B.Kiss-Tóth László:
Trumpra óriási tömeg volt kíváncsi Houstonban
 
A szélsőballiberális-marxista sajtóorgánumok azt állítják, hogy Trump-rallys történelmi körútjára az emberek már nem annyira kíváncsiak, mint régebben, egy-egy rendezvényre több ezer jegyet nem sikerül eladniuk, a jegyek árai 100 USD és több ezer USD között vannak, ezért több helyen üres széksorok várják a volt elnököt.
Ezt az állításukat vagy fotók nélkül tálalták az olvasóknak vagy olyan fotókkal próbálták bizonyítani, amiket jóval a rendezvény megkezdése előtt készítettek.
 
image.png
 
 
           (Donald J. Trump és Bill O'Reilly)
 
Az alábbi kép dec. 18-án szombaton délután a texasi Houstonban (a 19 ezer embert befogadó Tokyo Center stadionban, dugig telt házban) megrendezésre került Trump-nagygyűlésen készült, ahol nem csak a lelátók állóhelyei, de még a pálya területe is emberek volt tele, a jegyerárak pedig nem 100 USD és több ezer USD között, hanem 100 USD és 300 USD között voltak.
Annak ellenére, hogy a viharos időjárás miatt a 2020-as elnökválasztáskor a csalárd demokratákkal megpuccsolt Trump volt elnök Bill O'Reilly (író, újságíró, műsorvezető, a Fox News kommentátora) kíséretében a stadionba több, mint másfél órás késéssel érkezett meg, a tömeg kivárta és kitörő éljenzéssel fogadta.
  
Vajon, hasonló helyzetben Bidenre mekkora tömeg lett volna kíváncsi?
 
image.png
 
 
Jim Hoft / GWP 2021.12.18. nyomán: *B.Kiss-Tóth László