Jim Hoft:

Zuhannak a falak a Green Bay-i törvénysértő tisztviselők előtt...                      

Kiderült a kapcsolatuk a választási titokzatos      emberrel: Michael Spitzer-Rubensteinnel 

De ki ő?

A Gateway Pundit még márciusban számolt be arról, hogy Green Bay polgármestere: Eric Genrich, a 2020-as elnökválasztás előtt  az aréna kulcsait, ahol a szavazatokat tárolták, a szélsőbaloldali radikális és korábbi Facebook-alkalmazottnak, Michael Spitzer-Rubensteinnek adta át.

 
spitzer-rubenstein....jpg
  Michael Spitzer-Rubenstein
A Gateway Pundit ezután arról számolt be, hogy nyilvánosságra hozott e-mailek felfedték, hogy Michael Spitzer-Rubenstein, a National Vote at Home Institute wisconsini állami vezetője titkos internet-hozzáférést kapott a szállodai kongresszusi központhoz, ahol Green Bayben számolták a szavazatokat.

Aztán októberben a magukat „Wisconsin HOT”-nak nevező helyi wisconsini hazafiak egy csoportja újabb nagy választási botrányt tárt fel Wisconsinban.      A Racine Clerk egy volt Facebook-alkalmazottjával együttműködve olyan alkalmazást hozott létre, amely valós időben követi nyomon a szavazatokat a 2020-as választások előtt. A Facebook korábbi alkalmazottja nem más, mint Michael Spitzer-Rubenstein volt .

Rubenstein a Wisconsin HOT által kapott e-mailben kérte, hogy beléphessen a „WisVote”-ba:

image.png
 
 
Az ebben az e-mailben szereplő információkat a Wisconsin állambeli Racine városa kapta a HOT által 2021. március 20-án benyújtott rekordkérelem keretében . Ezt az információt a www.hotgoverment.com oldalon tették közzé .

Erről a botrányról Christina Bobb számolt be az OAN-nál.

A múlt héten: pénteken új hivatalos panaszt nyújtottak be Green Bay polgármestere, Eric Genrich ellen a 2020. novemberi választások helytelen kezelése miatt.

A wisconsini MacIver Institute most azt állítja, hogy a falak közelednek Green Bayhez és Michael Spitzer-Rubensteinnel való kapcsolatához.

A Green Bay polgármestere, Genrich mindeddig megtagadta a tanúskodást. Most azonban az államgyűlés közös határozatot nyújtott be a 2020-as elnökválasztás hivatalos vizsgálatának megkezdésére. Ez azt jelenti, hogy immár idézések segítségével kikényszeríthetik a köztisztviselőktől, hogy eskü alatt tanúskodjanak.

image.png Angol nyelvű videó: https://youtu.be/NOqpsLjBeOM
 
/Forrás:https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.11.16./ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László