Még mindig szabadlábon Amerika Mengeléje?!
Ben Wetmore:
Fauci kínzó és halálos AIDS-tesztjének elhunyt árváinak elfeledett emlékműve New York államban található
 
Augusztusban a Gateway Pundit munkatársa, Cassandra Fairbanks megtörte a történetet arról, hogy Dr. Fauci az adófizetők pénzét használta fel beaglek kínzására barbár állatkísérletek során. Dr. Fauci egy tunéziai tanulmányt finanszírozott, amelyben a beagle kutyákat élve megették a parazitákkal fertőzött legyek.
 
f1.png
 
Dr. Fauci több mint 16 millió dollárt költött az adófizetők pénzéből 2018-ban majmokon végzett zavaró „mérgező agyinjekciós” kísérletekre.

Dr. Fauci a közelmúltban rajtakapták, hogy egy vuhani (kínai) laboratóriumban finanszírozza a haszonszerzési kutatásokat , akiket a koronavírus előállításáért és kiszivárgásáért hibáztatnak.Fauci többször is eskü alatt hazudott a labor finanszírozásával kapcsolatban.

De Dr. Fauci baljós munkája nem ér véget.
Faucinak hosszú története van a tömeges halálozásnak, a barbárságnak és a hazugságnak.
 
 
f2.png
 
 
2004-ben Dr. Fauci NIH-ját is rajtakapták egy New York-i kórházban AIDS-árvákon végzett kísérletek finanszírozásával. A Gateway Pundit októberben számolt be erről a sötét Fauci fejezetről.A Fauci NIH több száz New York-i árvával végzett kísérleteket hagyott jóvá . A kormányhivatalok és a gyógyszergyárak felhasználták az árvákat halálos AIDS-gyógyszerkísérletekben.

2005-ben New York városa felbérelte a VERA Intézetet, hogy készítsen végső jelentést a gyógyszerkísérletekről. A VERA nem kapott hozzáférést a vizsgálatokban részt vevő gyermekek orvosi feljegyzéseihez. Jelentésüket 2008-ban tették közzé.

Beszámoltak arról, hogy huszonöt gyermek halt meg a kábítószer-tanulmányok során, további ötvenöt gyermek halt meg a vizsgálatok után (nevelőknél), és Tim Ross, a VERA Gyermekjóléti Programjának igazgatója szerint (2009-ben) , a kábítószer-vizsgálatokban használt fennmaradó 417 gyermek 29%-a meghalt (az összesen 532 gyermek közül, akikről elismerték, hogy használták
Nem fizettek és kártérítést nem fizettek ki a vizsgálatokban részt vevő gyermekek egyikének vagy családtagjainak sem.

Később egy kórházi nővér beszélt az újságíróknak a vizsgálatról. Beszámolt arról, hogy a gyerekek azonnal megbetegednek, kitörnek vagy hánynak a vizsgálat során.
Árvák voltak a New York-i Incarnation Children's Centerben.
 
f3.png  Videó: https://youtu.be/cyJLYPh9pxY
 
Kedden a The Gateway Pundit beszámolt arról, hogy Dr. Fauci megkínzott és orvosilag meggyilkolt legalább 85 árva kisebbségi gyermeket New Yorkban, akik sebezhetőek voltak, nem tudtak beleegyezni, és akiket nem hagytak ki.

Ann Rosen  a  LifeSiteNews-nál  jó összefoglalót írt Fauci gyermekek elleni bűncselekményeiről a hónap elején.

Ezeket a gyerekeket tömegsírokba temették el a  Gate of Heaven temetőben  a Westchester megyei Hawthorne-ban, New York államban, és egyébként elfelejtették.

Robert F. Kennedy Jr. azt mondja, hogy Anthony Fauci az amerikai Joseph Mengele azért, amit az 1980-as években tett szegény árva kisebbségi gyerekekkel.

Ezek a szélsőséges állítások Robert F. Kennedy, Jr. új könyvének tárgyát képezik  , „Az igazi Anthony Fauci ” címmel. A 7. fejezetben a Kennedy-örökös bemutatja „A NIAID barbár és illegális kísérleteit gyerekeken”.

Kennedy Faucit Amerika „hazai Mengelének” nevezi.

Alább egy részlet Kennedy robbanékony könyvéből, amely leírja Fauci gyermekeken végzett orvosi kísérleteit:

 

Robert Kenedy az elmúlt hónapban interjút adott James Corbett újságírónak, ahol kifejtett néhány kulcsfontosságú érvet a könyvből,  és konkrétan elmagyarázta a Fauci által árva gyerekeken végzett illegális tesztek tényeit:

Fauci durva kemoterápiás szereket tesztelt árva gyerekeken, hogy meghatározza azok alkalmazását az AIDS kezelésére az 1980-as években.Fauci 7 államban szerezte meg a nevelőotthonok irányításátA gyerekeket halálra kínozták.
A gyerekektől megtagadták a gyámokat és mindenféle jogi védelmezőtAzok a gyerekek, akik nem voltak hajlandók bevenni Fauci gyógyszereit, etetőcsöveket szereltek fel, így a gyógyszergyárak még akkor is beadhatták a gyógyszereket, amikor a gyerekek visszavágtak.A legtöbb gyereknek nem volt HIV/AIDS-e,  csak tengerimalacként használták őket, hogy megnézzék, túlélik-e a kemény drogkúrát.A kísérletek során legalább  85 gyerek halt meg

A temető, ahol ezeket a gyerekeket egy gödörbe dobták, és tele van több száz koporsóval, amelyek néha több gyerekkel is megtöltötték, egy asztrofüves gödör alatt van eltemetve New Yorkban. Ezek Fauci bűneinek áldozatai -mondja Kennedy.
A Gateway Punditnak sikerült megtalálnia ezt az emlékművet azoknak az árva gyerekeknek, akiket Dr. Fauci és az NIH New York államban megölt.
 
unnamed.png
 
 
 
Az árvákat nem felejtik el. Az emlékműnél játékok és virágok maradtak.
Az emlékfalon az árvák nevei szerepelnek.
Milyen szomorú fejezet Amerikának.
Milyen groteszk, hogy a mi kormányunkban dolgoztak a mögötte álló emberek.
Milyen félelmetes, hogy az orvos, aki ezt jóváhagyta, még mindig a felelős az NIH-nál.

 
 
f5.png
 
Milyen szomorú fejezete Amerikának.
Milyen groteszk, hogy a mi kormányunkban dolgoztak a mögötte álló emberek.
Milyen félelmetes, hogy az orvos, aki ezt jóváhagyta, még mindig a felelős az NIH-nál.
/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/ 2021/12/01/  A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László