLTATÁSNAK TITKOS CÉLJA VAN.

5.1. Az injekciós készítményeket megtévesztésből nevezik „oltásnak”, „vakcinának”, hogy így érjék el a tömeges elfogadásukat.

5.2. Nem a járvány elleni védekezés a valódi (közvetlen) cél, hanem a tömeges oltatás.

5.3. Nem a járvány ellen fejlesztették ki az „oltószert” („vakcinát”), hanem...

5.3.1. A VÍRUST FEJLESZTETTÉK KI A JÁRVÁNYÉRT;

5.3.2. A JÁRVÁNY- ÉS OLTÁSKAMPÁNYT „FEJLESZTETTÉK” KI...

 • az általános félelemkeltésért;

 • a tömeges megtévesztésért;

 • a „veszélyhelyzet” mint rendkívüli jogrend bevezethetőségéért;

 • titkos szerek mint biológia fegyverek tömeges bevethetőségéért;

 • titkos szerek mint szabadalmaztatott, extraprofitot hozó termékek eladhatóságáért.

6. A TÖMEGES ÉS TÖBBSZÖRI „OLTATÁS” NEM FÉKEZI A JÁRVÁNYT, HANEM FOKOZZA.

6.1. A Covid-19 ellen kifejlesztett mRNS-típusú és vektor alapú, injekciós készítmények olyan génterápiás szerek, amelyek mesterségesen előállított génszakaszokat tartalmaznak.

6.2. A mesterségesen kifejlesztett génszakasz kódolt információt (szoftveres biológiai üzenetet) hordoz.

6.3. Az üzenet hatására a saját génjeink ún. ellenanyag (antitest) előállítására utasítják immunrendszerünket, azaz testünk természetes védelmi rendszerét.

6.4. A hagyományos oltószerek természetes biológiai „üzenete” a teljes vírussal szembeni védekezésre készteti szervezetünket. A természetes módon kifejlődött vírusok jellemzően nem változékonyak, az ellenük természetes védekezésre késztetett szervezet akár életre szóló védettséget szerezhet.

6.5. A génterápiás szerekkel (mint hamis „oltásokkal”) nem egy legyengített vagy döglött vírus egészét juttatják a szervezetbe, hanem a vírusnak csupán egyik (szintetikusan előállított) alkatrészét, az ún. tüskefehérjét.

 • A vírus a tüskefehérjével kapcsolódik a megtámadott sejtekhez, az immunrendszer általa azonosíthatja a támadókat, és semmisítheti meg őket.

 • A tüskefehérjéket a gyártók szintetikusan (mesterségesen) „becsomagolják”, így érik el, hogy természetes védekezési rendszerünket „kicselezzék”, s a kódolt üzenet eljuthasson génjeinkhez.

 • A „cselesen” bejuttatott szintetikus tüskefehérjék nem kényszerítik teljes körű védekezésre a szervezetet, csupán ún. antitesteket termeltetnek vele.

6.6. A szintetikus tüskefehérjék hatására keletkezett antitestek száma néhány hónapon belül rohamosan lecsökken. Ennek következtében:

 • a szintetikus „vakcinák” még az eredeti koronavírussal való megfertőződés ellen is csak korlátozott ideig képesek védelmet nyújtani (és ezt is csak részlegesen);

 • a régi vírussal szemben elvileg is csak a megismételt (emlékeztető, ráerősítő) szintetikus „oltás”, vagyis az antitestképződés újbóli megindítása nyújthat (változatlanul csak részleges) védelmet; ez elvileg néhány havonként újbóli „oltakozást” tesz szükségessé; elvileg az idők végezetéig megismételve.

6.7. A mesterségesen előállított, ráadásul „egyszálú” koronavírus eleve nagyon labilis, változékony, könnyen és gyorsan „mutálódik” (ellentétben a nem „egyszálú”, természetes vírusokkal).

6.8. Az új vírusváltozatok ellen az eredeti szintetikus, génterápiás „oltószerek” még kevésbé (és egyre kevésbé) védenek.

