Ann Tomoko Rosen:
Fauci gyerekeken, csecsemőkön végzett kegyetlen kísérletei és a kísérletek következtében elhunytak tömegsírjai
image.png
 
 
 
A Dr. Anthony Fauciról szóló közelmúltbeli kinyilatkoztatások új megvilágításba helyezték a BBC 2004-es „Guinea Pig Kids” című dokumentumfilmjét. A film bemutatja a Fauci által jóváhagyott és az amerikai adófizetők által finanszírozott kegyetlen kísérleteket szegény kisebbségi gyerekeken, Fauci AIDS elleni gyógymód kutatásának részeként.

A közelmúltban  zajló #BeagleGate-  botrány véghezvitte azt, amit egy globális COVID-járvány, egy „funkció-nyereségű” kutatási botrány, a világméretű vakcina-mandátumok és az amerikai adódollárosok elpazarló karrierje nem tudott: megállítani a világot és megkérdőjelezik az integritást a Dr. Anthony Fauci-nak .

Az elmúlt hetekben a mainstream és a közösségi médiát felrobbantották az olyan kegyetlen állatkísérletek beszámolói,   amelyeket a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) amerikai adódollárokból finanszírozott.
A NIAID, a National Institutes of Health egyik részlege Fauci irányítása alatt működik.
Vírusos közösségimédia-bejegyzések  írták le, hogy miután kiéheztették őket, és eltávolították a hangszálaikat, hogy ne tudjanak üvölteni vagy ugatni, a beag-ek feje ketrecbe szorult éhes homoki bolhákkal, amelyek élve megették gazdáikat.
Más kölykökbe kullancsok által terjesztett baktériumok laboratóriumi „mutáns” változatait fecskendezték be, majd több száz kullancsnak voltak kitéve, amelyek aztán akár egy hétig szívták a vérüket. Nyolc héten keresztül hetente kétszer vették a vérüket, majd feláldozták őket.
Egy  másik kísérletben a beagle-eket szívféreg lárvákkal fecskendezték be, majd később elaltatták őket, hogy a lárvákat más kísérletekben is felhasználhassák.
A White Coat Waste Project (WCW)  vizsgálata, amely megtörte ezeket a történeteket, közfelháborodást váltott ki, és kétpárti erőfeszítést váltott ki, hogy Faucit felelősségre vonják a szükségtelen és visszaélésszerű kísérletekért, amelyeket több millió adófizetői dollár felhasználásával írt alá.
A WCW-n a mainstream média slágerek bizonyítékai annak, hogy a #BeagleGate milyen hatást gyakorolt a közvéleményre.

„Az irónia az, hogy ezek a kis kölykök nem okozzák annyira a felháborodást” – mondta  Vera Sharav , emberi jogi aktivista és az Alliance for Human Research Protection  (AHRP) alapítója  .
Nem arról van szó, hogy Sharav nem törődik a kölykökkel. Csalódott azonban, hogy nem tudta kiváltani ugyanazt a közfelháborodást, amikor élethosszig tartó küldetéséről van szó, hogy véget vessen a gyerekeken végzett kegyetlen orvosi kísérleteknek.

„Az állatoknak erős szószólói vannak, mint például a  People for the Ethical Treatment of Animals , akik azért küzdenek, hogy megvédjék őket az ilyen jellegű visszaélésektől” – mondta Sharav. „De ezek a gyerekek eldobhatóak. Ez egy paresztia.”

A holokauszt túlélőjeként Sharav első kézből volt tanúja annak, hogy egy korrupt rendszer hogyan képes szisztematikusan eltörölni az erkölcsi normákat és az emberi empátiát a közegészségügy nevében.

Évtizedek óta dolgozik azon, hogy véget vessen az etikátlan és visszaélésszerű orvosi gyakorlatoknak, beleértve azokat is, amelyeket a kormányhivatalok és a Big Pharma támogatnak.

