Kairos bejegyzése:
1. Nagy léptekkel jön a kötelező Covid-oltás!
image.png
 
 
A Mesterseges Intelligenciát (MI) -többezer kép segítségével- tanítják felismerni a tömegből a militánsokat es ezek vezéreit. A Lisszaboni EU-szerződés megengedi ezek célzott kilövését. Ebben a témában a szerződés jóváhagyási procedurájának ideje alatt Prof. Dr. Schachtelmayer a Nürnbergi Egyetemről előadásokat tartott országszerte, melyek szerint a szerződés lehetővé teszi a diktatúra bevezetését az EU-ban.

Az alábbi levél Németországból jött ma. 2021. Enyészet hava 26.

Kedves Dr. Sebestyén!

Ausztriában már februárra bejelentették a kötelező oltást. Németországban is előkészítik a terepet a kötelező védőoltásokhoz. A politikusok ezt úgy teszik, hogy az elején óvatos kijelentésekkel haladnak előre, majd egymást erősítik, amíg a végén lelkiismeret-furdalás nélkül meg nem törik a tabut. Ezután kötelező lesz a Corona-oltás. Azoknak, akik nem tudják bizonyítani, hogy orvosi okok miatt ellenzik az oltást, be kell majd oltatniuk magukat, vagy el kell fogadniuk az állami kormányok részéről a masszív korlátozásokat.

Winfried Kretschmann (Zöldek, Baden-Württemberg), Markus Söder (CSU, Bajorország), Daniel Günther (CDU, Schleswig-Holstein), Volker Bouffier (CDU, Hessen), Andreas Bovenschulte (SPD, Bréma polgármestere), Malu Dreyer (SPD, Rajna-vidék-Pfalz) és Reiner Haseloff (CDU, Szász-Anhalt) tartományi miniszterelnökök már kiálltak a kötelező védőoltás mellett, vagy nem akarják azt kizárni. Olyan egészségügyi politikusok támogatják őket, mint Karl Lauterbach (SPD).

Nem szabad elfelejteni, hogy mindezek az emberek korábban kizárták a kötelező védőoltást. De amikor az egyik átszakítja a gátat, a többiek is előbújnak a fából. Ezután fontos szabadságjogokat és a testi épséghez való jogot dobnak a tengerbe.


Forrás: Az AfD On-Line újságjának főszerkesztőjétől
 
/Forrás: https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/1 2021.11.26./*B.Kiss-Tóth László