 • A tömeges oltatással kezdetben előidézett tömeges antitestes védekezés az eredeti (mesterségesen előállított) vírust olyan módosulásra („evolúcióra”) késztette, amelytől ellenállóbbá vált az eredeti „oltóanyagok” előállította antitestekkel szemben.

 • Minél teljesebb körű az „átoltatás”, annál inkább csökken a régi (eredeti) „oltószerek” hatékonysága.

 • A többszöri („megerősítő”, „emlékeztető”) „oltás” gyengíti (roncsolja) természetes immunrendszerünket (ld. még 7. pont).

6.9. MINÉL TÖBB A MINÉL TÖBBSZÖR „ÁTOLTOTTAK” SZÁMA, ANNÁL INKÁBB CSÖKKEN EGY KÖZÖSSÉG VÉDEKEZŐKÉPESSÉGE MIND AZ EREDETI VÍRUSSAL, MIND PEDIG ENNEK VÁLTOZATAIVAL SZEMBEN.

 • A teljesebb „átoltatás” és a többszöri „oltatás” együttes hatása következtében az „oltottak” körében felszökik a megfertőződések és a megfertőzések száma, újabb járványhullámokat idézve elő.

 • A fertőzésen természetes úton („oltási” beavatkozás nélkül) átesettek és belőle kigyógyultak nem fertőznek.

6.10. A szintetikus „oltás” nem véd meg a megfertőződéstől, nem akadályozza meg mások megfertőzését; nem fékezi a járványt, hanem fokozza.

6.11. A SZINTETIKUS, GÉNTERÁPIÁS SZERREL „BEOLTOTTAK” A KORONAVÍRUS LEGFŐBB TERJESZTŐI.

6.12. A BE NEM „OLTOTTAK” – AZ ÉPSÉGBEN MARADÓ TERMÉSZETES IMMUNITÁSUKNAK KÖSZÖNHETŐEN – A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY LEGFŐBB FÉKEZŐI.

6.13. A teljes és a többszöri „oltatás” egészségügyi, hatósági és médiabeli erőltetése emberiségellenes bűntett.

6.14. A be nem „oltottak” elleni alaptalan, hátrányos és káros megkülönböztetés kimeríti a „hatalommal való visszaélés”, valamint az „egy adott csoport ellen bűntársulásban elkövetett bűntett” tényállását.

7. A KORONAVÍRUS ELLENI, NEM VALÓDI „OLTÓSZEREK” MÉRGEZIK, RONCSOLJÁK TERMÉSZETES VÉDELMI RENDSZERÜNKET (IMMUNITÁSUNKAT).

7.1. A koronavírus ellen mesterségesen előállított, génterápiás „oltószerrel” vírusgént fecskendeznek sejtjeinkbe.

7.2. Ez a szintetikus gén (a mesterségesen belekódolt információ mint „üzenet” által) arra készteti (kényszeríti) szervezetünket, hogy tüskefehérjéket termeljen.

7.3. A tüskefehérjék nem maradnak az oltás helyén, hanem mérgező hatást fejtenek ki a szervezet egészére, oly módon, hogy...

 • a vérrendszerbe bejutva,

 • létfontosságú szerveinkbe beépülve,

 • vérrögöket képezve,

 • sejtjeink oxigénellátását akadályozva,

 • átállítva és gátolva immunrendszerünk természetes védekezőképességét,

 • megváltoztatva fajfenntartó genetikai állományunkat,

 • maradandó, helyrehozhatatlan egészségügyi károsodást – akár elhalálozást – okozhatnak.

8. A TÖMEGMÉRETEKBEN RONCSOLT IMMUNRENDSZER GYENGÍTI A KÖZÖSSÉG ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT A VÍRUSVÁLTOZATOKKAL SZEMBEN.

