Orvosi horror – 
"A vakcinában lévő tüskefehérje belép a sejtmagokba, 
elnyomja a DNS-javító motort a szervezetben és előidézi a rákot, az immunhiányos betegségeket, az autoimmun betegségeket és a felgyorsítja az öregedés folyamatát"

"Ez a megállapítás csak következményeit tekintve nevezhető  igazi "horrornak". Az MDPI (Open Access Journals) SARS-CoV-2 Host Cell Interactions kiadásának részét képező Viruses című lélegzetelállító új kutatása felfedi, hogy az oltóanyag-csúcsfehérjék behatolnak a sejtmagokba, és pusztítást végeznek a sejtek DNS-javító mechanizmusában, és a DNS-javítást ugyanannyival elnyomják. Több, mint 90 százalék.

Ennek a felfedezésnek az elrettentő eredménye, hogy az mRNS-vakcinákat beoltó emberek elnyomott DNS-javításttapasztalnak, ami fokozza az egészségüketveszélyeztető, egykor kisebb problémának vélt expozíciót.

Más szóval, az 5G-sugárzásnak, a mammográfiás vizsgálatoknak, az élelmiszerekben lévő lágyító vegyszereknek és a testápolási termékekben (mosószerek, parfümök, samponok, bőrápolók stb.) található rákkeltő anyagoknak kitett emberek nem tudják helyrehozni az általuk okozott DNS-károsodást. Viszonylag kis expozíció után mutációnak indulnak, és rákos megbetegedések alakulnak ki testükben."
 
Helyzetfrissítés, 2021. november 2. – Szörnyek, zombik és mutánsok: Az új kutatás felfedi, hogy a vakcinák hogyan gátolják el a DNS-javító mechanizmust a sejtekben
 
image.png Health Ranger Report
 
 
 
Angol nyelvű videó: https://www.brighteon.com/cb351cd3-6c94-4f2b-a05d-bbda757d4472
 
*B.Kiss-Tóth László 2021.11.05.