Mike Adams:

Tíz OMICRON „változat” jóslat 2022-re és azután… egy globalista tekintélyelvű játékkönyv meztelenre vetkőzve

 
image.png
 
 

Az omikron „variáns” médiahisztéria színtiszta fikció. Ez nem más, mint egy 1984-es stílusú orwelli pszichológiai terrorcselekmény, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a világ lakosságát rabszolgaságban és engedelmességben tartsa, miközben a terrorista kormányok végrehajtják globális elnéptelenítési / népirtó programjaikat.

Ennek a narratívának az a gonosz zsenialitása, hogy semmiféle bizonyítékot nem igényel . Mivel valójában senki sem láthat egy „változatot” – és mivel a világon sehol nem léteznek izolált omikron vírusminták a laboratóriumi vizsgálatok megerősítésére –, egy összehangolt tömegmédiás hisztériakampány egyszerűen az omikron illúziójával ülteti be az emberi tudatot, rendkívüli félelemmel kísérve.

A mai napig Amerikában még senkit sem diagnosztizáltak a változattal, és senki sem halt bele sehol a bolygón. A tömegmédia-terrorizmusnak köszönhetően azonban fél Amerika most valami olyasmi miatt izgul, ami valószínűleg egyáltalán nem létezik. Az „Omicron” szinte bizonyosan összehangolt gyártás.

A médiának azonban a semmiből sikerült beprogramoznia a lakosságot, hogy elveszítsék az eszüket a „mutációk” szó említésére. Bár a genetikai anyag véletlenszerű mutációi szó szerint naponta milliószor fordulnak elő minden ember testében, a hiperventilláló média szerint hirtelen a „mutációk” az elképzelhető legfélelmetesebbek. (Ezért nevezem az omicront „ijesztőnek”, nem változatnak.)

Az elmúlt két évben a globalisták megerősítették, hogy a FÉLELEM, nem pedig a „tudomány” az emberiség feletti ellenőrzésük végső mechanizmusa.

Emlékszel, amikor 2020-ban mindannyiunknak azt mondták, hogy ha az ország mindössze 60-70%-a vállalja, hogy két oltást készít, akkor minden visszaáll a normális kerékvágásba, és a covid véget ér? Kezdettől fogva kiszámított hazugság volt az egész .

A hazugság szabadságot ígért, ha az emberek csak betartják, de amit hozott, az a zsarnokság és a félelem… valamint a soha véget nem érő engedelmesség a kormány által kikényszerített oltóanyag-megfelelőségnek.

Amit 2020 és 2021 most kimerítően bebizonyított a globalisták előtt, az az, hogy a félelem a végső fegyverük az emberiség ellen. Az összehangolt félelem használatával a világ lakosságának körülbelül a felét meg tudják győzni arról, hogy halálos tüskeprotein-génterápiás injekciót kapjanak, amely idővel megöli őket. Kényelmes módon az összes haláleset másra – például a rákra – okolható, így elkerülhető, hogy a hibáztatás a vakcinákra összpontosuljon.

Egyébként miért nőtt már 29-szeresére a halva született babák száma? Ahogy Steve Kirsch írja a Substack.com oldalon :

29-szeresére nőtt a halva született csecsemők aránya Waterloo államban (Ontario állam), ami az oltási program elindítása után kezdődött. A halva született babák összes anyját beoltották…

Igen, ez nagy dolog. De senki sem hallgat. A szívbetegség 1000-szeresére nőhet az oltás után, és ez nem számít. Senki sem hallgat.

Amint azt a pszichológusok nagyon jól tudják, ha a félelem érzékszervi túlterheltséggel párosul (pl. túl sok hír, túl sok hang, egymásnak ellentmondó jelentések stb.), az emberek természetesen alapból bármit, ami a tekintélyhez hasonlít . Racionális elméjük teljesen le van zárva, és nem tudnak többé kritikai gondolkodást folytatni. Amint kellőképpen beletörődik a könyörtelen félelembe, a világ kormányai oltóközpontokba terelgetik őket engedelmes népességcsökkentési oltásaikért. A stanfordi börtönkísérletből kiszakított oldallal az engedelmes vacsot átvevőket is társadalmi „börtönőrökké”/végrehajtókká változtatják, akik megkövetelik, hogy mindenki másnak is ugyanazt a főzetet fecskendezzen be… vagy mást.

Ez az oka annak, hogy oly sok dühöngő ember őrült őrültté változott, akik megpróbálják halállövéseiket rákényszeríteni mindenkire, aki körülveszi őket. (És csak lehet, hogy a vakcina prionjai az ő agyukat is megeszik, agresszív személyiségváltozásokat okozva...)