8.1. Könnyebben megfertőződnek az „oltottak”.

8.2. A oltáskampányok és kényszeroltatások során tömegével „oltottak” tömeges átfertőződése felerősíti a vírusjárványt.

8.3. A tömegével megfertőződő „oltattak” megfertőznek „oltatlanokat” is.

8.4. TÖMEGESSÉ VÁLIK A MARADANDÓ, HELYREHOZHATATLAN EGÉSZSÉGÜGYI KÁROSODÁST – AKÁR TERMÉKETLENSÉGET, DNS-RONCSOLÓDÁST VAGY ELHALÁLOZÁST – SZENVEDŐK SZÁMA.

8.5. A hamis (génterápiás) szerekkel való tömeges és többszöri „oltatás” erőltetése kimeríti a bűntársulásban elkövetett „népirtás” tényállását.

9. A GYEREKEK „OLTATÁSA” SENKI SZÁMÁRA SEMMILYEN EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNNYEL NEM JÁRHAT, CSAKIS EGÉSZSÉGÜGYI KÁROSODÁSSAL.

9.1. Az „oltatlan” gyerekeket a természetes immunrendszerük megvédi a fertőzés súlyosabb következményeitől.

9.2. Koronavírussal megfertőződött, de krónikus betegségben nem szenvedő, „oltatlan” gyerekek nem szorultak kórházi kezelésre és nem haltak meg a vírus következtében.

9.3. A gyerekek „oltatása” minden tekintetben sokszorosan nagyobb egészségügyi kockázattal jár, mint a megfertőződésük.

 • A hamis (génterápiás, tüskefehérjés) „oltásuk” vérrögképződést idéz elő és természetes immunrendszerüket roncsolja.

 • Az antitestek eltűnését követően a roncsolódott immunrendszerük nehezebben áll ellen a régi és új vírusváltozatoknak.

 • A „beoltott” gyerekek – akárcsak a „beoltott” felnőttek – könnyebben megbetegednek a vírustól, és másokat is könnyebben megfertőznek, mint az „oltatlanok”.

 • Az „oltás” elvileg gyermekeknél is enyhítheti a megfertőződéssel járó fájdalmat, de ha nem „oltanák” be őket, nem betegednének meg a vírustól, nem lenne milyen fájdalmat enyhíteni.

 • A gyerekek tömeges „oltatása” nem fékezi, hanem fokozza a járványt.

10. A TÖMEGES ÉS TÖBBSZÖRI „OLTATÁS” – KÜLÖNÖSEN A GYERMEKEKÉ – JÁRVÁNYÜGYI ÉS VESZÉLYHELYZETI SZEMPONTBÓL OLYANNYIRA ÉRTELMETLEN, SŐT KIFEJEZETTEN KÁRTÉKONY ÁLLAMHATALMI BEAVATKOZÁS, HOGY EZ HÁTSÓ SZÁNDÉKOK ÉS TITKOS CÉLOK FELTÉTELEZÉSÉT TESZI INDOKOLTTÁ.

10.1. Az értelmetlen és haszontalan járvány- és oltáskampány, ill. az ennek ürügyén meghirdetett „veszélyhelyzet” olyan járulékos társadalmi veszteségekkel jár, amelyek állami vállalásának nincs észszerű magyarázata:

 • „kovidos” és „kovidosnak” nyilvánított betegek megalapozatlan egészségügyi eljárásrend szerinti tömeges félrekezelése;

 • „nem kovidos” egészségügyi kezelések tömeges elmaradása;

 • egyének, családok, kisebb vállalkozások súlyos anyagi veszteségbe, létbizonytalanságba sodrása;

 • szabadságjogok felfüggesztése, személyes és társadalmi érintkezések korlátozása, „oltottak” és „oltatlanok” közötti törésvonal létrehozása, társadalmi párbeszéd drámai akadozása, közérzet és közhangulat romlása, kulturális élet, oktatási színvonal hanyatlása;

 • elidegenedés, kiszolgáltatottság növekedése, pszichiátria betegségek, öngyilkosságok elszaporodása;

 • az állam és az állampolgárok súlyos eladósodása;

 • társadalmi elégedetlenség és ellenállás fokozódása.

