B.Kiss-Tóth László:
A pennsylvaniai demokraták félnek az audit-tól?
 
Pennsylvania államban is elkezdődne a 2020. évi csalárd elnökválasztás törvényszéki ellenőrzése. Az állam szenátusának republikánusai ennek végrehajtására kb. 2 héttel ezelőtt a republikánus vezetőjű Envoy Sage LLC választási könyvvizsgáló céget ki is jelölték, azonban a demokraták minden eszközzel megpróbálják az auditot lehetetlenné tenni. Talán, félnek, hogy az igazság kiderül?
 
unnamed.png Josh Shapiro, Pennsylvania velejéig korrupt főügyésze megpróbálja besározni és megakasztani az ellenőrzést. Már a választás előtt Bident hozta ki győztesnek, a választással kapcsolatos panaszok ezreit meg (még az eskü alatt tett vallomásokat is!) figyelmen kívül hagyta. Most meg perrel fenyegetőzik, azt állítva, hogy amennyiben a törvényszéki(!) ellenőrzést elvégzik, 9 millió választó adataihoz fér hozzá a cég.
 
Ezen az alapon megkérdőjelezhető, hogy a választási gépeket üzemeltető Dominion talán nem kapott hozzáférést a 9 millió pennsylvaniai választó adataihoz? Pedig őket még térfigyelő kamerák és a választást felügyelő ellenőrzők sem ellenőrizték. 
 
TGP / Joe Hoft 2021.12.12. nyomán: *B.Kiss-Tóth László