aaron siri:

Az FDA arra kéri a bírót, hogy halasszák tovább a Pfizer jab adatainak közzétételét legalább 2096-ig

unnamed.png  A kormány milliárdokat adott a Pfizernek, rábeszélte az amerikaiakat, hogy vegyék a termékét, ugyanakkor megtiltotta az amerikaiaknak, hogy az ebből eredő károkért pereljenek, és még azt sem hajlandó megengedni, hogy az amerikaiak lássák az engedély alapjául szolgáló adatokat.

(Injecting Freedom ) – Egy korábbi blogbejegyzés kifejtette, hogy az FDA arra  kért  egy szövetségi bírót, hogy várja meg a nyilvánosságot 2076-ig, hogy nyilvánosságra hozzák az összes adatot és információt, amelyre a Pfizer COVID-19 vakcinájának engedélyezéséhez támaszkodott. Szó szerint 55 éves késés. Cégem a PHMPT nevében azt kérte, hogy ezt az információt 108 napon belül hozzák nyilvánosságra – ugyanannyi időbe telt, amíg az FDA felülvizsgálta és engedélyezte a Pfizer vakcinát.

Legalább 20 010 nap (54 év és 10 hónap). Ennyi ideig javasolja az FDA, hogy havi 500 oldal arányban elkészítse a COVID-19 Pfizer vakcina aktájában található dokumentumoknak csak egy részét, amelyet a PHMPT az információszabadságról szóló törvény (a „ FOIA Request”) és 21 CFR § 601.51(e).

De amikor ugyanezen dokumentumok áttekintésére került sor a termék licenceléséhez, hogy a Pfizer szabadon értékesíthesse a nyilvánosság számára, az FDA-nak mindössze 108 nap kellett  . Az FDA anyaosztályának még kevesebb időbe telt, hogy teljes mentességet biztosítson a Pfizernek a termék okozta sérülésekért való felelősséggel szemben, és az elnök tollvonására is szükség volt ahhoz, hogy a terméket a szövetségi alkalmazottak, a magánszektor és a katonai személyzet számára kötelezővé tegye.

A szövetségi kormány, amely emberek millióinak felelősségmentes oltóanyag beadását írja elő, teljes kormányzati átláthatóságot követel meg – nem pedig az információk kormány általi eltitkolását. A PHMPT független tudósokból áll, akik nemzetünk néhány kiemelkedő intézményében dolgoznak, és csak azokat az adatokat keresik, amelyeket az FDA már felülvizsgált a Pfizer vakcinával kapcsolatban, hogy biztosítsa a szükséges szakértői értékelést.

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/opinion/fda-asks-judge-to-further-delay-releasing-pfizer-jab-data-until-at-least-2096/ 2021.12.13./A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László