Küzdelme azért, hogy áttörje az összeesküvői hallgatást, és felkeltse a média és a szabályozó hatóságok figyelmét, évtizedeken át tartó küzdelem volt.

2004-ben azonban felcsillant a remény. A BBC egy „Ginea Pig Kids ” című dokumentumfilm nyomozása keretében kereste meg Sharavot .

Liam Scheff oknyomozó újságíró megállapításai alapján a  zsigerbe vágó dokumentumfilm bemutatta Fauci kínzó, titkos orvosi kísérleteit HIV-fertőzött gyerekeken, akik az Incarnation Children's Center  (ICC) gondozásában voltak  .

Sharav összeállt Schefffel, Celia Farber oknyomozó riporterrel és a film rendezőjével, Jamie Dorannal. Rövid ideig hárman azt hitték, hogy az igazságra végre fény derül.
De amint azt mindannyian felfedezték, a világosság nem a gyenge szívűeknek való.
Kik voltak a „tengerimalac-kísérletű gyerekek”?

Az ICC, amely „New York egyetlen szakképzett ápolóintézeteként hirdette magát, amely speciális ellátást nyújt HIV/AIDS-szel élő gyermekek és serdülők számára”, volt  ezen emberiség  elleni bűncselekmények színhelye .

1992-ben a NIAID finanszírozást nyújtott az ICC „HIV-pozitív gyermekek járóbeteg-klinikájaként” történő újbóli bevezetéséhez,   és a klinika a Columbia Egyetem Gyermek-AIDS Klinikai Vizsgálati Egységének részévé vált.

A New York-i gyermekjóléti osztály, az Administration for Children's Services felhatalmazást kapott arra, hogy a gondozása alatt álló sebezhető és hátrányos helyzetű gyerekeket laboratóriumi patkányként ajánlja fel   mérgező AIDS-gyógyszerek, például AZT, Nevirapin és különböző proteázgátlók, valamint kísérleti AIDS-vakcinák tesztelésére.

Az AIDS-ben szenvedő felnőttek számára engedélyezett gyógyszerek többsége fekete doboz figyelmeztetést hordozott, és potenciálisan halálos mellékhatásokat okozott, beleértve  a csontvelőhalált, szervi elégtelenséget, deformitásokat és agykárosodást .

A legtöbb gyerek fekete, spanyol és szegény volt, gyakran kábítószer-függő anyáktól születtek.
A NIAID, kihasználva az AIDS uralkodó ortodoxiáját, az ezekkel a gyerekekkel végzett etikátlan kísérleteket az egyetlen esély a túlélésre.
Jacklyn Hoerger, akinek az volt a feladata, hogy beadja a gyógyszereket a gyerekeknek, azt mondta:
„Azt mondták nekünk, hogy ha hánynak, ha elvesztették járási képességüket, ha hasmenésük van, ha haldoklik, akkor mindez a HIV-fertőzésük miatt van. Csak hűségesen adtam, ahogy az orvosok mondták."
A megfelelés, mint egyirányú elv, Fauci pályafutása során visszatérő téma volt. Dr. Katherine Painter, az ICC orvosigazgatója szerint „a HIV-pozitív gyermekeket nevelő családok legnagyobb problémája a ragaszkodás”.

Hoerger ezt a leckét keményen megtanulta, amikor elkezdte két féltestvér örökbefogadását a programból. Egy sokkal együttérzőbb tudományos módszert otthon alkalmazva Hoerger arra a következtetésre jutott, hogy a gyógyszerek okozták a gyerekek betegségeit. Ezért levette őket a gyógyszeres kezelésről.
A javulást „majdnem azonnalinak” nevezte, és megjegyezte, hogy a lányok életükben először kezdtek megfelelően étkezni. De a kötelezettségszegés miatt hanyag szülőnek ítélte, és elvesztette a lányok felügyeleti jogát. Soha többé nem láthatta őket.