Tíz jóslat arra vonatkozóan, hogy a terrorista kormányok miként fogják kihasználni az ómikron hisztériát az emberiség elleni gyilkos népirtás felgyorsítására

Az elmúlt hónapokban nyilvánosan megjósoltam egy új, ijesztőbb biofegyver-elbeszélés megjelenését. Könnyen megjósolható volt az összehangolt tömegtájékoztatási örvénylés, és a független médiában sokan pontosan ezt jósolják.

De mit fognak tenni ezután? Ez is nagyon könnyen belátható, mivel mindez ugyanabból a játékkönyvből származik, mint a Covid. Az Omicron-hisztériát agresszíven tolják és minden elképzelhető módon felhasználják a tömegek feletti totalitárius irányítás elérése érdekében, akiket aztán felsorakoznak és haláltáborokba viszik, hogy hatékonyan megsemmisítsék őket.

Íme tíz előrejelzésem az Omicronra és 2022-re:

1. jóslat: Az Omicron-változat hisztériáját arra fogják használni, hogy mindenki oltási útlevelét nullára állítsák vissza, és az embereket egy teljesen új oltási körre kényszerítik erre az új változatra. Azok, akik elég hülyék ahhoz, hogy elfogadják az omicron variáns vakcinákat, beiratkoznak a tüskefehérje biofegyver-injekciók soha véget nem érő sorozatára, amely végül megöli őket.

2. jóslat: Az Omicron-hisztériát kihasználják az agresszív oltási megbízások igazolására , megkövetelve, hogy ez az „új vészhelyzet” felülírjon minden emberi jogot, az orvosi szabadságot és a test autonómiáját.

3. jóslat: Bár az omikron változatot eddig csak teljesen beoltott embereknél találták meg, a hazug vállalati média a beoltatlanokat fogja okolni annak eredetéért .

4. jóslat: Az omicron változatot fedősztoriként fogja használni a vállalati média, hogy megpróbálja elmagyarázni a covid vakcinák által okozott antitestfüggő fokozódás (ADE) összes halálesetét . Még akkor is, ha a beoltott emberek nagy számban halnak meg, a média a beoltatlanokat hibáztatja (lásd a 3. pontot fent), és követeli, hogy az oltatlan embereket teljesen zárják be, és megtagadják a társadalomhoz való hozzáférést.

5. jóslat: Az Omicron-hisztériát arra fogják használni, hogy megkíséreljék kriminalizálni az oltások , megbízások, kormányzati „hatóságok” vagy a funkciószerzési kutatás mögött megbúvó bűnözők, például Anthony Fauci elleni különvéleményt . Minden ilyen ellentétes beszédet „társadalmi veszélynek” minősítenek, és azokat, akik ilyen beszédet mondanak, azzal vádolják majd, hogy embereket öltek.

6. jóslat: A sajtóterrorista média által szorgalmazott tömeges hisztéria igazolni fogja, hogy a kormányzók több zárolást rendeljenek el , ami több ellátási lánc meghibásodásához, termékhiányhoz és árinflációhoz vezet.

7. jóslat: Ha a média kellő hevességgel el tudja nyomni az ómikron hisztériát, akkor vagy a 2022-es félidős választások törlésére, vagy az egyetemes levélszavazás megkövetelésére használják fel , hivatkozva arra, hogy „szélsőséges veszélyekkel” jár, ha bárki nyilvánosan kimegy.

8. jóslat: Minden gazdasági kudarcért, amelyet az inkompetens, bűnöző Biden-rezsim okoz, az omicront fogjuk hibáztatni . Ez a képzeletbeli „változat” azonnal az égig magas energiaárak, az ellátási hiányok és az üres élelmiszerboltok polcai bűnbakává válik. A média mindent az omicronra fog hibáztatni, aztán az omicront az oltatlanokra.

9. jóslat: Valamikor vagy az omikron variánst, vagy a következőt, amely elszabadult, arra fogják használni, hogy igazolják a háztól-házig kötelező oltásokat Amerikában , valamint az ellenállók orvosi elrablását, és COVID-koncentrációs táborokba vitelét. a hatékony irtás érdekében. (Ez a gyakorlat Ausztráliában már elkezdődött, ahol a katonaság elrabolja az őslakosokat és fegyverrel viszik táborokba.)

10. jóslat: Nem az Omicron lesz az utolsó változat, amelyet tömeghisztéria és több milliárd dolláros állami kifizetés kiváltására használnak a Big Pharma számára. Ez a csalás minden évben megismétlődik, mindaddig, amíg az emberek félnek és együtt élnek vele.

A teljes részleteket a rövid podcast frissítésemben itt találja: 

Brighteon.com/049472b3-a836-4aeb-8e81-152d5c2146d8

További podcastokat, interjúkat és különjelentéseket a következő címen találhat: 

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

/Forrás: https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html /*B.Kiss-Tóth László