Összefoglaló az Egyesült Államok 2020. november 3-i csalárd elnökválasztás 
Arizona állambeli választási eseményének 
2021. évi ellenőrzési tapasztalatairól
*
(Wendy Rogers arizonai szenátor
2021. 11. 12-i levele)

>
image.png
Szia László!

Itt 2021-ben választási csalásokat láthattunk NJ-ben és Virginiában, ami nekünk New Jersey-be került.

Láttunk mozgást az auditok irányába Georgiában, Wisconsinban, Pennsylvaniában, Michiganben, Texasban és más államokban is. Ezek az államok választ adnak a polgáraik által feltett kérdésekre.

Sokat kérdezik tőlem, hogy miért végeztük el az auditot. Hadd adjak egy átfogó összefoglalót arról, amit találtunk.

Wendy Rogers arizonai szenátor vagyok. Én vagyok az arizonai szenátor, aki a választások feddhetetlenségéért küzd, és minden választást ellenőrzökSegíts visszaszorítani az ébredt médiát, és támogassam a választási feddhetetlenséget!
Hadd tárjam fel mindazt, amit találtunk.


Íme az összefoglaló:
Az arizonai szenátus a Cyber Ninjast, a Doug Logan tulajdonában lévő floridai céget választotta a 2020-as Maricopa megyei választások teljes törvényszéki ellenőrzésének elvégzésére. Ez az ellenőrzés abból állt, hogy megszámlálták a Maricopa megyében (az Egyesült Államok 4. legnagyobb megyéjében) leadott 2,1 millió szavazatot, és a választásokon használt szavazógépek vizsgálata mellett magukat a szavazólapokat is igazságügyi szakértői vizsgálattal vizsgálták. Az MSM szenzációs szalagcímei arról szólnak, hogy az arizonai Maricopa megye törvényszéki vizsgálata 360-zal több szavazatot talált Bidenre, mint Trump, és a történet szinte minden olvasott cikknél ezzel véget is ér. Amit elmulasztanak elmondani, az az eredmények valódi húsa: több mint 57 000 hamis szavazólap!

A 2020-as általános választásokon 57 734 potenciálisan csalárd szavazatot adtak le Maricopa megyében. Ne feledje, a szavazatok különbsége a 2020-as választáson Biden és Trump között Arizonában mindössze 10 457 szavazat volt.

Az MCTEC törölte az összes választási fájlt:

Szerencsére az AZ Szenátusi audit során egy CyFIR nevű céget szerződtettek a választás során használt hardverek, gépek, tabulátorok stb. vizsgálatára. A CyFIR megállapította, és kimutatta, hogy a Maricopa megyei hivatal a teljes 2020-as általános választási eredményt törölte a rendszeréből egy audit előtti napon, és amikor az eredményeket újratelepítették a rendszerbe, körülbelül 269 000 szavazólap kép volt sérült és olvashatatlan, a hozzávetőlegesen 30 000 hiányzó szavazólap!

Ezenkívül a Patriotok, akik az épület belsejében rögzítették és nézték a nyilvánosan hozzáférhető kamerákat, össze tudták egyeztetni a videó idő- és dátumbélyegzőit a CyFIR által talált törlések idő- és dátumbélyegzőivel, és valóban rendelkeztek olyan videóval, amely egyértelműen azonosított három (3) az adott pillanatban a létesítményben számítógépen lévő személyek, akik törölhették a választási eredményeket! Ezt az információt továbbítottuk Arizona főügyészének, Mark Brnovichnak nyomozás és vádemelés céljából. Ez bűncselekmény, és felelősségre kell vonni őket.

Az interneten elért választási gépek:

A szeptember 24-i meghallgatáson a CyFIR felfedte és megmutatta, hogy ezek a szavazógépek nemcsak hozzáférnek az internethez, hanem Maricopa megyében is hozzáfértek az internethez. A meghallgatáson a CyFIR megadta ennek bizonyítására az idő- és dátumbélyegzőket, valamint az általuk csatlakoztatott számítógépek IP-címét!