Az ICC-nél a kísérleti alanyok együttműködése következetesen elsőbbséget élvezett jólétükkel szemben. A gyermekeknek ezeket a gyógyszereket kellett szedniük, függetlenül azok negatív hatásaitól, és a káros hatások a feltételezett betegségüknek tulajdoníthatók (az AHRP felfedezte, hogy a NIAID lehetővé tette gyógyszeripari partnerei számára, hogy kísérleteket végezzenek olyan gyerekeken, akiknél nincs laboratóriumilag megerősített HIV-fertőzés).
Amikor néhány szülő nem volt hajlandó beleegyezni a tárgyalásokba, a gyermekvédelmi szolgálatok tisztviselői azonnal eltávolították őket, és nevelőszülőkhöz, vagy gyermekotthonokba helyezték őket, ahol a gyermek részvételét engedélyezték.
Amikor a gyerekek ellenálltak vagy megtagadták gyógyszereiket, bevitték őket a Columbia Presbyterian kórházba, ahol sebészeti úton műanyag csöveket helyeztek a gyomrukba a gyógyszer beadására.

Sharav szerint legalább 80 gyermek halt meg a klinikai vizsgálatok során.
„Fauci a szőnyeg alá söpörte azokat a halott babákat” – mondta Sharav. „Ezek járulékos kárt okoztak a karrierjében. Kidobott gyerekek voltak.”
Az ICC tömegsírjának látogatása a New York állambeli Hawthorne-ban található Gate of Heaven temetőben, hazavezette ezt a pontot Celia Farbernek, egy oknyomozó riporternek, aki kutatást végzett a filmhez.
– Nem hittem a szememnek – mondta Farber. „Nagyon nagy gödör volt, rádobott AstroTufttal, amelyet fel lehetett emelni. Alatta több tucat sima fakoporsót lehetett látni, véletlenszerűen egymásra rakva. 100 lehetett belőlük. Megtudtam, hogy mindegyikben egynél több gyerek teste van.

A megfelelés akkor is probléma volt, amikor a Nürnbergi Kódex betartásáról   vagy akár a klinikai vizsgálatokban való részvételre vonatkozó szövetségi előírások betartásáról volt szó.
Ahelyett, hogy betartották volna a nevelt gyermekek védelmét szolgáló követelményeket, New York intézményi felülvizsgáló bizottságot hozott létre, egy etikai bizottságot, amely ugyanazon kórházak képviselőiből állt, akik a jóváhagyások megadása érdekében a kutatást végezték.
Más szóval, a jóváhagyást az érintettek kezébe adták.

2004 márciusában Sharav szervezete nyújtott be  panaszt  az amerikai Food and Drug Administration, valamint a Szövetségi Hivatal humán kutatás védelmével szemben.
A panasz a nevelt gyermekek jogellenes beiratkozására összpontosított ezekben a perekben, valamint a rendszerszintű intézményi kudarcra, amelynek a szövetségi szabályozással összhangban 
meg kellene védenie őket annál is inkább, mivel a szabályozás minden gyermek számára független jogvédőt ír elő.
Ezeknek a gyerekeknek, némelyikük akár 3 hónapos is volt, nem volt önálló hangjuk. Az ACS ugyanaz a szervezet, amely lényegében futószalagra állította őket a klinikai vizsgálatokhoz, egyben törvényes gyámjuk  is volt.

Sharav szerint "az orvosi kutatás szempontjából a laboratóriumi állatok drágák, ezek a gyerekek pedig olcsók. A kormány úgy adta át őket, mint egy állatcsordát.”