10.2. Olyan kísérleti szerekkel tömeges „oltatást” végezni, amelyek rövid távon fékezés helyett fokozzák a járványt, a közép- és hosszú távú egészségügyi hatásaik pedig eleve ismeretlenek és beláthatatlanok, annyira észszerűtlen, felelőtlen és káros kormányzati magatartás, hogy rejtett szándékok és titkos célok feltételezését és feltárását teszi szükségessé.

11. A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY EGY COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET.

11.1. A járvány „kitörése” előtt filmes és írásos dokumentumok, beszámolók, szimulációs gyakorlatok foglalkoztak a majdani járvánnyal, felvetették a tömeges oltatás, ezen belül az oltási kényszer, valamint a népességszám erőteljes csökkentésének szükségességét.

11.2. Hasonlóképpen filmes és írásos dokumentumok, valamint benyújtott szabadalmak igazolják azoknak a világuralmi szándékoknak és törekvéseknek az évek, sőt évtizedek óta tartó létezését, amelyek egy világjárványban és az ürügyén végrehajtott tömeges oltatásban kedvező alkalmat látnak arra, hogy...

 • általános félelmet, világméretű tömeghisztériát keltsenek;

 • veszélyhelyzetet vezessenek be, korlátozva vagy felfüggesztve a demokratikus szabadságjogokat;

 • állandósított oltási kampányt hirdessenek;

 • megteremtsék saját gazdasági és politikai erejük, hatalmuk, befolyásuk hatványozott növelésének, valamint versenytársaik gyors gyengítésének, kivéreztetésének lehetőségét;

 • megteremtsék az emberek digitális megfigyelésének, központosított felügyeletének, befolyásolásának, szabályozásának technikai lehetőségét;

 • megteremtsék egy új világrend kiépítésének technikai feltételeit;

 • létrehozzák saját világuralmuk szigorúan anyag- és haszonelvű, „istentelen” korszakát.

12. EGÉSZ MOSTANI „VILÁGJÁRVÁNYUNK” VILÁGMÉRETŰ ÉRTÉKREND-VÁLSÁGUNKNAK A TERMÉKE.

12.1. Az emberiség hatalmas civilizációs (technikai, technológiai) vívmányai elősegítették az anyagelvű világszemlélet térnyerését. E felfogás szerint...

 • a természetfelettit és a természetest felválthatja a mesterséges;

 • a Teremtő és a természet teremtő munkáját helyettesíthetik az új tudományok;

 • az ember mint biológiai lény a tudomány segítségével kiismerhető és a maga teljességében célirányosan javítható, tökéletesíthető;

 • az emberi értelem mesterséges intelligenciával pótolható;

 • mesterséges úton az embernek nemcsak a fizikai, hanem a szellemi és lelki képességei is helyettesíthetők, sőt meghaladhatók (ld. „emberszabású” robotok);

 • mesterséges úton új világ (világrend) teremthető: újfajta elemekkel és törvényszerűségekkel; új típusú emberekkel és emberi kapcsolatokkal; újfajta közösségekkel és közösségi kötődésekkel; új értékrendekkel, magatartási és viselkedési normákkal.

12.2. Az új civilizációs vívmányok együttműködésre késztetik mindazokat a szellemi, gazdasági és politikai hatalmi tényezőket, amelyek az emberi egyedek természetes kötődéseinek (gyökereinek, kapcsolatainak) és természetes önazonosságának gyengítésében, roncsolásában érdekeltek.

12.3. Az „ÉN-ző” (individualista, neo-) liberalizmus minden olyan szabadságjogot szorgalmaz, amely rombolja a hagyományos (családi, nemzeti, vallási) közösségi kötődéseket, normákat, önazonosságokat, és semmi olyat nem támogat, amely erősíthetné ezeket.

12.4. A régi-új (neo-) kommunizmus minden olyan egyenlőségi eszmét és jogkorlátozást támogat, amely az állampolgárok egzisztenciális kiszolgáltatottságának, vagyoni és állami függőségének növekedésével jár, ezzel együtt pedig az emberi egyedek (egyéniségek) elszigetelődésével és eltömegesedésével.