Akár 173 000 hiányzó szavazólap is kiderült Maricopa megyében:

A vászon során olyan személyeket kérdeztek meg lakóhelyükön, akiket Maricopa megyében regisztráltak szavazásra, de a megye nem rögzített szavazatot. A megkérdezettek 34,23%-a mondta azt, hogy valóban szavazott a 2020-as választásokon.

A lakosok 34,23%-a szavazott, de szavazatot soha nem vettek nyilvántartásba vagy rögzítettek rájuk. Az ő szavazatuk hiányzott, és nem számították be a választáson… Ha megszorozzuk a 34,23%-ot a Maricopa megyei regisztrált választópolgárok számával, amelyek szintén azt mutatják, hogy „nem szavaztak” (505 709 fő), akkor csak Maricopa megyében 173 000 hiányzó szavazat lehetséges. ! Arizonának 14 másik megyéje van.

A kutatás során több mint 96 000 szellemszavazat született Arizonában:

Ezenkívül a Canvass megállapította, hogy Arizona államban a becslések szerint 96 389 levélben leadott szavazat volt szellemszavazat! Olyan szavazatokról van szó, amelyeket olyan regisztrált választópolgárok neve alatt adtak le, akik vagy ismeretlenek voltak a bejelentett lakcím szerinti lakosok előtt, vagy akikről igazoltan 2020 októbere előtt elköltöztek.

Arizona állam 2021. július 3. és szeptember 4. között 673 560 regisztrált AZ szavazó szavazói identitását kutatta, és azt találta, hogy nem tudták azonosítani 58%-ukat, vagyis 393 017-üket valódi emberi lényként.

Az állam megállapította, hogy ezeket az „embereket” sem az arizonai MVD-s jogosítványok keresésével, sem a szövetségi kereséssel nem lehetett azonosítani, sem társadalombiztosítási számuk utolsó 4 számával, nevével és születési dátumával.

A demokraták maguk is tanúbizonyságot tettek arról, hogy a szavazógépek nem biztonságosak:

Kamala Harris, Amy Klobuchar, Ron Wyden és mások demokrata szenátorok arról tanúskodnak, hogy a szavazógépeket milyen könnyen lehet feltörni, és hogyan lehet velük megváltoztatni a választások eredményét.

Kiderült, hogy több százezer szavazólap volt problémás – szavazók nélkül leadott szavazatok, és olyan szavazók, akik olyan szavazókat adtak le, amelyeket nem számoltak meg.

Azért végeztük el az ellenőrzést, mert tudtuk, hogy csalásról van szó, és tudnunk kellett, hogy mennyit, hogy megállíthassuk. Nem akarunk újabb 2020-at, és nem akarunk még egy New Jerseyt sem.

A 2020-as választás az elejétől a végéig csalást tartalmazott. Foglalkozni kell vele – és meg kell szüntetni az igazolást.

Nagyon drukkolok az auditoknak a váratlan dolgok miatt, amelyeket találtunk! Nem számítottunk senki által leadott összes szavazásra. Nem számítottunk a problémák mértékére.


Ha mindezt egy megyében találnánk, képzeljük el, mit találhatnánk egy egész államban.

Most vádat emelünk a tettesek ellen. Most igazoljuk.

39 másik állam képviselői aláírták az agresszív választási feddhetetlenségi intézkedéseket, ellenőrzéseket és igazolásokat. Mozgalmunk növekszik!

Persze, demek bepereltek minket, és a médiában is beszóltak. Nem számított! 

Segítesz nekem mozgalmunk bővítésében és a választási csalás elleni küzdelemben?

Annyi minden történik velünk – talán még a TE államodban is. 
Segíts, hogy ezt elérjem!


Amerika első,


Wendy Rogers, USAF alezredes (ret)
Arizona állam szenátora
Arizona 6. törvényhozási körzete
*
*Az angol nyelvű e-levél fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László