Az AIDS-tagadók elleni kampány

A „Guinea Pig Kids” 2004. november 30-án debütált a BBC-n, de hirtelen levették a műsorról.
Befolyásos AIDS-aktivisták panasza miatt a BBC visszavonta a dokumentumfilmet és törölte a nyomozást. A történet a színfalak mögött sokkal rosszabb volt.
Celia Farber azt mondta, őt és másokat „könyörtelenül brutalizálták minden szinten”, amiért úgynevezett „AIDS-tagadók”.
„Utánunk jöttek szakmailag, gazdaságilag, lelkileg, társadalmilag” – emlékezett vissza Farber. „Senki sem akart AIDS-tagadó lenni. Olyan azonnali gyűlöletet váltott ki. Ez a kifejezés nagyon mély varázslatot varázsolt el, amit az emberek nem tudtak meghallani. Azonnal elzárta az embereket."

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériuma (HHS) 2005-ös albizottsági ülése arra a következtetésre jutott, hogy a nevelt gyermekek védett jogait megsértették egyes AIDS-gyógyszer-kísérletek során – de ennek ellenére az ICC-nél semmi sem változott, és a gyerekek továbbra is meghaltak.
A  VERA Igazságügyi Intézetnek , amelynek feladata volt a kísérletekben felhasznált gyerekek halálának kivizsgálása, megtiltották, hogy belenézzenek az orvosi feljegyzésekbe, és megtagadták Scheff saját vizsgálatából származó adatok elfogadását.
Scheff, Sharav és Farber erőfeszítései ismét a sötétségbe merültek. Mostanáig.
„Fauci 1984 óta vezeti ezt az ügynökséget (NIAID), és soha nem állt elő gyógyszerrel vagy vakcinával” – mondta Sharav. „Nem volt gyógyulás. Csak embereket sikerült terrorizálnia.”
Sharav készen áll arra, hogy véget vessen Fauci rémuralmának.

De talán nem úgy tudhatjuk meg a legtöbbet Fauciról és cimboráiról, hogy nem a kudarcait nézzük, hanem a sikerére irányítjuk figyelmünket. Kollégáival az NIH-tól és a Centers for Disease Control and Prevention-től tökéletesítettek egy pandémiás paradigmát, változó diagnosztikai paradigmák és klinikai definíciók segítségével, amelyek hibás vizsgálati módszereket tartalmaznak.
Ezzel a módszerrel indították el a globális történelem legsikeresebb félelemkampányait. Ezt a félelmet használták fel egy olyan orvosi hadviselési modell létrehozására, amelyet kegyetlen, szükségtelen és drága kísérletek ezrei igazolására használtak.
És bár ezek a kísérletek nem hoztak hatékony kezelést vagy gyógymódot, sikeresen deszenzitizálták a kutatókat és az egészségügyi dolgozókat, és megtanították őket arra, hogy „csak kövessenek az utasításokat”, függetlenül az egészségügyi eredményektől.
Mindezt az amerikai adófizetők óriási költségén tették meg – és az ebből eredő ortodoxia emberek millióinak egészségét károsította.

A kezelések jönnek és mennek, de az orvosi megfelelés és a „hogyan merészelsz” kultúra megteremtése az ellenvélemény hangjainak megszégyenítésére és elhallgatására valószínűleg továbbra is a világtörténelem legsikeresebb és legjövedelmezőbb tudományos kísérlete maradt.
De van két változó, amellyel Fauci nem számolt pontosan: az emberi szellem rugalmassága és a szülői szeretet ereje.
Farber számára szürreális a narratíva feloldásának szemtanúja.
„Még mindig érzem ezt a dühöt és undort, amiért az AIDS-aktivisták terrorista mátrixának sikerült meggyőznie a közvéleményt, hogy nézzen félre és ne törődjenek ezekkel a gyerekekkel” – mondta Farber.

De annak ellenére, hogy mennyi mindenen keresztül ment, van azért egy kis szikrája az optimizmusnak.
„A fény szikrája abban rejlik, hogy olyan sokan magáévá teszik ezt most és már készen áll erre néhány felkészült  elme”– mondta Farber.


/Forrrás: https://www.lifesitenews.com/news/guinea-pig-kids-faucis-legacy-of-cruel-experiments-on-children-dead-babies-and-mass-graves/ 2021.11.19./*B.Kiss-Tóth László