12.5. Minden anyag- és haszonelvű politikai, gazdasági és médiahatalomnak, valamint minden anyag- és haszonelvű tudománynak és tudásközpontnak (információs hatalomnak) érdekében áll, hogy – az emberi létfeltételekre kialakított és bevált tömeggyártás után – magának az embernek a tömeges „gyártására” is kísérletet tegyen. Ennek során hasonló kiváltságokra (kimagasló jövedelemre, különleges befolyásra, hatalomra) törekszik, mint egykor az ipar, a mezőgazdaság, a kultúra és a tájékoztatás eltömegesítői.

12.6. A fogyasztói társadalmak testileg, lelkileg és szellemileg elkényelmesített egyedei jó alanyok a kiváltságosok tömegesítési törekvéseihez. Könnyen megvezethetők és megfélemlíthetők, igazodásra, engedelmességre ösztönözhetők vagy kényszeríthetők.

12.7. A természetes és természetfeletti kötődések meggyengítésével, szétroncsolásával az olyan természetes, bensőséges igazodási pontokat (iránytűket), mint a család, nemzet, erkölcs, lelkiismeret – felváltják a kiváltságosak által szorgalmazott vagy megkövetelt külsődleges, mesterkélt (természetellenes, hamis) igazodási pontok.

12.8. A természetes és bensőséges igazodási pontok követése megakadályozza az emberi egyedeket abban, hogy olyan értelmetlen vagy erkölcstelen cselekedetre szánják el magukat, amely a józan paraszti ésszel vagy a lelkiismeretükkel összeegyeztethetetlen.

12.9. A külső (kívülről szorgalmazott vagy megkövetelt), hamis igazodási pontok követése elkerülhetetlenül vezet el a hagyományos (közösségi) értékrend és a hagyományos (demokratikus) működési rend teljes felszámolásához, azaz: önkényuralomhoz. Így volt ez a fasizmus, a nácizmus és a kommunizmus idején is. Az értékrendek felborulása, az erkölcstelenség és felelőtlenség elszabadulása vezet el olyan általános szellemi és érzelmi „őrülethez” (zűrzavarhoz), amely aztán kitermeli magából az önkényuralmat.

12.10. Ha zokszó nélkül elfogadjuk, hogy...

 • természetes járványnak adják el a mesterségest;

 • oltásnak adják el a génterápiás biofegyvert;

 • biztonságosnak és hatékonynak állítsák be a többszörösen kudarcot vallott készítményt;

 • alkalmatlan tesztekkel nyilvánítsanak bárkit is fertőzőnek;

 • a fertőzöttnek nyilvánítottakat szakmailag indokolatlan eljárásrenddel tegyék súlyos beteggé vagy halottá;

 • kovidhalottnak számoljanak el más betegségben elhunytakat;

 • az ily módon fertőzöttnek és halottnak nyilvánítottak, megbetegítettek és megöltek számával indokolják a veszélyhelyzet kihirdetését, az önkényuralmi intézkedések bevezetését;

 • olyan tudósokra hivatkozzanak, akiket a gyógyszeripar szó szerint lefizet;

 • olyan gyógyszeripar kísérleti termékeit fogadják el látatlanban biztonságosnak, amely ma már bizonyítottan leginkább haszonszerzésre, a betegségek és a betegek számának szaporítására törekszik;

szóval, ha mindezt zokszó nélkül elfogadjuk, akkor MAGUNK ÁSSUK MEG SAJÁT SÍRUNKAT: HOZUNK LÉTRE EGY MINDEN EDDIGINÉL ZSARNOKIBB ÖNKÉNYURALMAT, amely az összes káprázatos civilizációs vívmányt be fogja vetni az emberi egyedek neki kedves megrendszabályozására, „tömeggyártására”.


(U. i.: E cikk minden egyes állítása tényeken és hiteles forrásokon alapszik. Ha Tisztelt Olvasóink óhajtják, elkészítjük a hivatkozásokat.)
/Forrás: https://www.szilajcsiko.hu/single-post/k-o-v-i-d-t-i-s-z-t-%C3%A1-z-%C3%B3 -2021.12.31./
*B.Kiss-Tóth László