Szégyelljék magukat a  kormány 'jólfizetett' jogi csicskásai

 

Dr. Varga-Damm Andrea                                                                (független országgyűlési képviselő) nyílt levele 
image.png dr. Juhász Miklós alkotmánybírónak
 

EGYSZERŰBB LENNE AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ÉPÜLETÉRE KIHELYEZNI EGY PECSÉTET, ÉS RÁÍRNI, HOGY A KORMÁNY HITELESÍTŐJE.

Bizonyára emlékszik rá hogy az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságábanigen rövid ideig tartott az Ön meghallgatása 2020-ban, mert az ellenzékiképviselők nem intéztek Önhöz egyetlen kérdést sem.

Azért nem, mertamilyen rombolást végzett a Gazdasági Versenyhivatal élén 10 év alatt,az előre vetítette, hogy miért lesz alkotmánybíró, és hogy az Önszemélyét nem lehet komolyan venni.

A Gazdasági Versenyhivatal küldetése két évtizeden át rendkívüli módon segítette a gazdasági életben amonopolhelyzetben lévők túlhatalmának korlátozását, az egyszerűfogyasztó számára véderőt teremtetta monopóliummal rendelkező vállalatokkal szemben. korábban lehetett arra számítani, hogy aGazdasági Versenyhivatal valóban a küldetését teljesíti,az Ön vezetése alatt elvesztette. 
Ön teljes mértékben a kormány kiszolgálójává tetteezt a fontos, jogállami intézményt, és a politika által kijelöltügyekben lehetett csak vizsgálódni, és vagy szankciót alkalmazni, vagy félrenézni.
Úgy látjuk, s erre lehetett számítani, hogy Ön alkotmánybíróként sem a közösséget, hanem az egyéni ambícióit szolgálja ki.
Ez a döntés, amit hoztak, kifejezetten támadja a jogállamiságot, álszent, valótlan indoklást tartalmaz,teljes mértékben elrugaszkodik a valóságtól, sőt, kifejezetten sérti az Alaptörvényt.
Még azt sem voltak képesek döntésükben figyelembe venni, hogy azok a vakcinák, amelyek kötelező felvételére kötelezik
az intézmények a dolgozóikat, mindössze a18 / 1998. (VI.3.) népjóléti miniszteri rendelet 2021. május 4-énhatályba lépett rendelkezései szerint önkéntesen felvehető oltások, azaz semmilyen okból ezzel ellentétes jogszabály 
nem születhet.
Álszent módon azt közlik, hogy az egészségügyi ellátórendszer betegellátási biztonságát szolgálja ez a rendelkezés.
Miközben hivatalos tudomásuk van arról, hogy a kórházban lévő betegek 40 százaléka oltott, sokan közülükmár a harmadik oltáson is túl vannak.
Azzal is tisztában vannak, hogy az összes vakcina szakmai leírásában az szerepel, hogy megelőzi a koronavírus fertőzést,
azaz az oltóorvosokat a gyártók becsapták, hiszen rendre tömegesen fertőződnek meg és betegszenek meg oltott emberek.
Önök ilyen körülmények között inkább elveszítik egészségügyi dolgozók sokaságát, úgy, hogy egyáltalán nem szolgálja
mindez a beteg biztonságot, mert az oltott egészségügyi dolgozó is nyugodtan lehet fertőzött és fertőző is.
Elképesztő, hogy még azt a tényt sem voltak képesek figyelembe venni, hogy nem vállal sem a gyártó, sem az állam felelősségeta vakcinák hatásosságáért, sőt, a polgárnak magának kell kérnie az oltást, és felelősségvállaló nyilatkozatot kell aláírni azért,hogy beoltsák.

A kormányrendeletben pedig nem szerepel az, hogy mivel kötelezik adolgozókat az oltás felvételére, így nem kell aláírniuk a
felelősségvállaló nyilatkozatot, hanem úgy kell tekinteni, hogy az állam kérte az oltást. Miután pedig ez nem szerepel
a kormányrendeletben,

Önök nem állapíthatták volna meg azt, hogy nem alaptörvény ellenes ez a kormányrendelet, hiszen az oltottnak kell vállalnia
a felelőssége azért, amit ő nem akar, de kényszerítik rá.
Önök bűncselekmények elkövetéséhez asszisztálnak.
Hiszen a kényszerítés bűncselekmény.

Sokan kértek engem is, hogy nyújtsak be alkotmányjogi panaszt.
Nem nyújtok be, mert Önök semmi mást nem csinálnak az egész koronavírus járvány alatt is,mint hitelesítő pecsétet adnak a kormánynak alapvetőemberi jogi jogsértések sorozatában.
Ön ne tekintse magát valódi alkotmánybírónak.
Ön csak formálisan alkotmánybíró.
Valójában az egyéni ambícióit kielégítő foglalkozást tölt be, haszontalan a magyar emberek számára,a kormány megrendelésére végzi a munkáját.
Ne várjon senkitől tekintély tiszteletet, mert nem méltó rá.

SZÉGYELLJÉK MAGUKAT!

Dr. Varga-Damm Andrea

/Forrás: https://www.facebook.com/drdamm 2021.12.04./*B.Kiss-Tóth László